Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Ο σουλτάνος Ερντογάν "λάδωσε" για να πάρει διδακτορικό! ΣΚΑΝΔΑΛΟ που έχει και αυτοκτονία καθηγητή!

21 Απρ, 10:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Ένα σκάνδαλο διαφθοράς που εκδικάζεται στις ΗΠΑ αποκαλύπτει μια δωροδοκία του κ. Ερντογάν για την εξαγορά διδακτορικού τίτλου. Η Δικαιοσύνη ερευνά την υπόθεση διαφθοράς ύψους ενός εκατ. $ στο Πανεπιστήμιο St. John’s. Η κοσμήτορας της σχολής Cecilia Chang που κατηγορήθηκε για το αδίκημα αυτοκτόνησε πριν εμφανιστεί στο Δικαστήριο το 2012 ενώ ο πρύτανης της Σχολής παραιτήθηκε μόλις έγινε γνωστή η ανάμειξη της συνεργάτιδας του στην υπόθεση.

Ανάμεσα στα χιλιάδες έγγραφα που κατατέθηκαν στο Δικαστήριο υπάρχει μια επιστολή της Chang προς τον Γερουσιαστή Frank Murkowski, στην οποία αναφέρει ότι η τουρκική κυβέρνηση θα κάνει δωρεά 300.000 $ για την απονομή τίτλου επίτιμου διδάκτορα στον τότε πρωθυπουργό κ. Ερντογάν.

Η είδηση δημοσιεύεται στην εφημερίδα Τζουμχουριέτ, η οποία επισημαίνει ότι ο κ. Ερντογάν έχει αναγορευτεί επίτιμος διδάκτορας 27 Πανεπιστημίων!!!

Τη στιγμή που αμφισβητείται το πτυχίο οικονομικών που αναφέρει στο βιογραφικό του ο κ. Ερντογάν αποκαλύπτεται και η δωροδοκία των διδακτορικών.


  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 1821
    Επαναστατικά τμήματα εισέρχονται στην Αθήνα και υψώνουν τη Σημαία της Επαναστάσεως.
  • 1919
    Το Στρατηγείο Θεσσαλονίκης διατάσσει την I Μεραρχία να μεταφερθεί στη Μικρά Ασία προς κατάληψη της Σμύρνης και της περιοχής της.
  • 1941
    Οι Γερμανοί καταλαμβάνουν την Χαλκίδα και εισβάλλουν στην Αττική. Γερμανοί αλεξιπτωτιστές καταλαμβάνουν τον ισθμό της Κορίνθου.

Φίλοι - Συνεργάτες