Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

ΚΟΜΠΑΝΙ: Οι Τζιχαντιστές τρώνε ΒΟΜΒΕΣ και κλαίνε σαν Μικρά Παιδιά! (ΒΙΝΤΕΟ)

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014, 21:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε είναι ντοκουμέντο της απελπιστικής κατάστασης που έχουν περιέλθει οιτζιχαντιστές μέσα στην Κομπάνι.

Το Ισλαμικό Κράτος ξεκίνησε την πολιορκία της πόλης στις 15 Σεπτεμβρίου. Όταν οι Κούρδοι υπερασπιστές (YPG/YPJ) της Κομπάνι είδαν ότι δεν μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τα βαριά όπλα των τζιχαντιστών στις ανοικτές εκτάσεις γύρω από την πόλη, τότε εφάρμοσαν το στρατήγημα «Στάλινγκραντ».

Υποχώρησαν μέσα στην πόλη, δημιουργώντας μια δεύτερη αμυντική γραμμή ανάμεσα στα σπίτια. Εκεί, στους δρόμους της πόλης, ανάμεσα στα ερείπια, στα κτίρια και στα οδοφράγματα, η αριθμητική και οπλική υπεροχή των τζιχαντιστών εκμηδενίστηκε.

Όταν αργότερα,σύμφωνα με το tribune.gr, οι Αμερικανοί αποφάσισαν να υποστηρίξουν ουσιαστικά τη φρουρά της πόλης, εξαπολύοντας περισσότερους και στοχευμένους βομβαρδισμούς στις θέσεις των τζιχαντιστών, σε συνεννόηση με τους Κούρδους αντάρτες, το Ισλαμικό Κράτος συνειδητοποίησε ότι είχε παγιδευτεί μέσα στην πόλη και από πολιορκητής βρέθηκε πολιορκημένος.

Δίχως να μπορούν να φύγουν από τις συνοικίες που τους άφησε το YPG να καταλάβουν, διότι οι Αμερικανοί θα τους θερίσουν στα ανοιχτά, αλλά και ανήμποροι να προξενήσουν ουσιαστική ζημιά στα κουρδικά οχυρώματα, οι τζιχαντιστές έχουν μόνο μια επιλογή μέσα στην Κομπάνι: να πεθάνουν.

Το βίντεο που αναρτήθηκε την Τετάρτη καταγράφει ακριβώς την ψυχολογική κατάσταση των τζιχαντιστών. Εγκλωβισμένοι στα σπίτια, βλέπουν τους συμπολεμιστές τους να πεθαίνουν από τις αμερικανικές βόμβες και αυτοί, το μόνο που μπορούν να κάνουν, είναι να προσεύχονται και να κλαίνε. Βλέπετε, δίχως τη δόση τους (παραισθησιογόνα) δεν είναι και τόσο πρόθυμοι να πεθάνουν για όσες… παρθένες και αν τους περιμένουν στον άλλο κόσμο.

Δείτε το βίντεο:

Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Σαν Σήμερα (20 Νοεμβρίου)
  • 1821: Πρώτη Εθνική Συνέλευση, αρχικά στο Άργος και εν συνεχεία στην Επίδαυρο.
  • 1912: Συνάπτεται 15ήμερη ανακωχή μεταξύ Τουρκίας και Βουλγαρίας, η οποία εκπροσωπούσε και τις κυβερνήσεις Σερβίας και Μαυροβουνίου.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved