Μπράβο!!! Ο Παναθηναϊκός κάνει μαθήματα ελληνικών σε όλους τους ξένους παίχτες! Επιτέλους γίνεται το προφανές και μακάρι να το κάνουν και οι υπόλοιπες ομάδες...

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Σχόλια
A- A+
Ο Παναθηναϊκός πρωτοπορεί καθώς όλοι οι ξένοι παίκτες της ομάδας κάνουν μαθήματα ελληνικών στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Όλοι οι ξένοι της ομάδας, ποδοσφαιριστές και μέλη του τεχνικού επιτελείου, παρακολουθούν μαθήματα ελληνικών στο Κορωπί με τα μαθήματα να έχουν ξεκινήσει εδώ και περίπου ένα μήνα.

Μετά την προπόνηση του Παναθηναϊκού, οι ξένοι παίκτες δεν αποχωρούν από το προπονητικό κέντρο καθώς μία με δύο φορές την εβδομάδα, ανάλογα με το πρόγραμμα της ομάδας και τις υποχρεώσεις τους παρακολουθούν τα μαθήματα ελληνικών.

Η ιδέα δεν είναι κάτι καινούριο, αφού οι πράσινοι και συγκεκριμένα το τεχνικό επιτελείο είχε εδώ και καιρό στο μυαλό του αυτή την ενέργεια. Αλλωστε, το σκεπτικό είναι ότι και το ομαδικό πνεύμα ενισχύεται από την κοινή συμμετοχή σε δραστηριότητες, αλλά και η προσαρμογή στη χώρα και η ενσωμάτωση στη φιλοσοφία του Συλλόγου διευκολύνονται και επιταχύνονται μέσα από την εκμάθηση της γλώσσας.

Τα μαθήματα ελληνικών χωρίζονται σε δύο γκρουπ. Ένα με τους ισπανόφωνους κι ένα με τους αγγλόφωνους. Στο πρώτο με δάσκαλο τον Miguel συμμετέχουν οι Ζέκα, Νάνο, Φιγκερόα, Μπαλμπόα και Κάσας, ενώ το μάθημα παρακολουθεί και ο Γιάννης Αναστασίου για τα Ισπανικά.

Στο δεύτερο, στο οποίο διδάσκει η κα Έλενα, οι... μαθητές είναι περισσότεροι με τους Αμπεΐντ, Ατζαγκούν, Μέντες, Μπεργκ, Ρούτερ και Φος, Τα μαθήματα είναι να παρακολουθήσουν και οι Σίλντενφελντ, Πράνιτς και Μπαϊράμι, αλλά λόγω τραυματισμών και Εθνικής δεν έχουν ενταχθεί ακόμη.

Σχόλιο Έλευσις Ελλήνων: Επιτέλους έγινε αυτό που έπρεπε να έχει γίνει εδώ και πολλά χρόνια! Έλεος τόσα χρόνια που αντί να προσαρμόζονται οι ξένοι στην γλώσσα μας (μητέρα όλων των γλωσσών), προσαρμόζονταν οι Έλληνες σε κάθε γλώσσα κάθε απίθανης φυλής... Μακάρι να κάνουν το ίδιο και οι υπόλοιπες ομάδες!!!
Ποιός είναι ο λόγος που επισκέφθεστε το Έλευσις Ελλήνων;;;
Επικαιρότητα
Αρχαία Ελλάδα
Τυχαία
Φίλοι - Συνεργάτες
  • 1916: Τα βουλγαρικά στρατεύματα εκκενώνουν τη Φλώρινα.
  • 1920: Ο Βασιλεύς Αλέξανδρος δέχεται θανατηφόρο δάγκωμα πιθήκου. Η Μεραρχία Σμύρνης διενεργεί επιδρομή κατά της Νίκαιας, την οποία βρίσκει εκκενωμένη και πυρπολημένη.
  • 1941: Σφαγές Ελλήνων από τους Αλβανούς στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας.
  • 1943: Σφαγές Ελλήνων από τους Γερμανούς στις Καρυές Λακωνίας.
  • 1944: Οι Γερμανοί εκκενώνουν τη Ναύπακτο και το Άργος.
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας!

Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Hosting by Netplanet