Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Το ανθελληνικό Ποτάμι κατέγραψε πρωτοφανή ποσοστά στη Ροδόπη με εντολή του τουρκικού προξενείου

22 Σεπτ, 09:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Κατά πρώτον, μιλώντας για τη ευαίσθητη περιοχή της Ροδόπης, αξίζει να τονιστεί ότι οι τρεις βουλευτές που εξελέγησαν στην περιοχή προέρχονται από τον σκληρό πυρήνα του κύκλου επιρροής του τουρκικού προξενείου. Συγκεκριμένα εκλέγονται ο Μουσταφά Μουσταφά και ο Καρά Γιουσούφ Αϊχάν από τον Σύριζα και ο Αχμέτ Ιλχάν από το Ποτάμι, άνθρωποι δηλαδή που έχουν πρωτοστατήσει στην κεμαλική έκφραση της τουρκικής προπαγάνδας.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ενώ το δεύτερο υψηλότερο ποσοστό ανά την Ελλάδα του «Ποταμιού» ήταν στα Χανιά 6,27%, στην Ροδόπη κατέγραψε το πρωτοφανές 16,91%. Το γεγονός ότι υπάρχει τόσο μεγάλη απόκλιση στο ποσοστό του εν λόγω κόμματος, σε συνδυασμό με τον καταποντισμό του Σύριζα στην εν λόγω περιοχή, σημαίνει ότι υπήρξε «γραμμή», ώστε να υπάρξει αυτή η βίαιη μετακίνηση ψηφοφόρων.

Πράγματι, όπως πληροφορούμαστε από την ιστοσελίδα tourkikanea, ο υποψήφιος του Ποταμιού έκανε μία βαρυσήμαντη δήλωση πριν τις εκλογές, παραθέτοντας την δυσαρέσκεια του προξενείου για συγκεκριμένους τομείς όπου ο Σύριζα δεν επέδειξε τολμηρό ανθελληνισμό. Έτσι τώρα το προξενείο έδωσε τρομοκρατικά ποσοστά στο «Ποτάμι» και στον Ιλχάν Αχμέτ.

Αξίζει, όμως, για να μην το παίζουν «πατριωτάκια» οι νεοδημοκράτες, να θυμίσουμε ότι ο συγκεκριμένος τουρκόφρων πολιτευτής έχει βγει από τα σπάργανά τους, αφού εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής με τη νουδούλα του “Playstation”. Τότε, η ΝΔ είχε γνωρίστει μία άνοδο της τάξεως των 10 ποσοστιαίων μονάδων στην περιοχή. Αυτό αποτυπώθηκε και τις άλλες φορές που κατέβηκε υποψήφιος με τη ΔΗΣΥ και τη ΔΗΜΑΡ ο εν λόγω τουρκόφρονας, εξασφαλίζοντας τρομερά ποσοστά, ελέω προξενείου.


  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 1180
    Πεθαίνει ο Αυτοκράτωρ Μανουήλ Α΄ Κομνηνός. Τον διαδέχεται ο υιός του Αλέξιος Β΄ Κομνηνός.
  • 1369
    Τα Ευρωπαϊκά χριστιανικά στρατεύματα ηττώνται από τους Τούρκους, υπό τον Βαγιαζήτ, στην μάχη της Νικοπόλεως.
  • 1822
    Οι αντιπρόσωποι των επαρχιών της Ανατολικής Στερεάς Ελλάδος ανακηρύσσουν τον Οδυσσέα Ανδρούτσο Αρχιστράτηγο.
  • 1824
    Ο Ελληνικός Στόλος, υπό τον Ανδρέα Μιαούλη, καταναυμαχεί κοντά στην Χίο τον τουρκοαιγυπτιακό στόλο του Ιμπραήμ.
  • 1867
    Ο μέγας βεζύρης Αλή πασάς φθάνει στην Κρήτη και απευθύνει στους Έλληνες επαναστάτες προκήρυξη του σουλτάνου για συνθηκολόγηση.
  • 1908
    Συγκέντρωση του λαού των Χανίων στην πλατεία του Άρεως και κήρυξη της ενώσεως της Κρήτης με τη Μητέρα Ελλάδα.
  • 1923
    Οι Ιταλοί αποχωρούν από την Κέρκυρα.

Φίλοι - Συνεργάτες