Μπάιντεν : «Θα πληρώσουν το τίμημα όσοι δεν προστατεύουν τους ομοφυλόφιλους»!!!

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Σχόλια
A- A+
«Άστραψε και βρόντηξε» ο αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, ο Τζο Μπάιντεν*. Δεν αντέχει άλλο να βλέπει καταπάτηση «δικαιωμάτων». Και ξεκάθαρα απειλεί. Με ποιον άραγε τα έβαλε ο νο 2 της υπερατλαντικής υπερδύναμης; Ποιους να θέλει να σκεπάσει υπό τας παντοδύναμας πτέρυγας του; Μήπως τα έβαλε με τους σφαγείς ισλαμιστές; Μήπως γυάλισε το μάτι του βλέποντας να σφάζονται ανηλεώς σε κοινή θέα ενώπιον όλου του «προοδευτικού» κόσμου («δείτε το με δική σας ευθύνη» κάνοντας ένα κλικ – χαλαρά στο γιουτιουμπ) άνδρες, γυναίκες και παιδιά, μόνο και μόνο επειδή είναι «άπιστοι»; Μήπως η «χριστιανική» Γιου-Εσ-Εϊ αποφάσισε να αναλάβει δράση για να σταματήσει η αιματοχυσία των χριστιανών στην Μ. Ανατολή; Ωραίο ανέκδοτο. «Νυν υπέρ πάντων ο αγών» για τα δικαιώματα των “gay”. [Τελικά, πλάκα – πλάκα, μόνο αν δηλώσεις “gay” έχεις ελπίδα σε αυτόν τον - «ευαίσθητο» - κόσμο].

Η είδηση από εδώ:

Ο Μπάιντεν είπε σε μια συγκέντρωση Αμερικάνων και διεθνών υποστηρικτών των «δικαιωμάτων» των ομοφυλοφίλων ότι ο Μπαράκ Ομπάμα «έχει κάνει σαφές ότι η διπλωματία των ΗΠΑ προωθεί τα “δικαιώματα” των λεσβιών, ομοφυλόφιλων, αμφιφυλόφιλων και τρανσέξουαλ ανδρών και γυναικών σε όλο τον κόσμο».

«Δεν με νοιάζει ποια είναι η κουλτούρα σας», είπε ο Μπάιντεν σε περίπου 100 επισκέπτες στο αντιπροεδρικό μέγαρο του Ναυτικού Παρατηρητηρίου. «Η απανθρωπιά είναι απανθρωπιά, είναι απανθρωπιά. Η προκατάληψη είναι προκατάληψη, είναι προκατάληψη».

Με αντι-gay νόμους να υπάρχουν σε σχεδόν 80 χώρες, ο Μπάιντεν – ο οποίος έχει αναδειχθεί ως «ο κορυφαίος υπέρμαχος των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων» μέσα  στην κυβέρνηση Obama – και άλλοι ανώτεροι αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου συναντήθηκε με «υποστηρικτές δικαιωμάτων» σε ένα φόρουμ αφιερωμένο στην προώθηση των «δικαιωμάτων» των ομοφυλοφίλων διεθνώς, δήλωσε ότι οι αξιωματούχοι της αμερικανικής κυβέρνησης έχουν λάβει οδηγίες να κάνουν την προώθηση των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων στο εξωτερικό πρώτη προτεραιότητα.

Όταν οι χώρες δεν μπορούν να κινηθούν στο να προστατεύσουν τους ΛΟΑΤ, ο Μπάντεν προειδοποίησε, ότι «υπάρχει ένα τίμημα που θα πρέπει να πληρώσουν που είναι απάνθρωποι». Μεταξύ εκείνων που παρευρέθηκαν στη βραδινή δεξίωση ήταν ακτιβιστές των «δικαιωμάτων» των ομοφυλοφίλων και πρέσβεις από τη Βρετανία, τη Σουηδία, τη Δανία και την Ισλανδία.

Νωρίτερα, η Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου, ΣούζανΡάις , χαρακτήρισε την παγκόσμια προστασία των ομοφυλοφίλων από τις διακρίσεις, την κακοποίηση και περίεργους θανάτους, ως ένα από τα πιο δύσκολα διεθνή ζητήματα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που αντιμετωπίζουν οι Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Μπάιντεν αποκάλεσε τα «δικαιώματα» των ομοφυλοφίλων «το ζήτημα των πολιτικών δικαιωμάτων της εποχής μας».

«Οι κυβερνήσεις είναι υπεύθυνες για την προστασία των δικαιωμάτων όλων των πολιτών, και εναπόκειται στο κράτος, και στον κάθε ένα από εμάς, να καλλιεργηθεί η ανοχή και να αντιστρέψουμε το ρεύμα των διακρίσεων», δήλωσε η Ράις.

* Ο Τζο Μπάιντεν γεννήθηκε στο Σκράντον της Πενσυλβάνια στις 20 Σεπτεμβρίου 1942. Το 2010 είχε συγχαρεί τον ΓΑΠ στον Λευκό Οίκο, λέγοντας  «Συγχαίρω τον πρωθυπουργό για την εξαιρετική δουλειά που κάνει στον χειρισμό της οικονομικής κρίσης». Ο Μπάιντεν είναι μέλος του πανίσχυρου CFR (Council on Foreign Relations) και έχει παραβρεθεί σε συνδιασκέψεις της Λέσχης Bilderberg. Είναι φυσικά, ένθερμος υποστηρικτής της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Είχε επιλεχτεί από την ‘αυθεντία’ της Bilderberg και μέλος της Goldman Sachs, του CFR και της Τριμερούς Επιτροπής, James A. Johnson, (βλ. εδώ). Ο Μπάιντεν είναι Σιωνιστής. Έχει δηλώσει ξεκάθαρα «είμαι Σιωνιστής».
Ποιός είναι ο λόγος που επισκέφθεστε το
Επικαιρότητα
Αρχαία Ελλάδα
Τυχαία
Φίλοι - Συνεργάτες
  • -413: Οι Συρακούσιοι καταναυμαχούν τον Αθηναϊκό Στόλο, κοντά στο λιμάνι των Συρακουσών.
  • 1715: Μετά από πολιορκία, οι Ενετοί παραδίδουν στους Τούρκους τη Μονεμβασία.
  • 1863: Η Ιόνιος Πολιτεία κηρύσσει την Ένωση με τη Μητέρα Ελλάδα.
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας!

Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Hosting by Netplanet