ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΕΪΛΕΡ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΛΕΓΡΙΝΗ: ΤΟΥ ΠΡΥΤΑΝΗ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΗΘΟΠΟΙΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015, 15:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Η βραβευμένη με τρία βραβεία από το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου Λονδίνου άκρως επίκαιρη μαύρη κωμωδία «ΠΑΝ-δή-ΜΙΑ», σε σενάριο - σκηνοθεσία Δημήτρη Πιατά, κάνει πρεμιέρα στον κινηματογράφο ΑΣΤΟΡ, σε διανομή WeirdWave, την Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015 και ώρα 20:00, σε μια πλήρως ανακαινισμένη αμφιθεατρική αίθουσα 220 θέσεων.



Από τις 2 Απριλίου θα προβληθεί στους κινηματογράφους.

Η ταινία "ΠΑΝ-δή-ΜΙΑ" με δεύτερο τίτλο "ΟΛΑ-λοιπόν-ΕΝΑ" είναι η αυθαίρετη μετάφραση του ΠΑΝ σε ΟΛΑ, του αρχαϊκού "δή" που σημαίνει "λοιπόν" και το ΜΙΑ που μεταφράζεται σε ΕΝΑ.... Γυρίστηκε για την κρίση, με την κρίση και είναι μια μαύρη κωμωδία. Παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του 20ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας και απέσπασε τρία βραβεία, BEST FICTION FEATURE FILM.



ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Θεοδόσης Πελεγρίνης, Δημήτρης Πιατάς, Μιχάλης Μητρούσης, Μάκης Παπαδημητρίου, Λουκία Πιστιόλα, Guest: Ναταλία Δραγούμη, Λένα Παπαληγούρα, Ανδρέας Ρουμελιώτης, Σοφία Κακαρελίδου, Μαρία Τσαρουχά, Κώστας Παρράς, Θάνος Τοκάκης, Ιωάννα Πιατά, Αντώνης Αντωνόπουλος Συμμετέχουν: Κώστας Φοράκης, Φώτης Λάμαρης, Μαίρη Αθανασίόυ, Ισιδώρα Δωροπούλου, Χρύσα Μαρκατά, Κώστας Κωράκης, Χρήστος Αθανασίου κ.ά.



Πηγή: http://www.stoxos.gr/2015/03/blog-post_239.html

Σημείωση
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα βγάλει το καλοκαίρι;;;:
Σαν Σήμερα (27 Μαρτίου)
  • 1821: Ο Αθανάσιος Διάκος κηρύσσει την Επανάσταση στη Βοιωτία.
  • 1854: Τουρκικές δυνάμεις καταλαμβάνουν το Μέτσοβο και προβαίνουν σε λεηλασίες, καταστροφές και πυρπολήσεις σπιτιών.
  • 1919: Η Ελληνική ΙΙ Μεραρχία διέρχεται το Δνείστερο ποταμό και συγκεντρώνεται στην περιοχή Παλάγκας Βεσσαραβίας.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved