Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Πάλι ήπιε αυτός;;; Μπουτάρης: Τεράστια επιτυχία να έρθουν 50.000 για το Gay Pride στη Θεσσαλονίκη...

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Σάββατo 15 Νοεμβρίου 2014, 22:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Δηλώσεις που θα συζητηθούν ξανά από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης στη συνέντευξή του που συνοδεύεται από τις ημίγυμνες φωτογραφίες του

Δεν φτάνει που ο Γιάννης Μπουτάρης φωτογραφήθηκε ημίγυμνος για το περιοδικό Adore της εφημερίδας Μακεδονία στο αφιέρωμα κατά του AIDS αλλά προχώρησε και σε δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης χαρακτήρισε «τεράστια επιτυχία» να έρθουν στη Θεσσαλονίκη για να διαδηλώσουν στο Gay Pride 50.000 άνθρωποι «απ’ όλα τα Βαλκάνια, από τη Μέση Ανατολή, απ’ οπουδήποτε».

Επικαλέστηκε, μάλιστα, το παράδειγμα της Βιέννης στην οποία κάθε χρόνο διαδηλώνουν για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων περίπου 600.000 άνθρωποι.

«Εγώ δεν λέω να έρθουν 600.000 άτομα στη δική μας πόλη. Ας έρθουν 50.000 - γιατί αυτή είναι η αναλογία. Αν μπορέσουμε να φέρουμε 50.000 γκέι στη Θεσσαλονίκη απ’ όλα τα Βαλκάνια, από τη Μέση Ανατολή, απ’ οπουδήποτε, για να εκδηλώσουν τις θέσεις τους, θα είναι κάτι μεγάλο για την πόλη. Τώρα δεν έχουμε παραπάνω από 2.000-3.000 άτομα που έρχονται στη Θεσσαλονίκη. Αν αυτοί γίνουν 50.000, θα μιλάμε για τεράστια επιτυχία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουτάρης.

Ωστόσο στην ίδια συνέντευξη διατυπώνει την εκτίμηση ότι «η Θεσσαλονίκη δεν θα γίνει ποτέ μια εξαιρετικά ανοιχτή πόλη, τουλάχιστον όχι στη δική μου γενιά».
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Σας αρέσει η εμφάνιση του νέου μας site;;;:
Σαν Σήμερα (29 Νοεμβρίου)
  • 1822: Ο Στάικος Σταϊκόπουλος εισέρχεται στο Παλαμήδι του Ναυπλίου και υψώνει τη Γαλανόλευκη. Οι Έλληνες επαναστάτες, υπό τους Νικηταρά, Τσόκρη και Χατζηχρήστο, νικούν τον Δελή Αχμέτ μπέη στην Κορτέσα Κορινθίας.
  • 1826: Μετά από μάχη κατά των ανδρών του Κιουταχή, Ο Φαβιέρος εφοδιάζει με πυρίτιδα τους υπερασπιστές της Ακροπόλεως των Αθηνών.
  • 1851: Πεθαίνει στην Αθήνα ο Εμμανουήλ Ξάνθος από την Πάτμο, ένας εκ των τριών ιδρυτών της Φιλικής Εταιρείας.
  • 1912: Απόσπασμα Ευζώνων και το Σύνταγμα Κρητών απελευθερώνουν το χωριό Πεστά της Ηπείρου. Εκπνέει, θανάσιμα τραυματισθείς και αφού επολέμησε ηρωικώς κατά των Τούρκων στο Δρίσκο ο ποιητής Λορέντζος Μαβίλης.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved