Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Εβραϊκό σκοτάδι στα μυαλά η Σβάστικα! Πνεύμα και σκέψη μηδέν!

11 Οκτ, 12:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Η σβάστικα, στα σανσκριτικά स्वस्तिक, (δεξιόστροφος αγκυλωτός σταυρός 卐) και η «σωβάστικα» (αριστερόστροφος卍) είναι ένα πανάρχαιο σταυροειδές σύμβολο. «σήμα κατατεθέν»/trade-mark, της αρχαίας ελληνικής θρησκείας

Ο αγκυλωτός σταυρός προέρχεται από το γεγονός ότι αποτελείται από δύο διπλά (ενωμένα) ελληνικά γάμμα (Γ) – γράμματα. Οι Αρχαίες Ελληνίδες ιέρειες έκαναν τατουάζ το τετρασκέλιον (από τα τέσσερα σκέλη που απεικονίζει). Αρχαία ελληνικά αρχιτεκτονικά σχέδια είναι γεμάτα με το σύμβολο. Επίσης είχε χρησιμοποιηθεί και από διάφορους εγγενείς αμερικανικούς πολιτισμούς.

ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ! (ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΣΤΑ 10 ΤΑ 9 ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ!)


ΕΡΕΥΝΑ=Η Μηχανή Vril των πρωτοπόρων Γερμανών

Υπάρχει και στην Αμφίπολη! Δεν αναρωτιέται κάνεις γιατι έχουν δείξει ελάχιστες εικόνες απο εκεί!



Έχουν βρεθεί πάρα πολλά δείγματα χρήσης της σβάστικας σε αντικείμενα αρχαίας ελληνο-ρωμαϊκής τέχνης, όπως σε ρούχα, αγκράφες, πανοπλίες, αγγεία, αλλά και σε ακολουθίες Μαιάνδρων. Στους αρχαίους Έλληνες το σύμβολο ήταν πιο γνωστό ως Γαμμάδιον. Για την υιοθέτηση της Σβάστικα ως σύμβολο του Eθνικοσοσιαλιστικού Kινήματος, η επιλογή της Σβάστικα ήταν πιθανώς μια σημαντικότατη απόφαση που ελήφθη, γιατί χωρίς την δύναμη αυτού του αρχαίου συμβόλου, το γερμανικό έθνος δεν θα μπορούσε πιθανώς ποτέ να έχει επιτύχει το εξαιρετικό επίπεδο συνεκτικότητας που το έκανε ικανό να τραντάξει τον 20ό αιώνα.
Είναι μια ισχυρή κατάθεση στην έμφυτη δύναμη της Σβάστικα ότι στη Γερμανία σήμερα παραμένει παράνομο να επιδειχθεί ή να πωληθεί αυτή η εικόνα με οποιαδήποτε μορφή. Είναι σαν οι αρχές να αναγνωρίζουν πρώτες ότι έχει μια παράξενη δύναμη αυτό το σύμβολο [...μήπως γιαυτό κυνηγούν με τόση λυσσά στην Χ.Α?...]

Σε όλες τις περιπτώσεις είναι καλός οιωνός, σύμβολο καλής θέλησης, καλής τύχης, ευλογίας, μακροζωίας, γονιμότητας, υγείας και ζωής. Η Swastika στην σανσκριτική γλώσσα, γλώσσα την οποία μιλούσε η ανώτερη κάστα τον αρχαίων Λευκών στις Ινδίες, αναλύεται ως: su-asti, στα ελληνικά σημαίνει «ευ εστί», δηλαδή «καλώς είναι», (: παβλ. «Ευοί-ευάν). Η κατάληξη ka είναι το πρόσφυμα της αιγυπτιακής λέξης karest που συμβολίζει την ψυχή, την μούμια και την πνευματική μεταμόρφωση.

Ωστόσο, η περιστροφή της σβάστικας συμβολίζει το χρόνο. Οι Πυθαγόρειοι θεωρούσαν ότι ο χρόνος (Ορφ. ο χρόνος = Κρόνος) έχει μόνο μια φορά και μόνο μια κατεύθυνση. Αποτελεί δε, «Κανόνα» που διέπει όλο το Σύμπαν και φέρει το σπέρμα του «ενός» και του «πέρατος». Κάτι λοιπόν που οδηγεί τους πυθαγορείους στο συμπέρασμα ότι η περιστροφή του χρόνου (σ.σ. «ανελικτική περιδίνηση») δεν αλλάζει.

Πρώτη φωτογραφία με αφορμή σχόλια στο youtube.σε ένα βίντεο για την ιστορία της Σβάστικας πραγματικά για γέλια! αναρωτιέται κάνεις τελικά, αν αυτοί οι άνθρωποι έχουν κανένα ίχνος λογικής σκέψης!, Αριστερά σχόλια! φασίστες ναζι γερμανοτσολιάδες!(νέο),...ουδέτεροι! το είχε ο Χίτλερ κακό! (χεστήκαμε, κατι ήξερε που το είχε!η τότε γερμάνια και όχι η τώρα που ειναι στα χεριά Εβραίων οπως και η Ελλάδα εξάλλου, ήταν οπως οι αρχαίοι Έλληνες! πνευματικά ανώτεροι, και είχαν δεσμούς με την χαμένη αρχαία φιλοσοφία, γιατι ειναι σύμβολο του ναζισμού και κακό γιατι το λένε οι Εβραίοι;; Γιατι ο ναζισμός αιματοκύλησε την Ευρώπη! αν κάνει εισβολή η Ρωσία τώρα στην Εβραϊκή Ευρώπη τι θα λέτε; να φανταστώ τα ίδια;) σχόλια Χ.Α ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΣΩΣΤΑ!



Αν υποθέσουμε οτι σε όλη την Ευρωπαϊκή ένωση των Εβραίων λένε νέο Χίτλερ τον ΠΟΥΤΙΝ μάλλον ναι!, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΡΑ ΣΙΓΗ ΓΙΑΥΤΟ, ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ! Εξάλλου τα ίδια έκαναν και στον Χίτλερ, ο Χίτλερ ξεκίνησε να οργώνει τη Γερμανία όταν δυνάμεις της Γαλλίας και του Βελγίου εισέβαλαν στη βιομηχανική περιοχή του Ρουρ το 1923 με την αιτιολογία ότι οι Γερμανοί δεν πλήρωναν τα διεθνή τους χρέη από τις πολεμικές αποζημιώσεις του Πρώτου Παγκοσμίου!!!

Και μην ξεχάσουμε! ΡΩΣΙΚΑ СТАЛИН КАК БЛАГОДЕТЕЛЬ ЕВРЕЕВ..ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ =Στάλιν ως ευεργέτης ΕΒΡΑΙΩΝ. Ο Στάλιν όχι μόνο δεν ήταν αντισημίτης, αντιθέτως, ο ίδιος εξακολουθεί να χρησιμοποιείται ενεργά απο τους Εβραίους κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου πόλεμο! Если же обратиться к реальным фактам, то получается довольно интересная картина. Так, в любой своей речи Гитлер и его ближайшие соратники что-нибудь да говорили по "еврейскому вопросу".




  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

Πιστεύετε ότι η Ελλάδα είναι στόχος τρομοκρατικής επίθεσης από τοτς τζιχαντιστές;;;
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 1821
    Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης καταλαμβάνει την Ζαράκοβα Αρκαδίας.
  • 1829
    Ο Δημήτριος Υψηλάντης επιτίθεται εναντίον των Τούρκων στο Πυρί Βοιωτίας και καταλαμβάνει την ερειπωμένη Θήβα.
  • 1864
    Ένωσις των Επτανήσων με την μητέρα Ελλάδα.
  • 1867
    Ήττα των Κρητών επαναστατών στο Λασίθι.
  • 1941
    Γερμανοί αλεξιπτωτιστές καταλαμβάνουν το αεροδρόμιο του Μάλεμε.

Φίλοι - Συνεργάτες