Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

SYRIAN GATE: Η ΜΙΤ ΕΦΟΔΙΑΖΕΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ/ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ!!!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015, 19:00
Κατηγορία: Διάφορα
Toύρκοι hackers υπέκλεψαν και δημοσίευσαν στο διαδίκτυο απόρρητη έκθεση της Γενικής Διοίκησης Χωροφυλακής Αδάνων (19/01/14) με θέμα "Φορτηγά μεταφέρουν πολεμοφόδια για την τρομοκρατική οργάνωση αλ-Κάιντα."



Πρόκειται για την υπόθεση σκάνδαλο syrian gate που αφορά τη διαπλοκή των Τουρκικών Μυστικών Υπηρεσίων στην τροφοδοσία του πολέμου στη Συρίας και στις διαστάσεις που έλαβε έρευνα-ρουτίνας της Χωροφυλακής σε 3 φορτηγά. Όπως αποδείχθηκε από τα γεγονότα, τα φορτηγά μετέφεραν βαρύ οπλισμό στην τουρκική πόλη Σευχάν κοντά στα συριακά σύνορα. Η μεταφορά των πολεμοφοδίων γινόταν για λογαριασμό και υπό τη διακριτική συνοδεία της ΜΙΤ.

Σύμφωνα με τα έγγραφα, τα φορτηγά βρέθηκαν να μεταφέρουν πυραύλους, όλμους και αντιαεροπορικά, πυροβόλα, και αντιαρματικά πυρομαχικά.

Άλλωστε τότε που είχε γίνει το επεισόδιο που συγκαλύφθηκε άμεσα με σχετική δικαστική απαγόρευση κάθε δημοσίευσης, ο Ερντογάν ως Πρωθυπουργός είχε δηλώσει:
»Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τις νταλίκες της ΜΙΤ. Δεν μπορείτε να τις ψάξετε. Δεν έχετε την εξουσιοδότηση. Τα φορτηγά αυτά μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια στους Τουρκμένους της Συρίας»

Αυτό το επιχείρημα είχε επανειλημμένως χρησιμοποιηθεί από Νταβούτογλου όσο και Ερντογάν.



Ο εισαγγελέας Aziz Takci, ο οποίος είχε εκδώσει το ένταλμα έρευνας των φορτηγών, μετατέθηκε και 13 άνδρες της χωροφυλακής που ενεπλάκησαν στην έρευνα του φορτίου οδηγήθηκαν στην ποινική δικαοσύνη με την κατηγορία της »κατασκοπείας».

Στην απόρρητη έκθεση της Εθνικής Χωροφυλακής που υπεκλάπη και δημοσιεύθηκε πρόσφατα στο διαδίκτυο,συνοπτικά αναφέρεται ότι:



Στις 19/01/ 2014, μετά από πληροφορία ότι τρία φορτηγά μεταφέρουν όπλα και εκρηκτικά για την Αλ-Κάιντα στη Συρία, η Χωροφυλακή της Επαρχίας των Αδάνων, εξέδωσε ένταλμα έρευνας. Ο Εισαγγελέας Αδάνων εξέδωσε ένταλμα ερευνης και κατάσχεσης κάθε αποδεικτικού στοιχείου. Όταν οι δυνάμεις Ασφαλείας σταμάτησαν τα φορτηγά στις πύλες των διοδίων Σεϊχάν, δυο πράκτορες της MIT προσπάθησαν να παρεμποδίσουν την διεξαγωγή της έρευνας. Παρά ταύτα, όταν τα φορτηγά θα οδηγούνταν στην Χωροφυλακή της Seyhan για μια εκτεταμένη έρευνα, οι υπάλληλοι της MIT που τα συνόδευαν με αυτοκίνητο μάρκας Audi, μπλόκαραν το δρόμο. Οι πράκτορες πήραν τα κλειδιά από τις καμπίνες των φορτηγών και προκλήθηκε φασαρία. Η ΜΙΤ έδωσε εντολή στους οδηγούς των φορτηγών να προσποιηθούν ότι τα φορτηγά τους είχαν μηχανική βλάβη και άσκησαν σωματική βία εναντίον του προσωπικού της χωροφυλακής.Ωστόσο, η έρευνα διεξήχθη και βιντεοσκοπήθηκε, παρά τις προσπάθειες αποτροπής του κυβερνήτη των Αδάνων και του πρακτόρων της MIT. Συγκεκριμένα βρέθηκαν στο φορτίο: 6 μεταλλικά δοχεία με το 1ο να περιέχει 25 με 30 βλήματα και πυραύλους και 10 με 15 κιβώτια με διάφορα πυρομαχικά. Το 2ο, 20 με 25 πυραύλους ή ρουκέτες, 20 με 25 κιβώτια πυρομαχικών και αντιαεροπορικά Douchka σε 5 ή 6 σάκους. Τα κιβώτια είχαν σημάδια από κυριλλικό αλφάβητο.



-Οι πράκτορες της MIT εξύβριζαν τον εισαγγελέα και άνδρες της χωροφυλακής, λέγοντας:

"Κοιτάξτε αυτούς τους ηλίθιους. Ψάχνουν για πυρομαχικά με κασμάδες και φτυάρια. Αφήστε κάποιον που ξέρει πώς να το κάνει. Τα φορτηγά είναι γεμάτα από βόμβες που μπορεί να εκραγούν."

-Ο Κυβερνήτης των Αδάνων Huseyin Avni Cos έσπευσε στον τόπο και δήλωσε:

Τα οχήματα κινούνται με διαταγές του Πρωθυπουργού και υποσχεθήκαμε να μην τα παρεμποδίσουμε.

Με μια εγγυητική επιστολή που απέστειλε ο περιφερειακός διευθυντής της MIT, η οποία συνυπογράφεται από τον Κυβερνήτη Αδάνων, τα φορτηγά παραδόθηκαν πίσω στην ΜΙΤ.

Ο οδηγός Μουράτ Kislakci δήλωσε στην κατάθεσή του:

"Αυτό το φορτίο φορτώθηκε σε φορτηγά μας από ένα ξένο αεροσκάφος στo αεροδρόμιο της Άγκυρας Esenboga. Το μεταφέρουμε στο Reyhanli (στα τουρκοσυριακά σύνορα). Οι δύο άνδρες (MIT) στο Audi μας συνοδεύουν. Στο Reyhanli, θα παραδώσουμε τα φορτηγά στα δύο άτομα στο Audi. Εμείς θα μείνουμε σε ξενοδοχείο. Τα φορτηγά θα διασχίσουν τα σύνορα. Πραγματοποιήσαμε παρόμοια ταξίδια αρκετές φορές στο παρελθόν. Δουλεύουμε για το κράτος. Στην Άγκυρα, αφήναμε τα φορτηγά μας σε μια τοποθεσία που ανήκει στη MIT. Συνήθιζαν να μας λένε να επανέλθουμε στις 7 το πρωί να τα πάρουμε. Γνωρίζω ότι το φορτίο ανήκει στο ΜΙΤ. Νομίζετε ότι αισθανόμαστε άνετα? Αλλά ήταν μια κρατική υπόθεση. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που πήραμε το φορτίο από το αεροδρόμιο και για πρώτη φορά είχαμε τη δυνατότητα να βρισκόμαστε στα φορτηγά μας κατά τη διάρκεια της φόρτωσης."

Εν τω μεταξύ εκκρεμεί ποινική δίωξη για κατασκοπεία εναντίον των 13 ανδρών της χωροφυλακής που διεξήγαγαν την έρευνα στα φορτηγά. Ο εισαγγελέας, ο οποίος στο κατηγορητήριο είχε αναφέρει ότι οι κατηγορούμενοι συμμετείχαν σε μια συνομωσία που θα έφερνε τη χώρα της Τουρκίας ενώπιον του Δ Π Δ της Χάγης, ανασκεύασε.

Χωρίς στοιχεία, εκδίδει νέο κατηγορητήριο αναφέροντας » συμπαιγνία μεταξύ της συριακής κυβέρνησης, της Αλ Κάιντα και του Ισλαμικού Κράτους (IS)».

Το συνολικό μπλακάουτ που υποσκίαζε τις αποκαλύψεις έχει αρχίσει να σπάει με τη δημοσίευση όχι μόνο της έκθεσης αλλά και των βίντεο που είχαν τότε μαγνητοσκοπηθεί.

Παράλληλα σχετικό δημοσίευμα υπέγραψε και ο Fehim Taştekin αρθρογράφος και αρχισυντάκτης του Διεθνούς στην Radikal, ενώ εκτός από την αρχική δημοσίευση στο ecurd.net, υπήρξε συνέχεια από το al-monitor και άλλα μέσα.
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Τι θα ψηφίσετε στις προσεχείς εθνικές εκλογές;;;:
Σαν Σήμερα (21 Ιανουαρίου)
  • 1830: Υπογράφεται στο Λονδίνο πρωτόκολλο με το οποίο η Ελλάς ανακηρύσσεται ανεξάρτητο κράτος.
  • 1878: Τακτικός στρατός εισβάλλει, άνευ κηρύξεως πολέμου, στην τουρκοκρατούμενη Θεσσαλία.
  • 1943: Πνιγμός του ήρωα της Πίνδου Κωνσταντίνου Δαβάκη και άλλων αξιωματικών, μετά τον τορπιλισμό του ιταλικού πλοίου που τούς μετέφερε ως ομήρους.
  • 1944: Ελληνικά αντιτορπιλικά μετέχουν στις συμμαχικές αποβατικές επιχειρήσεις στο Άντζιο Ιταλίας.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved