Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΟΚ! Πυρηνικό ολοκαύτωμα σχεδίαζε το ISIS – Kαίρια επέμβαση της Ρωσίας!

1 Οκτ, 12:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Τη μεγαλύτερη θρησκευτική εκκαθάριση της ιστορίας ετοίμαζαν οι ακραίοι σουνίτες του Ισλαμικού Κράτους, όπως αποκαλύπτει Γερμανός δημοσιογράφος που πέρασε δέκα μέρες στα χέρια των τζιχαντιστών.

Ο Γιούργκεν Τοντενχόφερ πέρασε δέκα ανατριχιαστικές μέρες με τους εξτρεμιστές του Ισλαμικού Κράτους, οι οποίοι – όπως αποκάλυψε – σχεδίαζαν να εξαπολύσουν πυρηνικό ολοκαύτωμα, εξοντώνοντας εκατομμύρια αθώους ανθρώπους σε μία θηριωδία που επεδίωκαν να είναι η «μεγαλύτερη θρησκευτική εκκαθάριση της ιστορίας».



Ο Τοντενχόφερ, ένας 75χρονος πρώην βουλευτής του χριστιανοδημοκρατικού κόμματος (CDU) της Άνγκελα Μέρκελ, παραιτήθηκε από την πολιτική για να αφιερωθεί στη μαχόμενη δημοσιογραφία, όπως διαβάζουμε στο pronews.gr.

Κατόρθωσε να βγει ζωντανός από την πρώτη γραμμή του μετώπου στη Συρία, όπου και πέρασε πάνω από μία εβδομάδα με τον διαβόητο εκτελεστή Μοχάμεντ Εμγουάζι, κατά κόσμον «Τζιχάντι Τζον» και την κουστωδία του.

«Οι τρομοκράτες σχεδίαζαν να εξολοθρεύσουν εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους», γράφει στο βιβλίο του με τον τίτλο «Στα άδυτα του ΙΚ – Δέκα μέρες με το Ισλαμικό Κράτος» ο πρώην πολιτικός.



«Η Δύση συστηματικά υποτίμησε την ισχύ του Ισλαμικού Κράτους», σημειώνει ο Τοντενχόφερ, που κάνει λόγο για «σχέδιο πυρηνικού ολέθρου για την εξόντωση των θρησκευτικών μειονοτήτων και των αντιφρονούντων».

«Οι εντυπώσεις μου; Πως είναι παντοδύναμοι, πολύ πιο ισχυροί απ’ότι πιστεύουμε. Έχουν τον έλεγχο μιας περιοχής μεγαλύτερης του Ηνωμένου Βασιλείου και υποστηρίζονται από ορδές εκστασιασμένων οπαδών, που όμοιούς τους δεν έχω ξαναδεί σε εμπόλεμη ζώνη», παραδέχεται ο 75χρονος.

Ο ίδιος, ο οποίος έγραψε ακόμα και τη διαθήκη του φεύγοντας, συναισθανόμενος τον τεράστιο κίνδυνο, χαρακτηρίζει την οργάνωση ως την πιο «κτηνώδη και επικίνδυνη που έχει γνωρίσει σε όλη του τη ζωή», προσθέτοντας: «Δεν βλέπω να έχει κανείς πραγματική δυνατότητα να τους σταματήσει. Μόνο οι Άραβες μπορούν να σταματήσουν το Ισλαμικό Κράτος. Όμως, πραγματικά επέστρεψα πολύ πιο απαισιόδοξος».


  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 1675
    Επτακόσιοι Μανιάτες αναχωρούν και εγκαθίστανται στην Κορσική.
  • 1821
    Ο Ομέρ Βρυώνης καταλαμβάνει και πυρπολεί την Ισσό Βοιωτίας και τη Μονή Αγίου Μελετίου.
  • 1822
    Νικηφόρος μάχη στον Αποκόρωνα Χανίων.
  • 1878
    Υπογράφεται η Συνθήκη της Χαλέπας μεταξύ Κρητών επαναστατών και Τούρκων.
  • 1922
    Σφαγές Ελλήνων από Τούρκους στη Μαγνησία της Ιωνίας.
  • 1943
    Οι Γερμανοί εκτελούν 82 Έλληνες στην Ήπειρο.
  • 1955
    Φθάνει στην Κύπρο ο Βρετανός στρατάρχης Χάρντινγκ και αναλαμβάνει τα καθήκοντά του ως κυβερνήτης.
  • 1958
    Οι Βρετανοί σκοτώνουν αμάχους Κυπρίους σε επιδρομή στην Αμμόχωστο.

Φίλοι - Συνεργάτες