ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ Β.ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΥΨΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Κυριακή 26 Απριλίου 2015, 21:00
Κατηγορία: Χριστιανισμός
Ο Βλάντιμιρ Πούτιν πολεμά τη Νέα Τάξη Πραγμάτων που επιβάλουν οι Παγκοσμιοποιητές ως πραγματικός ηγέτης... Γι’ αυτό και η Ελίτ του επιτίθεται λυσσαλέα και τον έχει τοποθετήσει στην κορυφή της λίστας των σημαντικότερων αντιπάλων της...

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας ωστόσο δεν φοβάται τίποτα και προχωρά ακάθεκτος, έχοντας ως όπλο του την Ορθόδοξη Χριστιανική Πίστη… Γι’ αυτό και παρά τον ανελέητο πόλεμο που δέχεται από ισχυρές δυνάμεις, αυτός συνεχίζει να παραμένει πανίσχυρος… Η τελευταία κίνηση ΜΑΤ που πραγματοποίησε; Προχώρησε στην έκδοση Διεθνούς Εντάλματος Σύλληψης για τις Εταιρείες των επιφανών αρχηγών της Νέας Τάξης Πραγμάτων, Rothscild και Soros…

O Βλαντιμίρ Πούτιν, θέλει να χτίσει ένα ισχυρό χριστιανικό έθνος και πολεμά με κάθε τρόπο γι’ αυτό…Σε ένα τηλεοπτικό μήνυμα του τα Χριστούγεννα του 2008 ο Πούτιν (Πρωθυπουργός της χώρας τότε) δήλωσε:

«Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία συμβάλλει στην προώθηση των ηθικών αξιών στην κοινωνία. Δεν θα πρέπει να υπάρξει διαχωριστική γραμμή μεταξύ του πολιτισμού και της εκκλησίας. Φυσικά από το νόμο στη χώρα μας, η εκκλησία είναι ξεχωριστή από το κράτος. Αλλά στην ψυχή και την ιστορία του λαού μας, όλα αυτά είναι μαζί. Πάντα ήταν και πάντα θα είναι».

Η Ρωσία θα κάνει τις Ηνωμένες Πολιτείες να σκεφθούν τι επιτρέπεται οι Rothschild να κάνουν στη δική του χώρα. Έτσι όταν βλέπετε διαμαρτυρίες ενάντια στον Βλαντιμίρ Πούτιν αυτή την περίοδο, να έχετε κατά νου πως είναι πιθανώς σκηνοθετημένες από τους Ρότσιλντ, που προσπαθούν να ελέγξουν τη Ρωσία για άλλη μια φορά.

Ο Πούτιν προχωρά σε πράξεις και δεν μένει μόνο σε βαρύγδουπα λόγια. Η τελευταία και μάλιστα πολύ ηχηρή ήταν η έκδοση Διεθνούς Εντάλματος Σύλληψης για τον παγκόσμιο τρομοκράτη, Τζορτζ Σόρος.

Οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες έχουν στη φαρέτρα τους αρκετά αποδεικτικά στοιχεία για τον Ούγγρο τραπεζίτη, διεθνή τοκογλύφο και καταδικασμένο εγκληματία. Που αφορούν επιδείνωση των σουηδικών και δανέζικων παραγώγων, έτσι ώστε να χρησιμοποιηθούν για επίθεση στη ρωσική χρηματιστηριακή αγορά ..

Ο Σόρος, με τη χρήση αυτών των παραγώγων που χρησιμοποιούν οι τράπεζες του Λουξεμβούργου, παραβιάζει τους όρους της τραπεζικής συμφωνίας που έχει υπογραφεί ανάμεσα στον Βασίλειος Β’ και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Και η Δύση τρέμει για τη συνέχεια, αφού ο Πούτιν κινείται ισχυρά έτσι ώστε να εξαφανίσει από τη Ρωσία αυτούς που προκαλούν τη συνολική οικονομική και κοινωνική κατάρρευση και στέλνουν στη φυλακή όλους εκείνους που έχουν δοκιμάσει να σταθούν απέναντι της.

Το γεγονός είναι πως ο Πούτιν είναι πιστός στη Ρωσία και το λαό της, και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν, όσο διαθέτει τον έλεγχο αυτού του έθνους, να ξεπουλήσει και να αφήσει τη χώρα του έρμαιο στη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Γι ‘αυτό διέταξε να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης κατά του George Soros, ο οποίος έχει συλληφθεί επ’ αυτοφώρω, όταν ήταν έτοιμος να προσφέρει οικονομική βοήθεια σε αυτό που ονομάζεται αντιπολίτευση στη Ρωσία. Και η οποία έστειλε πρόσφατα δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους στους δρόμους να λένε ψέματα και παραπληροφορούν-εξαπατούν κατά τη διάρκεια των εκλογών.

Τώρα ο Σόρος έχει ελάχιστα περιθώρια να συνεχίσει τα βρώμικα κερδοσκοπικά παιχνίδια του, που έπληξαν το σύνολο του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος, σε συνεργασία με τους Ρότσιλντ / Ροκφέλερ και άλλα τσακάλια. Ο Πούτιν έχει αρχίσει το κυνήγι για αυτούς τους εγκληματίες και τους συνεργούς τους τραπεζίτες.

Πηγή: http://lougantina.blogspot.gr/2015/04/blog-post_937.html

Σημείωση
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα βγάλει το καλοκαίρι;;;:
Σαν Σήμερα (28 Απριλίου)
  • 1821: Ο Κολοκοτρώνης ανακηρύσσεται Αρχιστράτηγος της Καρύταινας Πελοποννήσου.
  • 1825: Νίκη των Ελλήνων επί των Αιγυπτίων σε ναυμαχία έξω από την Μεθώνη.
  • 1897: Η Ελληνική Κυβέρνηση αποδέχεται την ανάκληση του Ελληνικού Στρατού από την Κρήτη και την αυτονομία της νήσου.
  • 1906: Ο αρχηγός ανταρτικού σώματος Ανθλγός Πραντούνας Χρ. (Καψάλης) φονεύεται από βουλγαρική ενέδρα στην λίμνη των Γιαννιτσών.
  • 1921: Απόκρουση από τις Ελληνικές δυνάμεις τουρκικών επιθέσεων στο Εσκί Σεχήρ.
  • 1941: Οι Ιταλοί καταλαμβάνουν την Κέρκυρα.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved