"Χαβαντίς": Ελληνοκύπριοι ποδοσφαιριστές θα συμμετέχουν στις τουρκοκυπριακές ομάδες με ποσόστωση...

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Σχόλια
A- A+
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Χαβαντίς", η τουρκοκυπριακή ομοσπονδία ποδοσφαίρου κατέληξε στην απόφαση συμμετοχής και Ελληνοκύπριων ποδοσφαιριστών στις τουρκοκυπριακές ομάδες με ποσόστωση.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα στην απόφαση αυτή κατέληξε η ηγεσία της ομοσπονδίας, η οποία θα οδηγηθεί για τελική έγκριση ή μη στην γενική συνέλευση στις 21 Ιουνίου.

Σύμφωνα με την απόφαση, στην σούπερ λιγκ θα μπορεί να συμμετάσχει ένας Ελληνοκύπριος ποδοσφαιριστής ή κάτοχος ταυτότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας, στην πρώτη κατηγορία δύο και στην τρίτη κατηγορία επίσης δύο.

Η «Χαβαντίς» σημειώνει ότι πρόκειται για σημαντικές αποφάσεις. Εάν αυτή εγκριθεί από την γενική συνέλευση της 21ης Ιουνίου, τότε θα μπορεί να εφαρμοστεί για περίοδο 2014 – 2015, προστίθεται.

Οι άδειες για τους εν λόγω ποδοσφαιριστές και τα σχετικά έγγραφα θα εκδοθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς της τουρκοκυπριακής ομοσπονδίας, αναφέρεται.
Πιστεύετε ότι η σύλληψη Μαζιώτη ήταν
Τυχαία
Στημένη
Προϊόν μεθοδικης έρευνας
Φίλοι - Συνεργάτες
  • 1823: Δύναμη 400 Ευβοέων επαναστάτών πέφτουν ηρωικά μέχρις ενός αντιμετωπίζοντας επίθεση 17.000 Τούρκων.
  • 1913: Υπογράφεται η συνθήκη του Βουκουρεστίου, με την οποία τερματίσθηκε ο Β΄ Βαλκανικός Πόλεμος.
  • 1917: Οι γάλλοι εγκαθιστούν πυροβόλα στον ιερό βράχο της Ακροπόλεως.
  • 1974: Οι τουρκικές δυνάμεις στην Κύπρο κινούνται επιθετικά για να αποκόψουν τις οδικές αρτηρίες μεταξύ Λευκωσίας και Κυρήνειας.
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας!

Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Hosting by Netplanet