Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ!!! Από αρχαίο χειρόγραφο!!! Πότε και γιατί όλα τα ιερατεία απαγόρευσαν τη χρήση υπερτεχνολογίας; Πότε είναι η τελική μάχη για το ποιος θα επικρατήσει στη Γη;;; (Βίντεο)

30 Σεπτ, 17:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Ο Δημιουργός του κόσμου που είναι άχρονος δημιούργησε διάφορα όντα...

Εδώ και 8 δισεκατομμυρια χρόνια, σε τούτο το κόσμο που είμαστε, βρίσκονται και άλλα 5, που προέρχονται από άλλο ηλιακό σύστημα.

Ύστερα από την άφιξη αυτών των 5 όντων, έφθασαν σε τούτο το κόσμο και άλλα όντα, τα οποία λέγονται σκοτεινοί ε γρήγοροι. Ενώ τα προηγούμενα ονομάζονται Ελ.

Πριν 4 δισεκατομμυρια χρόνια γίνεται η πρώτη μάχη μεταξύ τους. Οι Ελ κατοικούσαν στον πλανήτη Αρη, ενώ οι σκοτεινοί στο Πλανήτη ΑΝΤΙΧΘΟΝΑ.

Εκείνος ο πόλεμος είχε σαν συνέπεια την καταστροφή του πλανήτη Αρη. Τότε ο πόλεμος μεταφέρθηκε στον πλανήτη Γη, αφού προηγήθηκε ΓΑΙΩΠΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΓΑΙΩΔΑΙΣΙΑ.

Πριν 2 δισεκατομμυρια χρόνια έγινε η μεγάλη μάχη στη Γη κατά την οποία η ΑΘΑΝΑ, ο αδελφός της ΑΠΟΛΛΩΝ και οι φωτεινοί ΕΛ με την ΑΘΑΝΑ επικεφαλής και με το στραγηγό Απόλλωνα, τον φωτεινό εκγρήγορο, εξουδετερωνουν την ηγεσία των σκοτεινών θεών, το λεγόμενο Σκοτεινό Ιερατείο”.

Δυστυχώς όμως η Ιστορία δεν σταματούσε εκεί:

"Έτσι πριν 200 εκατομμύρια χρόνια,γίνεται μια ακόμα μάχη στη Παρνασσίδα. Οι δυο που ηγούνται των σκοτεινών δυνάμεων εκτελούνται επί τόπου.

Ο πόλεμος αυτός κορυφώνεται από το 12.000 π.χ.έως το 9.600 π.χ.

Οι πανίσχυρες δυνάμεις των ΑΤΩΡΑΝΤΩΝ, έχοντας την κυριαρχία για διάστημα 2000 ετών, επιτίθενται πάλι με την αεροπορία της Κρόνιας Ατλαντιδας.

Αρχικά επιτέθηκαν εναντίον του στρατού που οργάνωσε ο ΑΠΟΛΛΩΝ, χάνοντας την μάχη. Διότι έχασαν την αερομαχία από την ΑΘΑΝΑ, που τους καταδίωξε με αεροπορία, ναυτικό και πεζοναύτες. Με αποτέλεσμα να αποβιβαστεί στη Γη των ΑΤΩΡΑΝΤΩΝ, και εκεί ανακηρύσσεται πριγκίπισσα...

Μετά από 12 ημέρες το σκοτεινό Ιερατείο, με αρχηγό τον Πανίσχυρο ΑΤΩΡΑ, περικυκλώνει τους Πεζοναύτες του Ιωνικού στρατού. Ο Ιωνικός στρατός αιφνιδιάζεται και υποχωρεί.

Όταν η Αθάνα αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί, τότε από θυμό υψώνει την αιγίδα με το αριστερό χέρι και το ακόντιο πάνω από το κεφάλι της.

Ταυτόχρονα εκφέρει οργή, την λεγόμενη ''ΙΩΚΗ'', με αποτέλεσμα οι υπέρηχοι να χτυπήσουν αλύπητα το έδαφος, το οποίο αρχίζει να σχίζεται μέχρι που η Γη των ΑΤΩΡΑΝΤΩΝ βυθίζεται κατά 97%.

Από τότε και μετά όλα τα ιερατεία απαγόρευσαν τη χρήση υπερτεχνολογίας..."

Ο πόλεμος αυτός λοιπόν συνεχίζεται και η τελευταία μάχη θα πραγματοποιηθεί ως το έτος 2033...

* Το παραπάνω είναι απόσπασμα από αρχαίο χειρόγραφο που αναφέρεται στο βιβλίο: "ΙΩΚΗ"... Δείτε εδώ...
  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

 • 1540
  Υπογράφεται με γαλλική μεσολάβηση συνθήκη ειρήνης, η οποία τερματίζει τον τρίτο βενετο-τουρκικό πόλεμο.
 • 1794
  Οι Τούρκοι αποκεφαλίζουν στην Ηλιούπολη τον νεομάρτυρα Γεώργιο από τη Φιλαδέλφεια.
 • 1823
  Αποτυχημένη επίθεση Τουρκαλβανών κατά του Αιτωλικού.
 • 1828
  Το Γαλλικό Εκστρατευτικό Σώμα εκδιώκει τα τελευταία τουρκοαιγυπτιακά στρατεύματα του Ιμπραήμ από την Πελοπόννησο.
 • 1916
  Οι Ιταλοί καταλαμβάνουν τους Αγίους Σαράντα, το Δέλβινο, το Αργυρόκαστρο, το Παλαιόκαστρο και το Σουμπάσι.

Φίλοι - Συνεργάτες