ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ! Πηγαινοέρχονται υπουργοί – Μόλις αποχώρησε η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015, 19:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Έφτασε λίγο πριν από τις 4 το μεσημέρι ο πρωθυπουργός στο Μέγαρο Μαξίμου, έπειτα από τη μαραθώνια σύνοδο κορυφής στις Βρυξέλλες.

Εδώ και λίγη ώρα συνεργασία με υπουργούς και στενούς του συνεργάτες έχει ο Πρωθυπουργός. Στο Μαξίμου βρίσκονται ήδη ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, η αναπληρώτρια υπουργός Νάντια Βαλαβάνη, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελαρίδης και ο βουλευτής Δημήτρης Βίτσας.

Πριν λίγο στο Μέγαρο Μαξίμου μετέβη ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης και ο Γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Κορωνάκης, ενώ αποχώρησε η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου.

Όπως έχει ανακοινωθεί ο Αλέξης Τσίπρας έχει συγκαλέσει για τις 6 έκτακτο υπουργικό συμβούλιο προκειμένου να ενημερώσει για τη συμφωνία τους υπουργούς του.

Στο μεταξύ, συναγερμό χτύπησε ο πρωθυπουργός, ο οποίος έδωσε έντολη να μην φύγει κανείς εκτός Αθηνών, καθώς αύριο συνεδριάζει εκτάκτως η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Μετά το βατερλώ της περασμένης Παρασκευής, ο πρωθυπουργός θα απευθυνθεί στους βουλευτές του και θα τους ενημερώσει για όλες τις πτυχές της συμφωνίας, ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται ο τρόπος με τον οποίο θα διαχειριστεί τις διαφοροποιήσεις που έχουν ήδη εκδηλωθεί.

Επισημαίνεται ότι ο πρωθυπουργός θα επιστρέψει στο Μέγαρο Μαξίμου νωρίς το απόγευμα και σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει συσκέψεις με στενούς του συνεργάτες και υπουργούς, καθώς μέχρι την Τετάρτη θα πρέπει να έχουν «περάσει» από τη Βουλή τα προαπαιτούμενα νομοσχέδια.

Την ίδια ώρα φήμες τις τελευταίας ώρας κάνουν λόγο για  παραίτηση της αναπληρώτριας υπουργού Οικονομικών Νάντιας Βαλαβάνη, λόγω μέτρων και Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ

Πηγή: http://national-pride.org/2015/07/13/%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%B4%CE%B1%CE%B9%CE%B5%CF%83-%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%83-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%B1%CE%BE%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B7%CE%B3%CE%B1%CE%B9/

loading...
Σημείωση
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα βγάλει το καλοκαίρι;;;:
Σαν Σήμερα (15 Ιουλίου)
  • -301: Ήττα του Αντιγόνου από τον Σέλευκο, τον Πτολεμαίο, τον Κάσσανδρο και τον Λυσίμαχο στην Ιψό της Φρυγίας.
  • -280: Οι Έλληνες, υπό τον Βασιλέα της Ηπείρου Πύρρο, νικούν τους Ρωμαίους στην Ηράκλεια της Κάτω Ιταλίας.
  • 668: Δολοφονείται ο Αυτοκράτορας Κώνστας Β΄ στις Συρακούσες της Σικελίας. Τον διαδέχεται ο υιός του Κωνσταντίνος Δ΄ ο Πωγωνάτος.
  • 1821: Δύναμη 5.000 Τούρκων συγκρούεται στους Λάκκους Χανίων με τους Έλληνες επαναστάτες.
  • 1906: Οι οπλαρχηγοί Ιω. Καραβίτη και Ευαγγ. Νικολούδη προσβάλλουν στην Κέλλη (Γκορνίτσοβο) Φλωρίνης τη συμμορία του αρχικομιτατζή Τάνε.
  • 1913: Έναρξη της τριημέρου μάχης της Τζουμαγιάς.
  • 1921: Αποφασίζεται η ανάληψη επιχειρήσεων προς την Άγκυρα, για την καταστροφή του κεμαλικού στρατού.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved