Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Θα μας τρελάνουν οι Τούρκοι. Ποινική δίωξη κατά Πούτιν για προσβολή Ερντογάν!

13 Δεκ, 13:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Ακούγεται απίστευτο; Κι όμως είναι απολύτως αληθινό, καθώς κάποιοι στην Τουρκία φαίνεται πως έχουν παραφρονήσει εντελώς και θεωρούν πως η χώρα τους και ο πρόεδρός τους είναι κάτι σημαντικό.

Έτσι ο Μεχίρ Ακάρ, ένας εκ των κατηγορουμένων της υπόθεσης «Εργκενεκόν», του υποτιθέμενου πραξικοπήματος κατά του Ερντογάν, δηλαδή, ζητά τώρα την ποινική δίωξη του Ρώσου προέδρου Πούτιν για «δυσφήμιση του Τούρκου προέδρου». Ο Ακά ζητά επίσης την άσκηση ποινικής δίωξης κατά του Ρώσου αναπληρωτή υπουργού Άμυνας Ανατόλι Αντόνοφ για τον ίδιο λόγο.

«Δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια στην δυσφήμιση του προέδρου μας», είπε ο Ακάρ, σύμφωνα με την φιλοκυβερνητική εφημερίδα Sabah. Ο Ακάρ προσήλθε στην εισαγγελία της Άγκυρας κατέθεσε την αγωγή του δηλώνοντας πως βεβαίως μπορεί να ασκηθεί κριτική στον πρόεδρο Ερντογάν, αρκεί να μην ξεπερνά τα όρια.

Ο ίδιος πιστεύει ότι τόσο ο Πούτιν, όσο και ο Αντόνοφ ξεπέρασαν τα όρια αυτά λέγοντας ότι η τουρκική κυβέρνηση και κυρίως ο Ερντογάν και η οικογένειά του αναμιγνύεται στο λαθρεμπόριο πετρελαίου με το Ισλαμικό Κράτος.

Αν και οι Ρώσοι κατέθεσαν στοιχεία, ο Ερντογάν δεν παραιτήθηκε, όπως είχε πει ότι θα πράξει αν αποκαλυφθεί η εμπλοκή του στο λαθρεμπόριο. Από την στιγμή εκείνη και μετά όμως μιλά για ανήθικη επίθεση εναντίον του, ενώ κατηγόρησε τη Ρωσία ότι αγοράζει λαθραίο πετρέλαιο από το ΙΚ.

Βέβαια υπάρχει και άλλη θεωρία: ότι έκανε τη μήνυση στον Πούτιν ακριβώς για να εκθέσει και να περιπαίξει τον Ερντογάν που κάνει μηνύσεις σε όποιον τον ...«προσβάλλει».


  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 1025
    Πεθαίνει ο Αυτοκράτορας Βασίλειος Β΄ ο Βουλγαροκτόνος.
  • 1821
    Κατάληψη του Αγίου Όρους από τους Τούρκους επί 9 χρόνια.
  • 1827
    Ο Άστιγξ, επιβαίνοντας του ατμοκίνητου πλοίου "Καρτερία", καταλαμβάνει την νησίδα Βασιλάδι στο Μεσολόγγι.
  • 1828
    Ο Άγγλος Στρατηγός Τζωρτζ, με την σύμπραξη Ελληνικού στολίσκου, απελευθερώνει τη Βόνιτσα.
  • 1942
    Το αντιτορπιλικό "Βασίλισσα Όλγα" και το αγγλικό "Πέταρντ" καταβυθίζουν το ιταλικό υποβρύχιο "Βάρσιεκ" στην περιοχή Βεγγάζης Λιβύης.
  • 1955
    Ο πρώτος νεκρός ήρωας του Εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνος της ΕΟΚΑ στην Κύπρο, Χαρ. Μούσκος, πέφτει μαχόμενος στους αρχαίους Σόλους.

Φίλοι - Συνεργάτες