Σύντομα Διαθέσιμο!
Ροή Ειδήσεων
Ένα 13χρονο παιδάκι συγκλόνισε με τα λόγια του: "Εγώ καμαρώνω που είμαι Έλληνας, δεν ντρέπομαι"!

Ένα 13χρονο παιδάκι συγκλόνισε με τα λόγια του: "Εγώ καμαρώνω που είμαι Έλληνας, δεν ντρέπομαι"!

Το έλεγε καθηγητής σε σχολείο της Ηπείρου και συγκλονιστήκαμε...

Ο Χρήστος, μαθητής της Γ΄ τάξης Γυμνασίου, βρίσκεται σε…  δεινή θέση, γιατί ο πατέρας του και ο αδελφός του έφυγαν για αναζήτηση εργασίας στην Αυστραλία, ετοιμάζεται να αναχωρήσει και η μητέρα του, ενώ ο ίδιος θα μείνει στο χωριό με τη γιαγιά του, σύμφωνα με όσα γράφει το katoci.blogspot.gr.

Όταν ο καθηγητής, συζητώντας μέσα στη σχολική αίθουσα, εξέφρασε την απογοήτευσή του για τη σημερινή κατάσταση στην πατρίδα μας, σηκώθηκε όρθιος ο Χρηστάκης, που βιώνει, με τραγικό τρόπο θα λέγαμε, στο πετσί του τις δυσκολίες και είπε με πολύ σοβαρό τρόπο: «Εγώ καμαρώνω που είμαι Έλληνας, δεν ντρέπομαι»… Το είπε ο Χρηστάκης, που η οικογένειά της πήρε τα μπογαλάκια της για το εξωτερικό. Το είπε ο Χρηστάκης, που απέμεινε στο χωριό με τη γιαγιά του. Και μας σημείωσε ο καθηγητής: «Αμέσως κατάλαβα ότι δεν πρέπει να κλαιγόμαστε. Όταν έχουμε Χρηστάκηδες, μπορούμε να αισιοδοξούμε ότι η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει».
Δημοσκόπηση
:
 
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved