Χτύπησαν ιερόσυλοι ανήμερα του Ευαγγελισμού... Σε εκκλησία της Τήνου...

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Σχόλια
A- A+
«Πονοκέφαλο» έχει προκαλέσει στους αστυνομικούς της Ασφαλείας η γεμάτη ερωτηματικά εισβολή ιερόσυλων σε μια από τις εκκλησίες της Τήνου με λεία εικόνες που δεν θεωρούνται ιδιαίτερα πολύτιμες. Το πιο περίεργο, όμως, είναι ότι οι δράστες τις εγκατέλειψαν και έφυγαν με άδεια χέρια!

Ανήμερα του Ευαγγελισμού οι άγνωστοι δράστες διέρρηξαν τον ιερό ναό της Αγίας Παρασκευής στην πόλη και μπήκαν ανενόχλητοι στο εσωτερικό του. Χωρίς να πειράξουν ο,τιδήποτε άλλο, έβγαλαν από τις θέσεις τους δυο εικόνες οι οποίες χρονολογούνται τον 19ο και 20ο αιώνα και η χρηματική αξία τους είναι άγνωστη, αλλά πάντως όχι ιδιαίτερα μεγάλη.

Άγνωστο για ποιον λόγο, όμως, οι εισβολείς δεν πήραν τελικά μαζί τους τις δυο εικόνες! Ίσως επειδή είδαν κόσμο να πλησιάζει και φοβήθηκαν μην συλληφθούν κρατώντας τις, τις έκρυψαν προσεκτικά στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας και εξαφανίστηκαν! Κατά την διάρκεια της έρευνας το επόμενο πρωί οι εικόνες βρέθηκαν και, αφού εξετάστηκαν για δακτυλικά αποτυπώματα, αποδόθηκαν στην εκκλησία.
Ποιός πιστεύεται ότι θα είναι ο επόμενος δήμαρχος της Αθήνας;;;
Ηλίας Κασιδιάρης
Γιώργος Καμίνης
Άρης Σπηλιωτόπουλος
Νικήτας Κακλαμάνης
Φίλοι - Συνεργάτες
  • 1034: Θάνατος του Ρωμανού Γ΄ Αργυρού. Ο Μιχαήλ Δ΄ ο Παφλαγών ανέρχεται στον θρόνο.
  • 1821: Ο Νικόλαος Ράπτης επιτίθεται στο λιμάνι της Μήλου εναντίον τουρκικών πλοίων και τα κυριεύει.
  • 1897: Η 4η Ελληνική Ταξιαρχία αναγκάζεται να συμπτυχθεί προς τον Αμπελώνα Τυρνάβου.
  • 1914: Οι Μεγάλες Δυνάμεις απαιτούν την εκκένωση της Βορείου Ηπείρου, της Ίμβρου, της Τενέδου, του Καστελλόριζου και της νήσου Σάσωνος.
  • 1941: Ελληνοβρετανικές δυνάμεις αποκρούουν σφοδρές γερμανικές επιθέσεις στην περιοχή Βεύης-Κλειδί της Φλώρινας. Βυθίζεται κοντά στον Καφηρέα, από γερμανικό βομβαρδιστικό, το πλωτό νοσοκομείο "Αττική".
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας!

Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Hosting by Netplanet