Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Ουστ ρε ξεφτίλα: Δείτε πόσοι αστυνομικοί φυλάνε τον Φλαμπουράρη!

24 Απρ, 14:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Ούτε δέκα, ούτε είκοσι, ούτε τριάντα... Ογδόντα είναι οι αστυνομικοί που φρουρούν τον υπουργό Επικρατείας, Αλέκο Φλαμπουράρη, με τον αριθμό να έχει φτάσει σε αυτά τα επίπεδα μετά τις δύο επιθέσεις που έγιναν τους περασμένους μήνες στο σπίτι του, στα Εξάρχεια.

Όπως αναφέρει εφημεριδα, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, υπερηφανευόταν πρόσφατα στη Βουλή πως η κυβέρνησή του μείωσε τις φρουρές αστυνομικών που φυλάσσουν πολιτικά πρόσωπα.

Ο υπουργός Εσωτερικών, μάλιστα, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ανέφερε πως ο ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει 144 βουλευτές τους οποίους φρουρούν 225 αστυνομικοί και ότι η Νέα Δημοκρατία διαθέτει 75 βουλευτές που έχουν προστασία από 275 αστυνομικούς.

Μάλιστα ο Παναγιώτης Κουρουμπλής υπογράμμιζε το γεγονός πως τη μεγαλύτερη φρουρά διαθέτει ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος...

Ωστόσο, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο υπουργός Επικρατείας και πολιτικός «πατέρας» του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Φλαμπουράρης, χαίρει προστασίας από ογδόντα (!) αστυνομικούς.

Μάλιστα αναφέρεται πως για να βρεθούν τόσοι πολλοί αστυνομικοί, αποσύρθηκαν και κάποιοι από αστυνομικά τμήματα και άλλες υπηρεσίες της αστυνομίας.

Εδώ να υπενθυμίσουμε πως το σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη στα Εξάρχεια έχει γίνει στόχος επίθεσης δύο φορές τους προηγούμενους μήνες.

Τα ξημερώματα της 21ης Νοεμβρίου του 2015 ήταν οι άγνωστοι που έριξαν εύφλεκτο υγρό στην πόρτα του και έβαλαν φωτιά, ενώ λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, 29 Ιανουαρίου του 2016, έπεσε... βροχή από βόμβες μολότοφ και πάλι στο σπίτι του...


  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 1821
    Ο Κολοκοτρώνης ανακηρύσσεται Αρχιστράτηγος της Καρύταινας Πελοποννήσου.
  • 1825
    Νίκη των Ελλήνων επί των Αιγυπτίων σε ναυμαχία έξω από την Μεθώνη.
  • 1897
    Η Ελληνική Κυβέρνηση αποδέχεται την ανάκληση του Ελληνικού Στρατού από την Κρήτη και την αυτονομία της νήσου.
  • 1906
    Ο αρχηγός ανταρτικού σώματος Ανθλγός Πραντούνας Χρ. (Καψάλης) φονεύεται από βουλγαρική ενέδρα στην λίμνη των Γιαννιτσών.
  • 1921
    Απόκρουση από τις Ελληνικές δυνάμεις τουρκικών επιθέσεων στο Εσκί Σεχήρ.
  • 1941
    Οι Ιταλοί καταλαμβάνουν την Κέρκυρα.

Φίλοι - Συνεργάτες