Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Απίστευτη αποκάλυψη που θα συζητηθεί! Μασόνος των "Skull & Bones" ο Τσίπρας;;; Το ταξίδι στην Νέα Υόρκη, η μύηση, ο ρόλος του Ομπάμα και η ...ασέβεια στον Εθνικό Ύμνο!!!

27 Οκτ, 23:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Με τον πιο επισημο τροπο επιβεβαιωσε την πρόσφατη μυηση του στην τεκτονική οργανωση των Skull and Bones κατα το προσφατο ταξιδι του στη Νέα Υορκη ο Αλέξης Τσίπρας.



Συγκεκριμένα στην επισκεψη του Ολαντ στη χώρα μας, την ωρα του εθνικού υμνου αντι να καθησει σε σταση προσοχής σταυρωσε τα χερια ( οπως προσταζει το πρωτοκολλο των Skull and Bones ) για να δειξει την απεχθεια της οργανωσης στο κρατος-εθνος και σε καθε τι εθνικο οπως ο εθνικος υμνος και η σημαία μιας χωρας, ενω σηκωνε συνεχεια το κεφαλι του ψηλά για να τιμήσει τον Μ.Α.Τ.Σ. ( Μεγάλο Αρχηγό Του Συμπαντος).

Η συγκεκριμένη σταση του Αλέξη Τσίπρα ηταν η επισημη σταση των ανωτατων μελων της οργανωσης που πρεπει να τηρουν καθε φορα που ακουγεται ο εθνικος υμνος μιας χωρας ή εχουμε επαρση της σημαιας.

*Σχετικά με την μύηση του Αλέξη Τσίπρα, όπως διαβάσαμε σε παλιότερο άρθρο του ιστολογίου Hellasforce: Το ταξίδι Τσίπρα σε Νέα Υόρκη κάλυψη για να μυηθεί στους Skull and Bones;

Κάθε χρόνο στη Νέα Υορκη η τεκτονική οργανωση Skull and Bones ( Κρανίο και Οστά ) κοντά στην τελευταία πανσέληνο του μήνα τελεί τελετές μύησης σε επιλεγμένους ηγέτες και αρχηγούς κρατών. Η επιλογή τους γινεται με τρομερά αυστηρα κριτήρια και καθε χρονο ειναι ελάχιστοι οσοι πληρούν τα κριτήρια.

Οι πληροφορίες για τις τελετές αυτες ειναι παντα ελάχιστες και οι διαρροές ειναι παντα ελεγχόμενες.

Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στην Νέα Υόρκη εντελώς τυχαία τις ιδιες μέρες με τις τελετές μύησης και την μεγάλη νύχτα είχε εξαφανιστεί για δυο ωρες απο προσώπου γης χωρις να ξερουν ουτε οι στενοι του συνεργατες το που ακριβώς βρισκεται ο Ελληνας Πρωθυπουργός!

Μάλιστα επειδή ειχε πολλές ιδιωτικές συναντήσεις με την ελίτ της οργάνωσης η συζυγος του τον ειχε χάσει με αποτέλεσμα να μην εμφανιστεί σχεδόν καθόλου μαζι της οσο ηταν στη Νέα Υόρκη!



Στην ολιγόλεπτη συνάντηση που Αλέξη Τσίπρα με τον Πρόεδρο Ομπάμα οι μυημένοι παγωσαν οταν ειδαν τον Αλέξη να ψιθυρίζει κατι στο αυτό αυτί του Ομπάμα και ο Πρόεδρος να ανταποκρίνεται με ενα μορφασμό του προσώπου! Οι φήμες λένε οτι του μετέφερε το συνθηματικό της οργάνωσης θελοντας να του δειξει οτι ειναι και αυτός τωρα πια μελος και ο Ομπάμα με τον μορφασμό τον καλωσόρισε! Σαν να εγινε δηλαδή η συνάντηση τους για να ενημερωθούν οι μυημένοι για το νέο μέλος της οργάνωσης!


  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 1015
    Ο Αυτοκράτωρ Βασίλειος Β΄ ο Βουλγαροκτόνος καταλαμβάνει το φρούριο της Εδέσσης.
  • 1821
    Οι Τούρκοι συλλαμβάνουν και φυλακίζουν τους προκρίτους των Αθηνών.
  • 1941
    Στο οχυρό Ρούπελ προσέρχονται Γερμανοί αγγελιαφόροι για να ζητήσουν την παράδοση του οχυρού.

Φίλοι - Συνεργάτες