Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Μηνύματα Πανθρησκείας, φαρισαϊσμός και αποδοχή της ισλαμοποίησης: Το ρεζουμέ της επίσκεψης Πάπα στην Λέσβο

17 Απρ, 18:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Όλοι στις τηλεοράσεις τους παρακολούθησαν τις δηλώσεις του Αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου, του Πατριάρχη Βαρθολομαίου και του Πάπα Φραγκίσκου, οι οποίοι βρέθηκαν στην Λέσβο για το «προσφυγικό».

Φυσικά οι κάμερες τους έδειξαν να επισκέπτονται και να «ευλογούν» μόνο τα γυναικόπαιδα και όχι τους χιλιάδες νεαρούς μουσουλμάνους στρατεύσιμης ηλικίας που υπάρχουν στο νησί αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Και οι τρεις καταδίκασαν μεν τις αιτίες που οδήγησαν στην προσφυγική κρίση αλλά δεν κατήγγειλαν τους υπαίτιους. Στο απυρόβλητο τόσο η Δύση που προκάλεσε τον πόλεμο στην Μέση Ανατολή, όσο και η μάχαιρα του Ισλάμ.

Αντίθετα στάλθηκαν μηνύματα παγκοσμιοποίησης και Πανθρησκείας. Ο Ιερώνυμος ζήτησε παγκόσμιο κίνημα για το «προσφυγικό», ενώ ο εγκάθετος Πάπας της Νέας Τάξης ανέφερε πως όλοι οι άνθρωποι πρέπει να είναι μία και μόνο οικογένεια, όχι βέβαια εν Χριστώ, ο οποίος δεν είχε θέση σήμερα ανάμεσά τους.

Για τα προσχήματα, έγινε μικρή αναφορά στους χριστιανούς της Μέσης Ανατολή, μαζί με άλλες θρησκευτικές και εθνικές μειονότητες που υποφέρουν, χωρίς να αναφερθεί από ποιούς.

Οι τρεις προκαθήμενοι κάλεσαν τον ΟΗΕ να παρέμβει άμεσα, ενώ ουσιαστικά, μέσω κηρυγμάτων «αγάπης», κάλεσαν την ευρωπαϊκή χριστιανική κοινή γνώμη να αποδεχθεί τα κύματα των μουσουλμάνων που θα εποικίσουν Ελλάδα και Ευρώπη.

Σε σχέση με εμάς τους Έλληνες, μας επαίνεσαν που υποδεχθήκαμε τις ορδές, για να μας κάνουν να νιώσουμε «υπερήφανοι» και να τους δεχτούμε σε όλη την επικράτεια, όπως σχεδιάζει η κυβέρνηση.

Οι 3 προκαθήμενοι είδαν συγκεκριμένους «πρόσφυγες» και στο τέλος δείπνησαν με τρεις οικογένειες μουσουλμάνων, με την ατμόσφαιρα να μυρίζει έντονα με το άρωμα του φαρισαϊσμού!


  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

 • 1821
  Οι Τούρκοι του Λάλα Ηλείας επιτίθενται εναντίον της Αγουλινίτσας αλλά ηττώνται.
 • 1827
  Μάχη στον Ανάλατο και καταστροφή των Ελληνικών δυνάμεων.
 • 1897
  Ήττα του Ελληνικού Στρατού στα Φάρσαλα και κατάληψη της πόλεως από τους Τούρκους.
 • 1914
  Ανακωχή των δυνάμεων της Αυτονόμου Ηπείρου και της Αλβανίας.
 • 1941
  Αρχίζει η επιβίβαση του Βρετανικού Εκστρατευτικού Σώματος στα πλοία και η αποχώρησή του προς Κρήτη και Αίγυπτο.
 • 1944
  Μαρτυρικός θάνατος 318 κάτοικων της Κοινότητας Πύργων Κοζάνης από τα γερμανικά στρατεύματα.
 • 1956
  Πυρκαγιές σε Ελληνικά καταστήματα στην Λευκωσία από Τούρκους.

Φίλοι - Συνεργάτες