Άρχισαν τα ...τουρκογλέντια στην Αθήνα!

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Σχόλια
A- A+
Τελέστηκαν χθες στο ξενοδοχείο "Αστήρ Παλάς" στην Βουλιαγμένη τα επίσημα εγκαίνια της "Τουρκικής Πολιτιστικής Εβδομάδας" που οργανώνονται υπό την αιγίδα της τουρκικής πρεσβείας της Αθήνας.

Στην δεξίωση που οργανώθηκε επ΄ευκαιρία των εγκαινίων παραβρέθηκαν Τούρκοι και Έλληνες καλεσμένοι, διπλωμάτες που υπηρετούν στην Αθήνα, βουλευτές και πολλοί καλεσμένοι.

Η βραδιά κατά την οποία προσφέρθηκαν τουρκικά φαγητά, άρχισε με μια πανδαισία μουσικής από την σοπράνο Αϊτούλ Μπουγιουκσαράτς και την πιανίστα Ντεμέτ Εϊτεμίζ.

Ακολούθως οργανώθηκε επίδειξη παραδοσιακών ρούχων. Στην επίδειξη παρουσιάστηκαν οθωμανικά καφτάνια που είχαν ετοιμαστεί από το Ινστιτούτο Ωρίμανσης Αδάνων.

Σύμφωνα με τα tourkikanea το ενδιαφέρον για τα καφτάνια υπήρξε μεγάλο, ενώ έκπληξη της βραδιάς ήταν ο τούρκος πρέσβης Κερίμ Ουράς και η σύζυγος του η Ζεϊνέπ Ουράς.
Πιστεύετε ότι η σύλληψη Μαζιώτη ήταν
Τυχαία
Στημένη
Προϊόν μεθοδικης έρευνας
Φίλοι - Συνεργάτες
  • 904: Κατάληψη της Θεσσαλονίκης από τον αραβικό στόλο.
  • 1014: Μάχη του Κλειδίου κατά την οποία ο Αυτοκράτορας Βασίλειος Β΄, επικεφαλής του Στρατού της Αυτοκρατορίας μας, συντρίβει τους Βουλγάρους του τσάρου Σαμουήλ
  • 1919: Υπογράφεται μυστική συμφωνία από τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος Ελ. Βενιζέλο και τον Υπ. Εξ. της Ιταλίας κόμη Θ. Τιτόνι.
  • 1943: Οι Γερμανοί εκτελούν Έλληνες στην Πελασγία Φθιώτιδος.
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας!

Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Hosting by Netplanet