ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Αισχροί διάλογοι για την Ελλάδα στην ολλανδική βουλή...

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015, 09:00
Κατηγορία: Ανθέλληνες
Εν αναμονή, βέβαια, της αυριανής συνεδρίασης της Bundestag, η Βουλή της Ολλανδίας συζήτησε την Πέμπτη την επικύρωση ή όχι της συμφωνίας των Βρυξελλών. Η συζήτηση ήταν έντονη και ακούστηκαν αρκετά σκληρά λόγια τόσο από βουλευτές της αντιπολίτευσης όσο και της συμπολίτευσης. Ακολουθούν κάποιες από τις πλέον χαρακτηριστικές:

Ρούτε (πρωθυπουργός Ολλανδίας): «Η Ελλάδα είχε καταφέρει να επιστρέψει στο δρόμο της επιτυχίας και της ανάπτυξης έως ότου ήρθε η νέα κυβέρνηση. Η Δημοκρατία είναι σημαντική για την Ελλάδα, αλλά και τα υπόλοιπα 18 κράτη έχουν Δημοκρατία, επομένως αυτό σημαίνει ότι η Δημοκρατία της Ελλάδας μειώνεται. Μας ενδιαφέρει η βιωσιμότητα του χρέους της, αλλά δεν θα δεχθούμε κούρεμα. Το νέο μνημόνιο θα ενεργοποιηθεί μόνο εάν οι Έλληνες πληρώσουν και όταν εφαρμόσουν τις μεταρρυθμίσεις που πρέπει να κάνουν».

Γκράσοφ (Βουλευτής «Πράσινων»): Αντί να αυξάνουν τους φόρους, κάτι που πληγώνει την ελληνική οικονομία, οι Έλληνες θα έπρεπε να κοιτάξουν να μαζέψουν τους φόρους. Δεν υπάρχει περίπτωση να πιάσει η Ελλάδα το στόχο των 50 δισεκατομμυρίων ευρώ. Το ΔΝΤ είπε πως το χρέος της είναι μη βιώσιμο. Οι Έλληνες δεν πιστεύουν στην επιτυχία του προγράμματος, αλλά αν είμαστε κι εμείς ειλικρινείς, θα πούμε το ίδιο».

Σούτεν (Χριστιανική Ένωση): Σχεδόν όλοι συζητάμε για το γεγονός ότι η συγκεκριμένη συμφωνία δεν είναι ρεαλιστική. Το πρόγραμμα θα ανεβάσει το χρέος της χώρας στο 200%, κάτι που δεν θα μπορέσει να το αντέξει. Πού να βρει τα 50 δισεκατομμύρια ευρώ η Ελλάδα από ιδιωτικοποιήσεις; Επίσης ποιο θα είναι το κόστος της Ολλανδίας από το πρόγραμμα-γέφυρα;».

Βαν Ντικ (Κόμμα για την Ελευθερία): Όλοι ξέρουμε ότι δεν θα μπορέσουμε να αποφύγουμε το Grexit. Ακόμη και ο Σόιμπλε το λέει, αλλά οι Ευρώφιλοι μας λένε να προχωρήσουμε. Είναι σκάνδαλο ότι η Ελλάδα κατάφερε να κλείσει συμφωνία για 85 δισεκατομμύρια ευρώ. Καλά κάνει η Μ. Βρετανία και είναι εκτός Ευρωζώνης».

Χέερμα (Χριστιανοδημοκράτες): «Υποστηρίζουμε τη συμφωνία μόνο αν μετέχει το ΔΝΤ και μας πει η κυβέρνηση της Ολλανδίας ότι έχει Plan B για Grexit, σε περίπτωση που η Ελλάδα δεν καταφέρει και πάλι να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της».

Ντικγκράαφ (Δημοκράτες 66): «Πόσο ρεαλιστικό μπορεί να είναι το πλάνο των 50 δισεκατομμυρίων ευρώ, όταν η Ελλάδα δεν έπιασε καν το στόχο των 20 δισεκατομμυρίων του προηγούμενου προγράμματος;»

Βαν Μπόμελ (Σοσιαλιστές): «Παρά τα προηγούμενα προγράμματα, η ελληνική οικονομία συρρικνώθηκε. Υπάρχει στο τραπέζι ένα προσωρινό Grexit ή όχι; Η Ελλάδα έχει πρόβλημα με το ευρώ και το ευρώ έχει πρόβλημα με την Ελλάδα».

Πηγή: http://www.hellas-now.com/2015/07/blog-post_427.html

loading...
Σημείωση
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα βγάλει το καλοκαίρι;;;:
Σαν Σήμερα (20 Ιουλίου)
  • 1054: Οριστικοποιείται το Σχίσμα μεταξύ της Ορθοδόξου και της παπικής εκκλησίας.
  • 1715: Οι Τούρκοι καταλαμβάνουν το Ναύπλιο από τους Ενετούς.
  • 1792: Ο Λάμπρος Τζαβέλας και άλλοι 16 Σουλιώτες πέφτουν ηρωικά, ενώ αμύνονται στα στενά της Κιάφας κατά των Τούρκων.
  • 1822: Αποτυχία των Τούρκων να καταλάβουν το Βασιλάδι.
  • 1827: Ο Βρετανός ναύαρχος Κόχραν και ο φιλέλλην Τόμας καταναυμαχούν στην Γλαρέντζα Ζακύνθου 4 αιγυπτιακά πολεμικά.
  • 1828: Πεθαίνει ο Αλέξανδρος Υψηλάντης, Γενικός Αρχηγός της Φιλικής Εταιρείας, στις φυλακές της Βιέννης.
  • 1903: Το βουλγαρικό κομιτάτο εκδηλώνει επανάσταση με επίκεντρο τη Δυτ. Μακεδονία.
  • 1974: Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις ενεργούν απόβαση στην Κύπρο.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved