Β.Πολύδωρας: "Παραδίδετε τους Έλληνες στα νύχια των αρπακτικών funds"!

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Σχόλια
A- A+
Σε μία επίθεση άνευ προηγουμένου κατά του υπουργού Οικονομικών Γ.Σουρνάρα και των κύκλων της κυβέρνησης που ζητούν την εκ νέου φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας όλων των Ελλήνων, προχωρά ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ Βύρωνας Πολύδωρας.

Και σημειώνει χαρακτηριστικά: "Ή μήπως αποτελεί στρατηγική επιλογή της κυβέρνησης να προωθηθεί ένα είδος «ανάπτυξης» μέσω των distress funds (κεφαλαίων απελπισίας), που θα «επενδύουν», αρπάζοντας τις περιουσίες των Ελλήνων ως γνήσια «vultures» («αρπακτικά»), όπως ακριβώς και με κυνισμό αυτοαποκαλούνται στη σύγχρονη τραπεζική ορολογία;"

Κατηγορεί επίσης την κυβέρνηση για «ιδεολογική στάση Λενινιστικού τύπου» χαρακτηρίζει τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, τιμωρό «των δύσμοιρων «νοικοκυραίων» δημιουργών-πολιτών, των «μερμηγκιών», κατ’ αντίθεση προς τους «τέττιγγες» της διασκέδασης, της σπατάλης και κραιπάλης».

Συγκεκριμένα τονίζει ο Β. Πολύδωρας: "Επειδή μια τέτοια τοποθέτηση, πέραν του ότι είναι παντελώς ανακριβής και αβάσιμη, κρύβει και μια ιδεολογική στάση Λενινιστικού τύπου (όπως φαίνεται στο διάταγμα «περί γης» ή «περί απαλλοτρίωσης γαιών» του Συνεδρίου των Σοβιέτ στο Σμόλνι της Πετρούπολης της 8ης Νοεμβρίου 1917), πράγμα απαράδεκτο υπό συνθήκες δημοκρατίας και ελεύθερης οικονομίας, έστω και υπό κρίσιν.

Επειδή, ταυτόχρονα, μια τέτοια θέση ισοδυναμεί προς τιμωρία των δύσμοιρων «νοικοκυραίων» δημιουργών-πολιτών, των «μερμηγκιών», κατ’ αντίθεση προς τους «τέττιγγες» της διασκέδασης, της σπατάλης και κραιπάλης".
Ελλήνων Δίκτυο
Που πιστεύετε;
Στον Χριστιανισμό
Στην πατρώα θρησκεία
Και στα 2
Φίλοι - Συνεργάτες
  • 1825: Οι Έλληνες, υπό τον Καραϊσκάκη, νικούν τους Τουρκαλβανούς, υπό τους μπέηδες Μουστά και Καριοφίλ στην μονή Δομνούς.
  • 1942: Το υποβρύχιο "Τρίτων" επιτίθεται στο στενό Καφηρέα, βυθίζει ένα γερμανικό πετρελαιοφόρο και στη συνέχεια βυθίζεται αύτανδρο.
  • 1950: Αναχώρηση του Ελληνικού Εκστρατευτικού Σώματος Κορέας για την Κορέα.
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας!

Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Hosting by Netplanet