Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Αυτή είναι η αλήθεια θες δεν θες... Τα ΜΜΕ θέλουν τους ανθρώπους να αισθάνονται θυμό, φόβο και μίσος. Τι δεν καταλαβαίνεις;;;

22 Νοέ, 12:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Τα μέσα ενημέρωσης προσπαθούν ενεργά να προκαλέσουν αρνητικά συναισθήματα. Θέλουν τους ανθρώπους να αισθάνονται θυμό, φόβο και μίσος.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης διοικούνται από εκείνους που ελέγχουν την κοινωνία. Ένας στόχος είναι να διαιρέσουν και να κατακτήσουν την κοινωνία. Γινόμαστε αναποτελεσματικοί συν-δημιουργοί ενός ειρηνικού και «δίκαιου» πλανήτη.

Οι φοβισμένοι άνθρωποι εύκολα χειραγωγούνται. Οι άνθρωποι ξοδεύουν χρήματα και να μπαίνουν σε χρέος για να αγοράσουν πράγματα και να κερδίσουν προσωρινή ευτυχία. Υπάρχουν πιθανώς πολλοί λόγοι. Αλλά φαίνεται να είναι το modus operandi των ισχυρών οργανώσεων για να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα χάους, επικείμενου κινδύνου, δυσπιστίας... χαμός και κατήφεια σε γενικές γραμμές.

Δεν είναι απολύτως σαφής ο λόγος που χρησιμοποιούν αυτή την τακτική, αλλά έχω πλήρη επίγνωση ότι έχουν ενσταλάξει ενεργά τα αρνητικά συναισθήματα. Είναι προφανώς μια τεχνική κοινωνικού ελέγχου ίσως οι δαίμονες που υπηρετούν τρέφονται από τα αρνητικά μας αισθήματα.

Υποθέτω ότι αν αυτοί δημιουργούν συνεχώς εχθρούς για να φοβούμαστε και να πολεμάμε, δεν θα στρέψουν τις σκέψεις μας προς την κατεύθυνση αυτών που πραγματικά κινούν τα νήματα. Είναι ένα θέμα που αξίζει βαθιά μελέτη.

Δείτε και σχετικό Ντοκιμαντέρ και θα καταλάβετε πολλά...




  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

Πιστεύετε ότι η Ελλάδα είναι στόχος τρομοκρατικής επίθεσης από τοτς τζιχαντιστές;;;
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 1912
    Ελληνικό απόσπασμα από το 2 Τάγματα Πεζικού και μία Πυροβολαρχία αποβιβάζεται και απελευθερώνει τους Αγίους Σαράντα.
  • 1940
    Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει την Μοσχόπολη της Βορείου Ηπείρου.

Φίλοι - Συνεργάτες