Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Ο ΗΓΕΤΗΣ Βλαντιμίρ Πούτιν - Γιατί κρατά ακίνητο το δεξί του χέρι όταν περπατά; Οι ερευνητές αποκαλύπτουν...

16 Δεκ, 19:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Κορυφαίοι επιστήμονες προσπαθούν να το εξηγήσουν

Η έρευνα για το δεξί χέρι του Πούτιν ξεκίνησε όταν ο Μπαστιάν Μπλόεμ, νευρολόγος στο Πανεπιστήμιο του Νέιμεχεν στην Ολλανδία, κλήθηκε από έναν συνάδελφό του να εξετάσει ένα βίντεο στο YouTube, στο οποίο ο Πούτιν περπατά κουνώντας μόνο το αριστερό χέρι. Μια πιθανή εξήγηση για τον ίδιο θα ήταν ότι ο Ρώσος πρόεδρος κρατά το δεξί χέρι ακίνητο επειδή πονά στον ώμο. Κι όμως, πολυάριθμα άλλα βίντεο στο YouTube αποδείκνυαν ότι το δεξί του χέρι παραμένει ακούνητο όταν περπατάει εδώ και χρόνια, κατά συνέπεια δεν οφείλεται σε πόνο. Για τον ίδιο λόγο αποκλείστηκε ως αιτία και η νόσος του Πάρκινσον, αφού τα συμπτώματα της ασθένειας τείνουν να επιδεινώνονται με τον καιρό και όχι να μένουν σταθερά. Επιπλέον, άλλα βίντεο του Πούτιν μαρτυρούν ότι βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση. Η εξήγηση ήρθε όταν οι ερευνητές ανακάλυψαν ένα εκπαιδευτικό εγχειρίδιο της KGB σύμφωνα με το οποίο «οι πράκτορες της υπηρεσίας, όταν περπατούν, δεν θα πρέπει να κουνούν το δεξί χέρι, αλλά να το κρατούν κοντά στη θήκη παραμένοντας έτοιμοι να τραβήξουν πιστόλι», όπως επισημαίνει ο καθηγητής Μπαστιάν Μπλόεμ.


  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 1803
    Είκοσι δύο Σουλιώτισσες γκρεμίζονται από το βράχο του Ζαλόγγου με τα παιδιά τους, προτιμώντας τον θάνατο από τη σκλαβιά.
  • 1821
    Αποστέλλονται από την Ισπανία 300 εθελοντές φιλέλληνες, για να πολεμήσουν στο πλευρό των επαναστατικών δυνάμεων.
  • 1943
    Γερμανικά στρατεύματα κατοχής εκτελούν 118 κατοίκους του χωριού Δράκεια της Μαγνησίας.

Φίλοι - Συνεργάτες