Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Η ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ-Η ΜΟΣΑΝΤ, Η "ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ" ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΛΙΜΟΖ ΚΑΙ ΤΟ "ΜΑΤΩΜΕΝΟ" 1.000.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟ Charlie Hebdo

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015, 12:00
Το καχύποπτο και εξαιρετικά αποκαλυπτικό δημοσίευμα Γαλλικού site ότι οι Εβραίοι και οι Ιλλουμινάτοι κρύβονται πίσω από την μαζική σφαγή των εργαζόμενων στο Γαλλικό σατυρικό περιοδικό «Charlie Hebdo», η άκρως μυστηριώδης “αυτοκτονία” αξιωματικού της Γαλλικής αστυνομίας που συμμετείχε στις έρευνες καθώς και ο “χρυσός” που αρχίζει και ρέει στα ταμεία της υπό πτώχευση εφημερίδος, έχουν δημιουργήσει ένα εξωπραγματικό πλαίσιο πληροφοριών, φημών αλλά και διαδόσεων για το ποιοι πραγματικά κρύβονται πίσω από τις κουκούλες των “ισλαμιστών ανταρτών” που άφησαν πίσω τους 12 νεκρούς στο Παρίσι. Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και η διαδήλωση των 3 εκ Γάλλων που έκαναν παρέλαση στην φίλη χώρα με τους ηγέτες της “Ενωμένης Ευρώπης” -που πριν από το χτύπημα θύμιζε σκορποχώρι- να κάνουν παράτα αγκαζέ και όλοι φίλοι με τις ακριβές καπαρντίνες και τα φινετσάτα κοστούμια συμμετέχοντας στο βαρύ πένθος του Γαλλικού Έθνους. Το μεγάλο ερώτημα που προβάλλουν οι δύσπιστοι είναι: Χρειαζόταν μια μαζική δολοφονία για να ενώσει τα κατακερματισμένα κομμάτια της Ευρωπαϊκής Οικονομίας και μια “Ευρωπαϊκή 11η Σεπτεμβρίου” για να προτάξει έναν ακόμα “μπαμπούλα”(αυτόν του φανατικού Ισλάμ)ώστε να βγάλει την Ε.Ε από την εντατική;

ΜΟΣΑΝΤ ΚΑΙ “ΧΡΥΣΑΦΙ”

Το γνωστό Γαλλικό site είναι κατηγορηματικό: Οι “Εβραίοι και η Μοσάντ κρύβονται πίσω από το χτύπημα”(French Website Blames Mossad for “France’s 9-11″ http://henrymakow.com/2015/01/charlie-hebdo.html.). Τα όσα περιγράφονται δεν αφήνουν παρερμηνείες για το “μικρόβιο της καχυποψίας” που υφέρπει παντού αλλά σε τούτη τη στιγμή δεν συμφέρει να προβάλλεται. Όταν όμως κοπάσει ο θόρυβος και ξεραθεί το αίμα τα σενάρια θα επανέλθουν.

Μετά την μαζική δολοφονία, ήρθε το “χρυσάφι”. Με τιράζ 1.000.000 φύλλων, αντί για 60.000 που ήταν το συνηθισμένο νούμερο, η εφημερίδα «Charlie Hebdo, επανακυκλοφορεί την Τετάρτη, με την αμέριστη στήριξη των Γάλλων εκδοτών. «Θα συνεχίσουμε, αποφασίσαμε να κυκλοφορήσουμε την ερχόμενη εβδομάδα. Είμαστε όλοι σύμφωνοι. Η ηλιθιότητα δεν θα επικρατήσει» δήλωσε ο αρθρογράφος της εφημερίδας, Πατρίκ Πελού. Το πρώτο φύλλο που θα κυκλοφορήσει μετά το μακελειό θα είναι 8σέλιδο και όχι 16σέλιδο. Η εφημερίδα έχει ήδη δεχθεί βοήθεια από άλλα ΜΜΕ, όπως η Monde και το Canal+, ενώ η συντακτική ομάδα θα φιλοξενηθεί από την Liberation. Όπως γράφει η Les Echos, ήδη έχουν αποδεσμευτεί 500.000 ευρώ από τους Γάλλους εκδότες και την Google για τη στήριξη της Charlie Hebdo, η οποία έγινε στόχος εξαιτίας των σατιρικών σκίτσων για το Ισλάμ που είχε δημοσιεύσει κατά καιρούς.

Στο μεταξύ η Γαλλίδα υπουργός Πολιτισμού Φλερ Πελερέν ανακοίνωσε ότι θα αποδεσμεύσει «εκτάκτως» μια βοήθεια ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ για την εφημερίδα, αν κριθεί αναγκαίο. Πριν την επίθεση η σατιρική εφημερίδα κινδύνευε με χρεοκοπία εξαιτίας των χαμηλών πωλήσεων. Τον Νοέμβριο είχε κάνει έκκληση για δωρεές, όμως είχε λάβει μόνο μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ ως τα τέλη της χρονιάς, την ώρα που στόχος της ήταν να συγκεντρώσει ένα εκατομμύριο.

ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ

Λίγο πριν υποβάλλει την έκθεση του στη δημοσιότητα, ο επίτροπος της Περιφερειακής Εγκληματολογικής Αστυνομίας στην Λιμόζ αυτοκτόνησε στο γραφείο του με το υπηρεσιακό του όπλο. Είναι άγνωστοι αυτή τη στιγμή οι λόγοι για αυτή του την ενέργεια. Ο Επίτροπος Helric Fredou ηλικίας 45 χρόνων ήταν από την Λιμόζ και ξεκίνησε την καριέρα του το 1997 ως αξιωματικός της αστυνομίας σε περιφερειακό γραφείο της δικαστικής αστυνομίας των Βερσαλλιών, πριν επιστρέψει στη Λιμόζ. Διετέλεσε αναπληρωτής διευθυντής της περιφερειακής αστυνομικής υπηρεσίας από το 2012. Ο πατέρας του ήταν πρώην αστυνομικός, η μητέρα του ήταν νοσοκόμα. Ήταν άγαμος και δεν είχε παιδιά. Σύμφωνα με την αστυνομία της Ένωσης, ο επίτροπος βρισκόταν σε ύφεση και βίωνε επαγγελματική εξουθένωση. Τον Νοέμβριο του 2013, ο Επίτροπος Fredou είχε ανακαλύψει το άψυχο σώμα του συναδέλφου του στην Λιμόζ, ο οποίος είχε επίσης αυτοκτονήσει με υπηρεσιακό όπλο στο γραφείο του. Ήταν επίσης 44 ετών. Ο Επίτροπος Fredou, όπως και άλλοι, εργάστηκαν σχετικά με την υπόθεση της σφαγής στην έδρα του σατυρικού περιοδικού Charlie Hebdo.

Ειδικότερα, ερεύνησε την οικογένεια ενός από τα θύματα. Σκοτώθηκε πριν από την ολοκλήρωση της έκθεσης. Η Αυτοκτονία του αρχηγού της αστυνομίας, είναι ακόμη ενα στοιχείο που συμπληρώνει το πάζλ της “στημένης τρομοκρατικής επίθεσης από τους δήθεν φανατικούς Ισλαμιστές στο γαλλικό περιοδικό”, όπως ισχυρίζονται οι φιλύποπτοι διαδοσίες.

Τα ερωτήματα που τίθενται είναι τα εξής:

1) Αν όντως ήταν αυτοκτονία.

2) Τι τον ώθησε να προβεί στην πράξη αυτή στα καλά καθούμενα ενώ βρισκόταν ως επικεφαλής στην πιο κρίσιμη εντεταλμένη υπηρεσία διερεύνησης της υπόθεσης.

3) Σκοτώθηκε ξαφνικά πριν από την ολοκλήρωση της έκθεσης του.

4) Η παράξενη αναφορά της αστυνομίας στην προσωπική ζωή του νεκρού αστυνομικού, και ιδιαίτερα σε μια παρόμοια περίπτωση θανάτου ενός συναδέλφου του.

Όλες αυτές οι ενδείξεις που αναφέραμε, συν τοις άλλοις που αποκαλύπτονται καθημερινά από διάφορες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο μας επιβεβαιώνουν ότι όλο αυτό το σκηνικό στο γαλλικό περιοδικό δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια απάτη προκειμένου να ληφθούν ακόμη περισσότερα μέτρα ασφάλειας κατά της τρομοκρατίας.

Ακολουθεί εκτίμηση και ανάλυση από την Αθέατη γνώση(γνωστό site του διαδικτύου), σχετικά με την αυτοκτονία του αρχηγού της αστυνομίας.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την αυτοκτονία του επικεφαλής επιτρόπου για την διερεύνηση της υπόθεσης για την τρομοκρατική επίθεση μπορεί να μοιάζει αληθινή σύμφωνα με τα συμπεράσματα της αστυνομίας, όμως η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Οι πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών που οργάνωσαν την επίθεση στο σατυρικό περιοδικό, ύστερα από πληροφορίες που είχαν σχετικά με τις αποκαλύψεις που προφανώς είχε και επρόκειτο να βγάλει στη φόρα ο επίτροπος Helric Fredou, ανάγκασαν τους πράκτορες της CIA και Μοσάντ να εισβάλλουν στο γραφείο του άτυχου αστυνομικού και να τον δολοφονήσουν πριν προλάβει την επόμενη ημέρα να δημοσιοποιήσει τα στοιχεία που κρατούσε στα χέρια του. Σαφώς και η δολοφονία έγινε με το όπλο του αστυνομικού ώστε να φανεί ως αυτοκτονία. Επίσης μας κάνει εντύπωση η αναφορά της αστυνομίας σε ενα παρόμοιο περιστατικό τον Νοέμβριο του 2013, όπου ο Επίτροπος Fredou είχε ανακαλύψει το άψυχο σώμα του συναδέλφου του στην Λιμόζ, ο οποίος είχε επίσης αυτοκτονήσει με υπηρεσιακό όπλο στο γραφείο του. Αυτό αναφέρθηκε στην ανακοίνωση της αστυνομίας για να κουκουλώσουν το περιστατικό με μεγαλύτερη ευκολία, αφού τον βγάζουν σχεδόν με ψυχολογικά προβλήματα λόγω του ότι δεν είχε παιδιά και οικογένεια, ήταν μόνος του και την τελευταία περίοδο βίωνε επαγγελματική εξουθένωση.Κάπως έτσι πάνω κάτω πρέπει να έγινε το περιστατικό.”Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι αυτή η έκθεση περιείχε σημαντικά στοιχεία που ετοιμαζόταν να ανακοινώσει ο αξιωματικός της αστυνομίας και που θα αποκάλυπταν ολόκληρη την απάτη των μυστικών υπηρεσιών. Έπρεπε να εξαφανιστούν και τα εξαφάνισαν με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο γι αυτούς. Τον θάνατο”, γράφει το ίδιο portal σε μια αντικειμενικά αφηρημένα αυθαίρετη ερμηνεία γεγονότων και παραστάσεων.
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Τι θα ψηφίσετε στις προσεχείς εθνικές εκλογές;;;:
Σαν Σήμερα (21 Ιανουαρίου)
  • 1830: Υπογράφεται στο Λονδίνο πρωτόκολλο με το οποίο η Ελλάς ανακηρύσσεται ανεξάρτητο κράτος.
  • 1878: Τακτικός στρατός εισβάλλει, άνευ κηρύξεως πολέμου, στην τουρκοκρατούμενη Θεσσαλία.
  • 1943: Πνιγμός του ήρωα της Πίνδου Κωνσταντίνου Δαβάκη και άλλων αξιωματικών, μετά τον τορπιλισμό του ιταλικού πλοίου που τούς μετέφερε ως ομήρους.
  • 1944: Ελληνικά αντιτορπιλικά μετέχουν στις συμμαχικές αποβατικές επιχειρήσεις στο Άντζιο Ιταλίας.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved