Μπαγκλαντεσιανοί λαθρομετανάστες έκαναν τριπλά παράνομη συγκέντρωση και η αστυνομία καθόταν και τους κοιτούσε... Με εντολή Σαμαρά βεβαίως βεβαίως!!!

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Σχόλια
A- A+
Στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Νέας Μανωλάδας, γύρω στους 100 λαθρομετανάστες από το Μπαγκλαντές που δουλεύουν (παράνομα) στα φραουλοχώραφα, έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας γιατί δεν τους δίνονται άδειες παραμονής, με την ενθάρρυνση των γνωστών αριστερίστικων στοιχείων.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ: «Στο σημείο βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη με επικεφαλής τον Ταξίαρχο Αριστείδη Ανδρικόπουλο».

Δηλαδή, για να καταλάβουμε καλά. Το Σύνταγμα της Ελλάδος αναφέρει ρητά και κατηγορηματικά ότι «οι Έλληνες πολίτες έχουν το δικαίωμα να συνέρχονται ησύχως και αόπλως». Άρα, η συγκέντρωση των αλλοδαπών ήταν εξ’ αρχής παράνομη και αντισυνταγματική. Επειδή δε επρόκειτο για αλλοδαπούς χωρίς άδεια παραμονής στην Ελλάδα (λαθρομετανάστες), η συγκέντρωσή τους ήταν διπλά παράνομη. Επίσης, λόγω του ότι δεν είχαν πάρει την άδεια από την Αστυνομία που απαιτείται για τις δημόσιες συγκεντρώσεις (και πως θα μπορούσαν άλλωστε…), η συγκέντρωσή τους ήταν τριπλά παράνομη. Και η Αστυνομία (προφανώς κατόπιν «άνωθεν εντολών»…) ήταν εκεί και αντί να τους μπουζουριάσει όλους και να τους στείλει από κει που ’ρθαν, καθότανε και τους κοιτούσε!

«Ευνομία παντού», που λέει κι ο Δένδιας!
Ποιός είναι ο λόγος που επισκέφθεστε το Έλευσις Ελλήνων;;;
Επικαιρότητα
Αρχαία Ελλάδα
Τυχαία
Φίλοι - Συνεργάτες
  • 1916: Τα βουλγαρικά στρατεύματα εκκενώνουν τη Φλώρινα.
  • 1920: Ο Βασιλεύς Αλέξανδρος δέχεται θανατηφόρο δάγκωμα πιθήκου. Η Μεραρχία Σμύρνης διενεργεί επιδρομή κατά της Νίκαιας, την οποία βρίσκει εκκενωμένη και πυρπολημένη.
  • 1941: Σφαγές Ελλήνων από τους Αλβανούς στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας.
  • 1943: Σφαγές Ελλήνων από τους Γερμανούς στις Καρυές Λακωνίας.
  • 1944: Οι Γερμανοί εκκενώνουν τη Ναύπακτο και το Άργος.
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας!

Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Hosting by Netplanet