Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Kαι στο Σικάγο οι Εύζωνες της Ελλάδος σκόρπισαν ρίγη συγκινήσεως! (Φώτο & Βίντεο)

19 Απρ, 12:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Το ζήτησαν το πήραν και το έζησαν... Οι Ομογενείς του Σικάγο ζήτησαν και τελικά κατάφεραν να φέρουν στην πόλη τους του Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς που ήταν Συγκλονιστικοί!



Με Δοξολογία στη Μητρόπολη τ Ευαγγελισμου & 1η φορά παρουσία της Προεδρικής Φρουρά γιορτάζει το Σικάγο τ 25η Μαρτίου και εν συνεχεία στην Παρέλαση στην πόλη του Σικάγου! (17 Απριλίου 2016)



Τέρενς Κουίκ: Συγκλονιστική η παρέλαση των Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς στη παρέλαση σήμερα 17/4/2016 στο Σικάγο για την 25η Μαρτίου

Όλα τα έξοδα των Ευζώνων, εισιτήρια, ξενοδοχείο, διατροφή και μετακινήσεις,πληρωμένα από τους ομογενείς... Αφού με επιστολή της στον πρόεδρο της Δημοκρατίας και στον υπουργό Άμυνας, η Ομοσπονδία Σικάγου ζήτησε να μεταβούν οι εύζωνες και εκεί, θεωρώντας ότι η παρέλαση Σικάγου είναι ισότιμη αυτής στη Νέα Υόρκη.



Η Ομογένεια Ανέλαβε  και όλα τα έξοδα μετάβασης των ευζώνων - μαζί με τα υπόλοιπα διαμονής και διατροφής- σε αντίθεση με την... Νέα Υόρκη που καταδέχεται να πληρώνει η "Γεν. Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού" Ελλάδας τα αεροπορικά τους εισιτήρια.



Στην παρέλαση της Νέας Υόρκης συμμετείχαν όλες οι γενιές, αλλά οι φωτογραφίες της νεότερης γενιάς έχουν κατακλύσει το Facebook και τα άλλα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης.



Μεταξύ αυτών και η φωτογραφία του μόλις δύο μηνών Θεόδωρου Νιάρχου που ήταν ο νεότερος εύζωνας στην 5η Λεωφόρο.

Ευχόμαστε στους γονείς και στους παππούδες του να ζήσει ο Θεόδωρος και να τιμά την στολή που του φόρεσαν οι γονείς, το όνομά του και την ελληνική του καταγωγή.




  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

Πιστεύετε ότι η Ελλάδα είναι στόχος τρομοκρατικής επίθεσης από τοτς τζιχαντιστές;;;
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 1821
    Επτανήσιοι εθελοντές επαναστάτες καταλαμβάνουν το όρος Πούσι του χωριού Λάλα Ηλείας.
  • 1826
    Πεθαίνει ο Επίσκοπος Παλαιών Πατρών Γερμανός.
  • 1919
    Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει την Πέργαμο.
  • 1941
    Αποσπάται από τον Ιερό Βράχο της Ακροπόλεως η γερμανική σημαία από τους Έλληνες φοιτητές Απόστολο Σάντα και Μανώλη Γλέζο.

Φίλοι - Συνεργάτες