Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Απίστευτο! - Το Κατάρ που εξόπλισε τους δειλούς δολοφόνους της ISIL αποκαλεί τους Έλληνες "ρατσιστές"!!!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Tρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014, 21:00
Κατηγορία: Ανθέλληνες
Aπίστευτο! Οι άνθρωποι που εξοπλισαν και εκπαίδευσαν τους τζιχαντιστές της ISIL που σκτοτώνουν άντρες,γυναίκες,παιδιά, αποκεφαλίζουν ,θάβουν ζωντανούς, ακρωτηριάζουν και βιάζουν μας κατηγορούν για "ρατσισμό". Ποιοι; Οι Καταριανοί!

Θα ήταν γελοίο εάν την πολιτική αυτής της χώρας δεν την πλήρωναν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, με την ανοχή και υποστήριξη βεβαίως των ΗΠΑ.

Δυστυχώς επαληθεύεται ο Θουκυδίδης,όπως στον Πελοπονησιακό Πόλεμο, έτσι και τώρα οι φαύλοι που κυβερνούν τον πλανήτη έχουν αλλάξει το νοημα των λεξεων.

Το λίκνο του ευρωπαϊκού πολιτισμού, η Αθήνα, είναι τώρα το κέντρο μιας διαδικασίας “απο-εκπολιτισμού”, "διαπιστώνει" με άρθρο του που δημοσιεύεται στην αμερικάνικη έκδοση του site του Al Jazeera ο καθηγητής του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης Jean-Philippe Dedieu. Σύμφωνα με το άρθρο, η Ελλάδα είναι το προπύργιο του ρατσισμού στην Ευρώπη, και μάλιστα υπό την ανοχή αλλά και ενθάρρυνση του ελληνικού κράτους.

Το άρθρο περιγράφει "περιστατικά βίας" κατά μεταναστών, εξηγώντας πως παρότι τα μέλη της Χρυσής Αυγής είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνα για τη βία αυτή, οι πολιτικοί ηγέτες της χώρας -οι αρχές επιβολής του νόμου και το δικαστικό σύστημα- έχουν εμφανώς αποτύχει να αντιμετωπίσουν το κύμα του ρατσισμού

Η Ελλάδα δεν είναι η μοναδική χώρα μέλος της ΕΕ που αντιμετωπίζει την άνοδο ακρο-δεξιών και αντι-μεταναστευτικών ομάδων. Όμως, η βαθιά οικονομική κρίση, η έντονη φτώχεια, η υψηλή ανεργία και  η απουσία αποτελεσματικής μεταναστευτικής νομοθεσίας, έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε ένα προχωρημένο εργαστήριο θεσμοθετημένου ρατσισμού, τονίζεται.

Σύμφωνα με το άρθρο, η αστυνομία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του κρατικά υποστηριζόμενου ρατσισμού.

Εντάξει το πιάσαμε το μήνυμα, το πρόβλημά τους είναι πως θα φιμωθούν όσοι ακόμα πιστεύουν στο Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια για να μπορέσουν αυτές οι άρρωστες ελίτ να εγκαθιδρύσουν την Παγκόσμια Χούντα που ονειρεύονται, όσο γίνεται πιο σύντομα, καθώς πολλοί τους έχουν πάρει χαμπάρι.
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Τι θα ψηφίσετε στις προσεχείς εθνικές εκλογές;;;:
Σαν Σήμερα (7 Ιανουαρίου)
  • 1186: Αποφασιστική νίκη του Έλληνα στρατηγού Αλέξιου Βρανά επί των Νορμανδών κοντά στον Στρυμώνα.
  • 1700: Αποκεφαλισμός από τους Τούρκους στην Σμύρνη του νεομάρτυρα Αθανασίου από την Αττάλεια Παμφυλίας.
  • 1826: Ο Ιμπραήμ προτείνει στους κατοίκους το Μεσολογγίου συνθήκη παράδοσης, η οποία όμως δεν γίνεται δεκτή.
  • 1837: Γίνονται τα εγκαίνια της "Νέας Σπάρτης", δηλαδή της σημερινής Σπάρτης, στην ίδια θέση με την παλαιά.
  • 1838: Ψηφίζεται νόμος για την παραχώρηση γης στους οπλαρχηγούς και πολεμιστές του Αγώνα.
  • 1919: Ελληνικά εκστρατευτικά τμήματα αποβιβάζονται στην Οδησσό της Ρωσίας.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved