Αίσχος! Ελληνοκύπριοι περηφανεύονται δημόσια το ότι κάνουν ηλιοθεραπεία σε παράνομο υπερπολυτελές ξενοδοχείο στα κατεχόμενα!!!

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Σχόλια
A- A+
Δεν πρόκειται για ένα τυχαίο ξενοδοχείο. Μιλάμε για ένα παράνομο ξενοδοχείο του οποίου η συγκεκριμένη εδαφική έκταση ανήκει σε Ελληνοκύπριους πρόσφυγες.

Πρόκειται για το ξενοδοχείο στα εγκαίνια του οποίου, είχε ξεσπάσει μεγάλο σκάνδαλο εναντίον της Jennifer Lopez, η οποία όταν ενημερώθηκε για το ''ποιόν'' του ξενοδοχείου αρνήθηκε τελικά τα 2.000.000 δολάρια που της είχαν προσφερθεί για να εμφανιστεί εκεί..

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα απ’την αρχή.. Η ιστοσελίδα papagalosnews.com το Σάββατο 12/07/2014 δέχτηκε ένα συγκλονιστικό μήνυμα από έναν απ' τους αναγνώστες μας, αναφερόμενος σε ένα συγκεκριμένο περιστατικό όπου Ελληνοκύπριοι ''διαφημίζουν'' το γεγονός ότι βρίσκονται σε παράνομο ξενοδοχείο στα κατεχόμενα..

Σας παραθέτουμε παρακάτω το μήνυμα του αναγνώστη μας όπως ακριβώς το παραλάβαμε...

''Αγαπητοί Κύριοι της ενημερωτικής ιστοσελίδας ''Ο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ''.

Θα ήθελα αρχικά να σας αναφέρω ότι θα επιθυμούσα να διατηρήσω την ανωνυμία μου τόσο σε προσωπικό όσο και σε ηλεκτρονικό επίπεδο για προσωπικούς λόγους..

Είμαι ένα από τα στελέχη της ακτιβιστικής οργάνωσης Cyprus Action Network of America (CANA) και μέλος της Ομοσπονδίας Κυπρίων Προσφύγων Ηνωμένου Βασιλείου(ΕΚΕΚΑ).

Στις 24 Ιουλίου του 2010, θα εγκαινιαζόταν το υπερπολυτελές παράνομο ξενοδοχείο Cratos Premium Hotel&Casino&Port&Spa, ξενοδοχείο κτισμένο σε ελληνοκυπριακή γη στο Καζάφανι της κατεχόμενης μας Κερύνειας. Η γνωστή τραγουδίστρια Jennifer Lopez θα τραγουδούσε στα εγκαίνια του ξενοδοχείου την ημέρα μάλιστα που θα συμπληρώνονταν 36 χρόνια από την εισβολή.

Ύστερα από έντονες αντιδράσεις δεκάδων χιλιάδων ατόμων Ελληνοκυπριακής και Ελληνικής καταγωγής σε όλο τον κόσμο, μετά από σκληρούς αγώνες κυρίως μέσω διαδυκτίου, του facebook και νέων τεχνολογιών, η διάσημη Λατινοαμερικανίδα τραγουδίστρια ακύρωσε τελικά την προγραμματισμένη επίσκεψη και συναυλία της στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, απορρίπτοντας και τα 2.000.000 δολάρια τα οποία της είχαν προσφερθεί.

(Προηγουμένως το ίδιο είχε συμβεί με την διεθνούς φήμης τραγουδίστρια Rihana και τον τραγουδιστή Justin Timberlake).

Σήμερα μετά λύπης μου, προς μεγάλη μου έκπληξη, σοκαρίστηκα με το τι είχαν δει τα ματιά μου.. Μπαίνοντας στον προσωπικό μου λογαριασμό στο facebook, αντίκρισα την απόλυτη ντροπή..Το απόλυτο αίσχος..Την απόλυτη κατάντια.. Την απόλυτη προδοσία.. Την απόλυτη ξεφτίλα.. Πραγματικά ότι πάθουμε θα είναι από το ίδιο μας το κεφάλι..

Πριν 4 χρόνια είχαμε φτύσει αίμα σε έναν ακήρυχτο πόλεμο που είχε ξεσπάσει με διπλωματικές οικονομικές και καλλιτεχνικές προεκτάσεις.

Σε έναν πόλεμο όπου τελικά με την βοήθεια όλων δικαιωθήκαμε..

Πως είναι δυνατόν να βλέπω σήμερα ένα ζευγάρι Ελληνοκυπρἰων, που όπως έχω ενημερωθεί είναι και άτομα με μεγάλο κύκλο τα οποία οργανώνουν εκδηλώσεις σε γνωστό παραλιακό μαγαζί στην ελεύθερη Κύπρο, να βρίσκονται στο συγκεκριμένο, παράνομα κτισμένο ξενοδοχείο, να βγάζουν με υπέρμετρη υπερηφάνεια φωτογραφίες και να έχουν και το θράσος να τις δημοσιεύουν και στο facebook..;

Kαι το πιο τραγικό από όλα..;

Όλοι αυτοί που το παίζουν πατριώτες, φιλόζωοι και θρήσκοι, αντί να αντιδράσουν σε αυτή την αποτρόπαια ντροπιαστική πράξη, πατάνε το κουμπάκι ''Like'' δείχνοντάς τους έτσι το θαυμασμό τους για το επίτευγμα των επιδεικνυόμενων, το ότι βρίσκονται στον χώρο αυτού του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου..

Μάλιστα τα άλλα 2 άτομα που βρίσκονταν μαζί τους, αντί τουλάχιστον να προσπαθήσουν να κρυφτούν, θίγονται που δεν συμπεριλήφθησαν στην φωτογραφία και στο ''check in'' που δημοσιεύτηκε από το ζευγαράκι, και δημοσίευσαν ξανά καινούργια φωτογραφία οι 4 τους, ποζάροντας χαρούμενα για το πατριωτικό τους κατόρθωμα..

Πραγματικά απορώ.. Απορώ για την κατάντια μας.. Πριν λίγες μέρες βούηξε ο τόπος από όλους τους θρησκευόμενους για το ότι τους πρόσβαλαν την θρησκεία τους, και σήμερα που μας θίγουν, μας προδώνουν την πατρίδα, όχι μόνο δεν αντιδράσαμε αλλά τους συμπαραστεκόμαστε..;

Άραγε οι αντιδράσεις μας γίνονται λόγω συμφερόντων και όχι αληθινών ''πιστεύω''..;

Άραγε αν το συγκεκριμένο ζευγαράκι που δημοσίευσε αυτή την ντροπιαστική κατ’ εμένα φωτογραφία, δεν δούλευε σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί, που πιθανών όλοι θέλουν να έχουν πρόσβαση σε αυτό, η αντιμετώπιση των υπολοίπων θα ήταν διαφορετική...;

Μήπως συμφωνάτε με τον Ισμαήλ Αμπιντίν μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ξενοδοχείου, που δήλωσε πως δεν αποτελεί πρόβλημα το γεγονός ότι το ξενοδοχείο βρίσκεται πάνω σε ελληνοκυπριακό οικόπεδο;

Είμαστε πατριώτες φιλόζωοι και θρήσκοι μόνο εκεί που μας βολεύει και μας συμφέρει..!! Αντιδρούμε μόνο εκεί που θα δειχτούμε, εκεί που θα κερδίσουμε προσοχή, αν και εφόσον δεν έχουμε κάτι να χάσουμε..

Πριν 4 χρόνια χιλιάδες Ελληνοκύπριοι στην Κύπρο και τη διασπορά, βομβάρδισαν τα Μέσα Ενημέρωσης σε πολλές χώρες του κόσμου, μέχρι και την αμερικανική εφημερίδα «New York Post». Το διαδίκτυο έπιασε κυριολεκτικά φωτιά από τις εκκλήσεις για αποστολή διαμαρτυριών κατά της παράνομης μετάβασης ξένων καλλιτεχνών στο συγκεκριμένο παράνομο ξενοδοχείο των 200.000.000, που μάλιστα οι συγκεκριμένοι καλλιτέχνες θα τους έπαιρναν πολλά εκατομμύρια..

Εμείς τώρα στην ουσία χειροκροτούμε τους ίδιους μας τους εαυτούς που πάμε και τους δίνουμε τα λεφτά μας, που χρηματοδοτούμε έμμεσα την απόσβεση του παρόνομου αυτού ξενοδοχείου, τουρκικής ιδιοκτησίας, κτισμένου σε γη ελληνοκύπριων προσφυγών..

Ιδού και το περιβόητο ξενοδοχείο..Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, κατέχει απίστευτες εκτάσεις γής (περιουσία Ελληνοκυπρίων προσφύγων), μπροστά από τον κατεχόμενο μας Πενταδάκτυλο συνορεύοντας με την θάλασσα της κατεχόμενης μας Κερύνειας..

Πως σας φαίνεται; Εντυπωσιακό; Πως να μην είναι όταν δεν χρειάστηκε να σπαταλήσουν το παραμικρό ευρό για την αγορά της γης;

Για να δούμε.. θα μπείτε και εσείς στον πειρασμό;; Θα περηφανευτείτε και εσείς δημόσια για το ότι βρεθήκατε σε αυτό το μέρος;''
Πιστεύετε ότι η σύλληψη Μαζιώτη ήταν
Τυχαία
Στημένη
Προϊόν μεθοδικης έρευνας
Φίλοι - Συνεργάτες
  • 1807: Ο αρματωλός του Ολύμπου Νικοτσάρας αποδεκατίζει στην Κατερίνη ισχυρή δύναμη Τούρκων.
  • 1821: Η Μονεμβασιά παραδίδεται στους Έλληνες.
  • 1825: Ο Ελληνικός Στόλος καταναυμαχεί τον τουρκικό στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου.
  • 1833: Η Εκκλησία της Ελλάδος κηρύσσεται Αυτοκέφαλη και χωρίζεται από το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως.
  • 1974: Αποκατάσταση του δημοκρατικού πολιτεύματος στην Ελλάδα.
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας!

Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Hosting by Netplanet