ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Το ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ θαύμα του Γέροντα Νεκτάριου του Αγιορείτη που θα σε κάνει να δακρύσεις από συγκίνηση – Μέγας είσαι Κύριε και Θαυμαστά τα έργα Σου (Βίντεο)

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015, 20:00
Κατηγορία: Χριστιανισμός
Θαυμαστός ο Θεός ημών εν τοις Αγίοις Αυτού!

Μετά από πρόσκληση της Ελληνίδας κυρίας Αναστασίας Βασιλακούδη, ο Γέροντας Νεκτάριος Αγιορείτης Μοναχός επισκέπτεται την οικογένεια της κυρίας Έρνα Λ. στο Μάρμπαχ της Γερμανίας την Τετάρτη 20-02-2013. Η κυρία Έρνα (87 ετών τότε) ευλογείται από το Γέροντα Νεκτάριο με το άγιο λείψανο του Αγ.Νεκταρίου Πενταπόλεως, την αγία εικόνα της Αγ.Ματρώνας της Ρωσίδας της Αόματης, το άγιο χώμα από τον τάφο του Αγ.Γεωργίου του Καρσλίδη, το άγιο χώμα από τον τάφο του Αγίου Γέροντος Παϊσίου του Αγιορείτου, το βαμβάκι από το άγιο σκήνωμα (άφθορο) του Αγ.Ιωάννη της Ρίλας (Σόφια Βουλγαρίας) και το σκουφί του Αγίου Γέροντος Ιωάννη Καλαΐδη.

Ο Γέροντας Νεκτάριος αναχωρεί στις 23-02-2013 για προσκύνημα στην Ιερά Μονή Αγ. Αντωνίου και Αγ. Νεκταρίου στην Αριζόνα Αμερικής.

Επιστρέφει στη Στουτγκάρδη την Τετάρτη 06-03-2013. Την επομένη 07-03-2013 επισκέπτεται και πάλι μαζί με την κα Αναστασία Βασιλακούδη την κα Έρνα και επαναλαμβάνει την ευλογία με τα παραπάνω αναφερόμενα άγια αντικείμενα. Λίγα λεπτά μετά την επανάληψη της ευλογίας η Έρνα μας εξέπληξε όλους, όταν με ζωντάνια και δύναμη σηκώθηκε από το αναπηρικό της καροτσάκι και άρχισε να περπατάει στο δωμάτιό της χωρίς να υποβαστάζεται. Η κυρία Έρνα μετά από μία επέμβαση που έγινε στη μέση της περί το 2003, δεν μπορούσε ουδόλως να βηματίσει έως τις 07-03-2013, ημέρα θείας δωρεάς για τη γιαγιά, η οποία άρχισε να βηματίζει γύρω από το μεγάλο στρόγγυλο τραπέζι της κουζίνας της, χωρίς να θέλει να υποβαστάζεται, και χαρούμενη να κάθεται στο αναπηρικό καροτσάκι με μία αναστάσιμη μορφή, όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί. Αυτή η κίνηση της γιαγιάς επαναλήφθηκε αρκετές φορές, πριν ο Γέροντας εγκαταλείψει την οικία της.



Πηγή: http://www.makeleio.gr/?p=379471

loading...
Σημείωση
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Τι θα ψηφίσετε την Κυριακή;;;:
Σαν Σήμερα (2 Ιουλίου)
  • 1654: Οι Τούρκοι καταλαμβάνουν τα Χανιά από τους Βενετούς.
  • 1715: Οι Τούρκοι ανακτούν το φρούριο της Ακροκορίνθου από τους Βενετούς.
  • 1825: Έλληνες υπό τους Γενναίο Κολοκοτρώνη, Νοταρά, Λόντο και Πλαπούτα περικυκλώνουν την Αλωνίσταινα.
  • 1839: Ιδρύεται το Πανεπιστήμιο Αθηνών.
  • 1881: Πραγματοποιείται η Ένωση της Θεσσαλίας και της Άρτας με την Ελλάδα με χωριστή ελληνοτουρκική σύμβαση.
  • 1904: Εκτελείται ο Μακεδονομάχος Αναστάσιος Μοναστερλής στο Μοναστήρι.
  • 1919: Ο Ελληνικός Στρατός απελευθερώνει την Πέργαμο.
  • 1943: Οι Γερμανοί εκτελούν Έλληνες στην Καστοριά.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved