Ο Σαμαράς ανακοινώνει ότι θα ψηφίζουν οι αλλοδαποί στην Ελλάδα!

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Σχόλια
A- A+
Η ΝΔ δίνει ψήφο στους λαθρομετανάστες!

Η ΝΔ εξελίσσεται σε ότι πιο καταστροφικό για την Ελλάδα, γιατί ενώ διατηρεί "πατριωτικό" προσωπείο προωθεί τις πιο Νεοταξικές και παγκοσμιοποιητικές πολιτικές που τις υπαγορεύουν οι Κεντρικοί τραπεζίτες..

Εχουμε γεμίσει τις γειτονιές μας που κάποτε μόνο παιδιά έπαιζαν... με τρόμο. Εχουμε φτάσει να μην μπορούμε να βγούμε έξω το βράδυ... αλλά και το μεσημέρι. Πρόσφατα σε χωριό έξω απ την Θεσσαλονίκη μέρα μεσημέρι της πήραν τα χρυσαφικά της καυμένης της κυριούλας και αντε να την παρηγορήσεις...που να το ξεχάσει.!!!

Και πως ξαφνικά δηλαδή στην Ελλάδα της Ορθοδοξίας θέλουν ντε και καλά να την γεμίσουν με τζαμιά και να τους βλέπουμε στους δρόμους να προσεύχονται κατα εκατοντάδες.. κάνοντας την ζωή μας δύσκολη και γεμίζοντας τις ψυχές των Ελλήνων με τρόμο;

Με ποιό δικαίωμα κε Σαμαρά θέλετε να βρομίσετε την Ελλάδα;;;

Αν δεν είστε ή δεν νοιώθετε ΕΛΛΗΝ... ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ!!!

Αφού δίνετε δικαίωμα ψήφου στους μετανάστες.... είστε σκουπίδια και με σκουπίδια θα γεμίσετε τις κάλπες σας... γιατί οι Ελληνες σας πήρανε χαμπάρι!
Ελλήνων Δίκτυο
Ποιό κόμμα θεωρείτε ποιο διεφθαρμένο;
Πασόκ
Νέα Δημοκρατία
Και τα 2 το ίδιο
Φίλοι - Συνεργάτες
  • 1943: Τα χιτλερικά στρατεύματα εκτελούν 1.048 κατοίκους των Καλαβρύτων και των γειτονικών χωριών, πολλά από τα οποία πυρπολούν.
Τελευταία Άρθρα
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Hosting by Netplanet