Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων
Τελευταία Νέα

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΙΚΜΑΔΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015, 14:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου

Ο Αλέξης από την Ρόδο, εκδιώκει την Τρόικα μαζί με το διεφθαρμένο και διαπλεκόμενο προσωπικό που κατέστρεψε τη Χώρα, η Ραχήλ από την Κοζάνη κόβει 100 δισεκατομμύρια ευρώ, η κυρία Βαλαβάνη πετάει στο πρόσωπο των δανειστών 7,5 δισεκατομμύρια ευρώ, η κυρία Κυρίτση διαμηνύει ότι θα εισβάλει στην ΕΡΤ με τουςς 2.500 απολυμένους, ο κύριος Τσακαλώτος θα φορολογήσει με συντελεστή 50%, αλλά κατά τ’ άλλα ο Λαός θα ανακουφιστεί από την φορολογία και τους διάφορους ΕΝΦΙΑ.

Γενικά απ ότι φαίνεται, όχι μόνο οι προαναφερόμενοι, αλλά και σύσσωμος ο ΣΥΡΙΖΑ παίζουν τις «κουμπάρες» στην πλάτη του Ελληνικού Λαού. Ανήκουμε και διαπραγματευόμαστε με την ευρωζώνη από την μια, εκδιωγμός της τρόικα από την άλλη, είναι απαραίτητο να διατηρήσουμε το ευρώ ως εθνικό νόμισμα χθες, τους στέλνουμε στον εξαποδό και κόβουμε εμείς ευρώ σήμερα. Άσε για τους αφοπλισμούς της αστυνομίας που συζητούνται και τον περιορισμό της ενοχλητικής γι αυτούς αστυνομικής παρουσίας στους δρόμους της πρωτεύουσας , σε μια μάλιστα εποχή που η εγκληματικότητα έχει φθάσει στο έπακρο και οι οργανωμένοι εγκληματίες και οι ακροαριστεροί τρομοκράτες  φέρουν βαρύτατο οπλισμό. Διαμηνύουν ότι θα προσλάβουν κόσμο (αλήθεια πώς θα τον πληρώνουν, από τα 100 δις της Ραχήλ;), θα επαναφέρουν τα συνδικαλιστικά προνόμια, ήτοι ταξιδάκια με επιδόματα εκτός έδρας, απεργία όποτε τους καπνίσει και επαναφορά της παντοδυναμίας των κηφήνων.

Από αυτά τα ολίγα μόνο, ας φανταστεί ο καθένας τι μέλλει γενέσθαι, έτσι και τα φέρει η κατάρα και αυτοί οι άνθρωποι αναλάβουν τα ηνία της Χώρας.

Κατά πρώτο και κυριότερο η Χώρα θα χάσει παντελώς την αξιοπιστία της και φυσικά δεν εννοούμε από τους δανειστές, αλλά διεθνώς. Αν η κυβέρνηση των Σαμαρά-Βενιζέλου χαρακτηρίζεται ως η πλέον ανηλεής ξενόδουλη μεταπολιτευτική κυβέρνηση, αυτή του ΣΥΡΙΖΑ θα χαρακτηριστεί ως η πλέον φαιδρή και κωμική.

Μια κυβέρνηση- κομφούζιο, χωρίς αρχή και τέλος, χωρίς πρόγραμμα και σχεδιασμό, χωρίς κοινή στρατηγική και πρακτική μεταξύ των στελεχών της, μια παρέα λαϊκού ταβερνείου που την χαρακτηρίζει η εγωπάθεια, η άκρατη ανευθυνότητα, η περιφρόνηση και η υστεροβουλία. Γι αυτούς ταιριάζει απόλυτα η λαϊκή ρήση «Ότι του φανεί, του λωλοστεφανή».

Αν επί της εποχής της αστικής δημοκρατίας η Ελλάδα οδηγήθηκε σε οικονομικό, κοινωνικό και πολιτισμικό μεσαίωνα, επί της εποχής του ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγηθεί στη Λίθινη εποχή.

Όσο υπερβολικό και εξωπραγματικό και αν φαντάζει, μην εκπλαγείτε αν κάποια ημέρα δείτε να γίνονται εν μέσει οδώ λιθοβολισμοί και λυντσαρίσματα όπως ακριβώς συμβαίνει στις Αφρικανικές και μουσουλμανικές χώρες, αφού η Ελλάδα ελέω Αλέξη θα έχει μετατραπεί σε χώρα περισυλλογής του κάθε τριτοκοσμικού καραβοτσακισμένου.

Και φυσικά όλοι αυτοί θα προηγούνται και θα υπερτερούν όσον αφορά τα κοινωνικά τους δικαιώματα έναντι των Ελλήνων πολιτών. Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ως αξιωματική αντιπολίτευση συγκεντρώνεται έξω από τα δικαστήρια της Ερμούπολης Σύρου για να στηρίξει τον Πακιστανό βιαστή και διεστραμμένο εγκληματία που άφησε ανάπηρη μια Ελληνοπούλα, φανταστείτε πλέον ως κυβέρνηση τι πρόκειται να κάνει. Μην εκπλαγείτε επίσης αν δείτε στην Ελληνική Αστυνομία Πακιστανούς και Αφγανούς αστυφύλακες. Πάντως μπορούμε να προβλέψουμε ποιος από την νέα κυβέρνηση θα χρηματίσει υπουργός ΠΡΟ ΠΟ. Ποίος άλλος είναι καταλληλότερος για αυτή τη θέση από τον Χριστόδουλο Ξηρό;

Αυτά αγαπητοί μου και ο Θεός να βάλει το χέρι του.
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Τι θα ψηφίσετε στις προσεχείς εθνικές εκλογές;;;:
Σαν Σήμερα (23 Ιανουαρίου)
  • 1480: Η Βενετία συμμαχεί με τους Τούρκους και επικηρύσσει τον αρχηγό των Μανιατών Κροκόδειλο Κλαδά.
  • 1822: Τουρκικές δυνάμεις επιτίθενται κατά Κρητών επαναστατών στη θέση Ακόνια Ρεθύμνου.
  • 1897: Οι Τούρκοι αρχίζουν σφαγές και πυρπολήσεις χωριών στα Χανιά.
  • 1916: Αγγλογαλλικά στρατεύματα καταλαμβάνουν την Κέρκυρα.
  • 1956: Όλοι οι μαθητές της Κύπρου απέχουν από τα μαθήματά τους υπέρ της Ενώσεως με την μητέρα Ελλάδα.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved