Ομολόγησαν τα κοπρόσκυλα της ακροαριστερής τρομοκρατίας: Πανηγυρίζουν για τις άνανδρες δολοφονίες!

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Σχόλια
A- A+
Γράφει ο Αντίοχος

Μετά την άνανδρη δολοφονία των δύο παλικαριών της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο, του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη, τα κόμματα της αριστεράς εξέδωσαν ανακοινώσεις στις οποίες υποστήριζαν ότι πρόκειται για ενέργεια «προβοκατόρων», που «καμία σχέση δεν έχουν με την αριστερά», κ.τ.λ., κ.τ.λ. Στα δε ΜΜΕ, κυριάρχησαν παρόμοιες απόψεις, και επιπλέον κάποιοι επιτήδειοι μιλούσαν για «ξένους επαγγελματίες δολοφόνους», καθοδηγούμενους προφανώς από κάποιες αόρατες μυστικές υπηρεσίες, που ήθελαν να προκαλέσουν αποσταθεροποίηση στη χώρα.

Ακόμα κι όταν βγήκε η προκήρυξη των αναρχοκομμουνιστών ληστοτρομοκρατών, που φανέρωνε την πολιτική τους ταυτότητα, οι συνήθεις υπερασπιστές της αριστεράς (και της… προόδου), προσπάθησαν με χίλια δυο τεχνάσματα να την αμφισβητήσουν, για να αθωώσουν την αριστερά από το αίμα που χύθηκε. Κάποιοι δε, προχώρησαν και παραπέρα, αφήνοντας υπονοούμενα ότι μπορεί τη δολοφονία να την έκαναν και οι… ίδιοι οι χρυσαυγίτες, για να βγει το κίνημα από τη «δύσκολη θέση» που περιήλθε μετά τη δολοφονία Φύσσα και να μετατραπεί από «θύτη σε θύμα»!!!

Ωστόσο, ένας ήδη κρατούμενος (από τον Μάρτιο του 2011) αναρχοκομμουνιστής ληστοτρομοκράτης, ο Χρήστος Τσάκαλος, των «Πυρήνων της Φωτιάς» (και του ΣΥΡΙΖΑ, για να μην ξεχνιόμαστε…), μίλησε μέσα από τη φυλακή και ξεφτίλισε τους… άοπλους συντρόφους, όχι μόνο επικροτώντας ανεπιφύλακτα τη διπλή (και παρολίγον τριπλή και τετραπλή) ψυχρή πολιτική δολοφονία, αλλά υποστηρίζοντας κιόλας πως άργησε να γίνει! Όπως, λοιπόν, αναφέρει το σημερινό καθεστωτικό «Βήμα», ο κομμουνιστοσυμμορίτης Τσάκαλος έδωσε τηλεφωνική συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό ομοϊδεατών του, την ελεύθερη λειτουργία του οποίου επιτρέπει το αστικό κράτος της «ευνομίας παντού» (105 FM - Αυτοοργανωμένο Ραδιόφωνο Μυτιλήνης) και είπε τα ακόλουθα:

«Επειδή ειπώθηκαν πολλά και γράφτηκαν άλλα τόσα για την εκτέλεση των νεοναζί, εγώ αυτό που μπορώ να πω και να περιοριστώ σε αυτό είναι το εξής: κάθε στιγμή είναι μια υπέροχη στιγμή επίθεσης κατά των νεοναζί. Οποιοσδήποτε δεν χάρηκε με αυτό που έγινε καλά θα κάνει να αναρωτηθεί τι σημαίνει αναρχικός τελικά και γιατί ο ίδιος λέει ότι είναι αναρχικός και αυτοπροσδιορίζεται έτσι. Τέτοιες κινήσεις πρέπει να λειτουργούν σαν πυροκροτητής και για τους υπόλοιπους αναρχικούς και να θεωρήσουν ότι η ώρα είναι πάντα τώρα. Πιστεύω- και θα το πω σχηματικά- ότι η επίθεση αυτή άργησε να γίνει στους φασίστες. Όχι απλώς ήταν η ώρα τους, άργησε να γίνει. Γι' αυτό είχαν ξεθαρρέψει τόσο πολύ και είχαν γίνει όλα αυτά».

Περιμένουμε τώρα από τα διάφορα κουκούλια της κομμουνιστικής τρομοκρατίας (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ, κόμματα «εξωκοινοβουλευτικής» αριστεράς, φορείς του Ιού, Κούλογλου και ΣΙΑ), να καταγγείλουν τον σύντροφο Τσάκαλο ως «προβοκάτορα» και την οργάνωση που εκπροσωπεί ως «όργανο του συστήματος», «υποχείριο μυστικών υπηρεσιών», γιατί όχι και «συνεργαζόμενη με τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής», κ.τ.λ. Άντε συντρόφια να σας δούμε, μην αργείτε…
Ποιός πιστεύεται ότι θα είναι ο επόμενος δήμαρχος της Αθήνας;;;
Ηλίας Κασιδιάρης
Γιώργος Καμίνης
Άρης Σπηλιοτόπουλος
Νικήτας Κακλαμάνης
Φίλοι - Συνεργάτες
  • 630: Ο Αυτοκράτορας Ηράκλειος επαναφέρει τον Τίμιο Σταυρό στα Ιεροσόλυμα.
  • 1770: Ρώσοι και Μανιάτες εκδιώκουν τους Τούρκους και καταλαμβάνουν την Κυπαρισσία.
  • 1800: Τα Επτάνησα αναγνωρίζονται ως "Πολιτεία των επτά Ηνωμένων Νήσων".
  • 1821: Δύναμη από 600 περίπου Έλληνες επιτίθεται εναντίον των Τούρκων και καταλαμβάνουν τα Καλάβρύτα.
  • 1825: Ναυμαχία γύρω από την Μεθώνη και καταστροφή των τουρκικών πλοίων από την μοίρα του Μιαούλη.
  • 1827: Δύναμη Ελληνικού ιππικού συγκρούεται με δυνάμεις του Κιουταχή κοντά στην Μονή Δαφνίου.
  • 1854: Ελληνικές δυνάμεις επιτίθενται στην θέση προφήτης Ηλίας εναντίον των ανδρών του Φουάτ πασά.
  • 1878: Ελληνικές δυνάμεις συγκρούονται με τους Τούρκους στην Ματαράγκα και Πετρομαγούλα Καρδίτσας.
  • 1921: Μάχη στην Προύσα. Η πρώτη αποτυχία του Ελληνικού Στρατού στην Μικρασιατική Εκστρατεία.
  • 1956: Στην Λευκωσία οι Τούρκοι κάνουν μεγάλη πορεία με αφορμή συγκρούσεις στον Βασιλείου Κυρήνειας.
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας!

Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Hosting by Netplanet