Σήμερα στην Αμερικλη, αύριο και στην Ελλάδα... Βγάλε ή κρύψε τον σταυρό σου, για να μην ...προσβληθούν οι μη χριστιανοί!

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Σήμερα στην Αμερικλη, αύριο και στην Ελλάδα... Βγάλε ή κρύψε τον σταυρό σου, για να μην ...προσβληθούν οι μη χριστιανοί!
Στην ίδια κατηγορία:
Σχόλια
A- A+
Οι αρμόδιοι ενός κρατικού πανεπιστημίου στην Καλιφόρνια της Αμερικής, διέταξαν μια φοιτήτρια να αφαιρέσει ένα σταυρουδάκι που φορούσε, ενώ εργαζόταν σε μια γιορτή πρωτοετών, για να μην… προσβληθούν οι μη Χριστιανοί!

Πρόκειται για την 19χρονη Audrey Jarvis, που εργαζόταν στην ομάδα φοιτητών «Associated Students Productions» (ASP) του Sonoma State University (SSU), η οποία δήλωσε στο FOX News,
ότι ο αρμόδιος της ζήτησε επιτακτικά να βγάλει το σταυρουδάκι που φορούσε, διότι «μπορεί να προσβάλλει τους άλλους, και ότι θα μπορούσε να κάνει τους νεοεισερχόμενους φοιτητές να αισθάνονται ανεπιθύμητοι, ή θα μπορούσε να προκαλέσει στους νεοεισερχόμενους φοιτητές την αίσθηση ότι η ASP δεν ήταν ένας οργανισμός που μπορούν να ενταχθούν”.

Στη συνέχεια και βλέποντας την αντίδρασή της, της είπε να κρύψει το σταυρό κάτω από τη φανέλα της ή να τον αφαιρέσει.
“Αισθάνθηκα προσβεβλημένη γιατί πιστεύω ως χριστιανή γυναίκα ότι έχω δικαίωμα να εμφανίζω την πίστη μου με όποιον τρόπο μου αρέσει εφ ‘όσον δεν βλάπτει κανέναν άλλο. Πληγώθηκα πολύ και αισθάνθηκα σαν η επίσημη στάση του πανεπιστημίου – που μιλάει για ανοχή και ενσωμάτωση σε όλα – να παραβιάστηκε”, δήλωσε η Jervis για τα συναισθήματα που ένιωσε μετά από τις παράλογες εντολές που έλαβε.

Εν τέλει, η κοπέλα κατέφυγε σε δικηγόρο, και ζητά από την διεύθυνση του πανεπιστημίου να της ζητήσει δημοσίως συγνώμη.
Αυτά βέβαια έγιναν στην… πολυπολιτισμική Αμερική. Μη νομίζετε, όμως, ότι δεν πρόκειται σύντομα να φτάσουν κι εδώ. Η δικτατορία της «πολιτικής ορθότητας» δεν έχει σύνορα!
Πηγή: http://www.stoxos.gr/2013/10/blog-post_5646.html
Ελλήνων Δίκτυο
Που πιστεύετε;
Στον Χριστιανισμό
Στην πατρώα θρησκεία
Και στα 2
Φίλοι - Συνεργάτες
  • -325: Ο Νέαρχος καταπλέει στην Σαγγάδα των Ινδιών και τη μετονομάζει σε Λιμένα Αλεξάνδρου.
  • 1480: Εκδίωξη των Τούρκων από τα φρούρια της Μάνης και έπαρση της Βυζαντινής σημαίας με τον δικέφαλο αετό.
  • 1823: Δεκατρία τουρκικά πλοία αποτυγχάνουν να ενεργήσουν απόβαση στον λιμένα της Σκιάθου, τον οποίο υπερασπίζονται 400 νησιώτες.
  • 1826: Το Ελληνικό πλοίο "Λεωνίδας" με σφοδρά πυρά του αποτρέπει την απόβαση τουρκικών αγημάτων στον λιμένα Κιτριών Μεσσηνίας.
  • 1912: Διεξάγεται η νικηφόρα για τον ελληνικό στρατό μάχη του Σαρανταπόρου.
Τελευταία Άρθρα
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας!

Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Hosting by Netplanet