ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

ΗΠΑ: Διαδήλωση κατά του Ισλαμ - Ένοπλοι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν έξω από τέμενος κρατώντας σκίτσα του Μωάμεθ!!! (Βίντεο)

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Κυριακή 31 Μαϊου 2015, 19:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Με πλακάτ και συνθήματα ενάντια στο Ισλάμ, αλλά και φέροντας όπλα κάποιοι από αυτούς, Αμερικανοί προκάλεσαν αναστάτωση με συγκέντρωση έξω από τέμενος στο Φοίνιξ.

Η διαδήλωση έγινε μερικές εβδομάδες μετά από μια παρόμοια εκδήλωση στο Τέξας, η οποία έγινε στόχος επίθεσης από δύο ενόπλους, μουσουλμάνους που προσεύχονταν στο συγκεκριμένο τέμενος.

Τη διαδήλωση οργάνωσε ένας βετεράνος του πολέμου στο Ιράκ, ο οποίος ανάρτησε στο Διαδίκτυο φωτογραφίες που τον εικονίζουν να φοράει ένα μπλουζάκι με το σύνθημα «Fuck Islam» ανεμίζοντας την αμερικανική σημαία.



«Αυτή είναι μια αντίδραση στην πρόσφατη επίθεση στο Τέξας», έγραψε ο οργανωτής, ο Τζον Ριτζχάιμερ, στον λογαριασμό του στο Facebook, υποδεικνύοντας σε όσους ήθελαν να συμμετάσχουν να προσέλθουν οπλισμένοι, για την περίπτωση που υπάρξει μια «πολύ αναμενόμενη επίθεση».

Αντιισλαμικές οργανώσεις στις ΗΠΑ έχουν εντείνει τη δράση τους το τελευταίο διάστημα, δημοσιεύοντας καταχωρίσεις και οργανώνοντας κινητοποιήσεις για να καταγγείλουν ως μια βίαιη θρησκεία το Ισλάμ, επικαλούμενες συχνά τη βαρβαρότητα της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.

Το τέμενος του Φοίνιξ έχει καταδικάσει επανειλημμένα τις βίαιες επιθέσεις. Πέρυσι, είχε φιλοξενήσει έναν ιμάμη που επικρίνει έντονα οργανώσεις όπως το Ισλαμικό Κράτος, η αλ Κάιντα ή η Μπόκο Χαράμ, για μια σειρά κηρυγμάτων.

Ο πρόεδρος του κέντρου κάλεσε τους πιστούς να μην προκαλέσουν τους διαδηλωτές ούτε να συγκρουστούν μαζί τους. «Πρέπει να υπενθυμίσουμε στους εαυτούς μας ότι δεν αντιμετωπίζουμε την αδικία με αδικία, αλλά με χάρη και ευσπλαχνία και καλοσύνη», είπε χαρακτηριστικά ο Οσάμα Σάμι στους πιστούς, στο κήρυγμά του μετά την προσευχή της Παρασκευής.





Πηγή: http://www.hellas-now.com/2015/05/blog-post_984.html

Σημείωση
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
:
 
Σαν Σήμερα (3 Ιουνίου)
  • -323: Ο Μέγας Αλέξανδρος ασθενεί αιφνιδίως στην Βαβυλώνα.
  • 1397: Ο Γιακούπ πασάς καταλαμβάνει το Άργος και το Λεοντάρι.
  • 1789: Ο Λάμπρος Κατσώνης νικά τον τουρκικό στόλο έξω από την Τήνο.
  • 1821: Σφαγές Ελλήνων σε Σμύρνη και Μοσχονήσια από τους Τούρκους.
  • 1824: Οι οπλαρχηγοί Τσόγκας και Ράγκος επιτίθενται κατά της Σκουληκαριάς Άρτας.
  • 1906: Φονεύεται στις φυλακές Μοναστηρίου ο Μακεδονομάχος Φ. Σερόνης.
  • 1941: Οι Γερμανοί εισέρχονται στην Κάνδανο Χανίων και ανασκάπτουν το χωριό εκ θεμελίων.
  • 1942: Τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής εκτελούν στο χωριό Γάζι του Ηρακλείου 62 προκρίτους της πόλεως Ηρακλείου.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved