Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ!!! Σε λίγο ξεκινάει ο τελικός του μουντιάλ μεταξύ Κορέας και Πορτογαλίας σύμφωνα με την Κορεατική Κομμουνιστική Τηλεόραση!!! Δείτε το βίντεο!!!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ!!! Σε λίγο ξεκινάει ο τελικός του μουντιάλ μεταξύ Κορέας και Πορτογαλίας σύμφωνα με την Κορεατική Κομμουνιστική Τηλεόραση!!! Δείτε το βίντεο!!!

Ενα απίστευτο βίντεο κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στο Διαδίκτυο το οποίο φαίνεται να απεικονίζει πανηγυρισμούς στη Βόρεια Κορέα για την «επική» πρόκριση στους 16 του Μουντιάλ όπου και θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία.

Στο βίντεο απεικονίζεται δελτίο ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης της Β. Κορέας, όπου η παρουσιάστρια ενημερώνει για την πρόκριση και μάλιστα με τρόπο επικό, καθώς, στον όμιλο συμμετείχαν η Ιαπωνία, η Κίνα και η ΗΠΑ με εμφανή τη σημειολογία...

Η εθνική ομάδα της χώρας όχι μόνο προκρίθηκε,αλλά νίκησε με 7 -0 την Ιαπωνία, 4 -0 τις ΗΠΑ και 2 -0 την Κίνα, ενώ στους 16 θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στο βίντεο υπάρχουν ακόμη και φάσεις από επιτυχίες της ομάδας, ενώ το αποκορύφωμα είναι η αποθεωτική υποδοχή που έτυχε ο Κιμ Γιον Ουν κατά την άφιξή του στ Βραζιλία.

Εφόσον το βίντεο αυτό είναι πραγματικό πρόκειται, μάλλον, για την πιο ξεκαρδιστική προσπάθεια προπαγάνδας που έχει καταγραφεί.

Σημειωτέον ότι η Βόρεια Κορέα δεν συμμετείχε στο... κανονικό Μουντιάλ, το οποίο τελειώνει απόψε με τον μεγάλο τελικό Αργεντινής -Γερμανίας.

Φυσικά πρόκειται για μια ακόμη επική Διαδικτυακή φάρσα με στόχο να κριτικάρει τον τρόπο με τον οποίο ασκεί προπαγάνδα το καθεστώς του Κιμ Γιονγκ Ουν.

Δημοσκόπηση
:
 
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved