Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

TO ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ LAS VEGAS ΚΡΥΒΕΙ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΟΥΝΕΛ ΟΠΟΥ ΖΟΥΝ 1000 ΑΣΤΕΓΟΙ/ΦΩΤΟ

Ανένταχτος Πατριώτης
Αναρτήθηκε από: Ανένταχτος Πατριώτης
Ημηρομηνία ανάρτησης: Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014, 13:00
Κατηγορία: Διάφορα
Δ Πορφύρης/ Π Σταφυλά

Υπόγεια τούνελ -πολιτείες δεν υπάρχουν μόνο στη Συρία, για να κρύβονται , να ανεφοδιάζονται και να μετακινούνται οι ισλαμιστές τρομοκράτες. Πίσω από το εκθαμβωτικό φως της γκλαμουριάς του Las Vegas κρύβεται μια ολόκληρη κοινότητα περίπου 1000 ανθρώπων οι οποίοι διαβιώνουν στα σκοτεινά υπόγεια τούνελ της πόλης που σχηματίζουν ένα λαβύρινθο περίπου 250 χλμ.



Παρά τις υγειονομικά απαράδεκτες συνθήκες για την διάδοση ασθενειών, τις δηλητηριώδεις αράχνες και τις πλημμύρες, οι “άνθρωποι της σήραγγας” έχουν διαμορφώσει με μεράκι τις υπονόμους όπου ζουν, τοποθετώντας έπιπλα, διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα κ. ά. Κάποιοι, όπως ο Steven και η φίλη του Cathrin, έχουν επιπλώσει το σπίτι τους με μεγάλη φροντίδα – περίπου 200 τ.μ. εμβαδό -και είναι περήφανοι για το διπλό κραβάτι τους, τη ντουλάπα και μια ραφιέρα.



Οι περισσότεροι από αυτούς που ζουν στις υπόγειες πολιτείες είναι άνθρωποι που έχασαν τη δουλειά τους. Όμως ανάμεσά τους υπάρχουν και βετεράνοι πολέμου που πάσχουν από μετα-τραυματικό σοκ και που η διοίκηση αρνείται να το αναγνωρίσει ως σύμπτωμα. Επίσης εκεί ζουν και οι άνθρωποι του παραδοσιακού περιθωρίου, δηλαδή μικροεγκληματίες και τοξικομανείς.



Κερδίσουν τα προς το ζην με τις λεγόμενες “καταδύσεις” στους τεράστιους κάδους απορριμάτων της μεγαλούπολης αλλά και με επαιτεία στην “άνω πολιτεία”. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του sliptalk αυτής της εβδομάδας, κάποιοι από τους άστεγους διατηρούν μια αξιοπρεπή εργασία που όμως δεν αρκεί για τη μίσθωση ακινήτου.



Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς κάτι τέτοιο υφίσταται σε μία από τις πιο τουριστικές πόλεις στον κόσμο όπου το χρήμα ρέει άφθονο στα τυχερά παιχνίδια των καζίνο.



πηγή:sliptalk
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Τι θα ψηφίσετε στις προσεχείς εθνικές εκλογές;;;:
Σαν Σήμερα (7 Ιανουαρίου)
  • 1186: Αποφασιστική νίκη του Έλληνα στρατηγού Αλέξιου Βρανά επί των Νορμανδών κοντά στον Στρυμώνα.
  • 1700: Αποκεφαλισμός από τους Τούρκους στην Σμύρνη του νεομάρτυρα Αθανασίου από την Αττάλεια Παμφυλίας.
  • 1826: Ο Ιμπραήμ προτείνει στους κατοίκους το Μεσολογγίου συνθήκη παράδοσης, η οποία όμως δεν γίνεται δεκτή.
  • 1837: Γίνονται τα εγκαίνια της "Νέας Σπάρτης", δηλαδή της σημερινής Σπάρτης, στην ίδια θέση με την παλαιά.
  • 1838: Ψηφίζεται νόμος για την παραχώρηση γης στους οπλαρχηγούς και πολεμιστές του Αγώνα.
  • 1919: Ελληνικά εκστρατευτικά τμήματα αποβιβάζονται στην Οδησσό της Ρωσίας.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved