Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Οι ΗΠΑ επιθυμούν σύντομη λύση για την ονομασία των Σκοπίων

Ανένταχτος Πατριώτης
Αναρτήθηκε από: Ανένταχτος Πατριώτης
Ημηρομηνία ανάρτησης: Σάββατo 15 Νοεμβρίου 2014, 14:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Οι παγκοσμιοποιητές της Δύσης θέλουν να λύσουν γρήγορα όλα τα ανοιχτά ζητήματα, προκειμένου να προχωρήσουν τα σχέδια τους για την παγκοσμιοποίηση.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν τις συνομιλίες, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, για το «Θέμα του ονόματος» των Σκοπίων, δήλωσε η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Τζεν Ψάκι, απαντώντας σε ερώτηση για τη συνάντηση που είχε ο κ. Νίμιτς με τους αντιπροσώπους της Ελλάδας και των Σκοπίων στην έδρα του ΟΗΕ.

«Η επίλυση αυτής της μακρόχρονης διαφωνίας είναι κάτι που θα θέλαμε να δούμε, όσο το δυνατόν συντομότερα» ανέφερε η κ. Ψάκι, εκφράζοντας την ελπίδα ότι οι ηγέτες των δύο χωρών «θα βρουν μια αμοιβαία αποδεκτή λύση στην διαφωνία του ονόματος το συντομότερο δυνατό, προς το συμφέρον της Ευρω-Ατλαντικής ενσωμάτωσης, της οικονομικής ευημερίας, της ειρήνης και της ασφάλειας στην περιοχή».

Καταλήγοντας, η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ τόνισε ότι «οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, οπότε ο ρόλος μας είναι σίγουρα υποστηρικτικός και ενθαρρύνουμε για μια λύση».
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Σαν Σήμερα (27 Νοεμβρίου)
  • 1866: Μάχη στους Λάκκους της Κρήτης και πυρπόληση του χωριού από τους Τούρκους.
  • 1868: Ο γηραιός αγωνιστής Δημήτριος Πετροπουλάκης αποβιβάζεται στον Μυλοπόταμο Κρήτης για να ενισχύσει την Επανάσταση στη νήσο.
  • 1895: Στο χωριό Βρύσες Αποκορώνου Κρήτης συγκρούονται οι επαναστάτες της Μεταπολιτευτικής Επιτροπής με τον τουρκικό στρατό.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved