ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Αντί να βγούμε από τη Σένγκεν, ας πάρει ο κάθε σωστός Συριζαίος σπίτι του κι από έναν λαθραίο

Μιχαήλ
Αναρτήθηκε από: Μιχαήλ
Ημηρομηνία ανάρτησης: Κυριακή 8 Μαρτίου 2015, 18:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Μετά τις λύσεις-παρωδία για την ποδοσφαιρική βία και την Εφορία με μαγιό στην παραλία, τραγικά λάθη και στο μεταναστευτικό

Κολλητικό είναι; Τη μια ανακάλυψαν ως λύση για τη βία στα γήπεδα το να διακοπεί το πρωτάθλημα για μια βδομάδα! Μετά φλέρταραν με την ιδέα να πάμε στη δραχμή αντί να βρούμε διέξοδο μέσα στο ευρώ. Προχθές τους κατέβηκε ότι θα πατάξουν τη φοροδιαφυγή με κρυφές κάμερες στις λουόμενες νοικοκυρές-κρυφούς εφοριακούς στις παραλίες. τώρα κάποιος απίθανος Συριζαίος αρμόδιος προτείνει να βγούμε από τη Συνθήκη Σένγκεν όλοι οι Ελληνες μαζί επειδή δεν μπορούν να βρουν άκρη με τη λαθρομετανάστευση! Ουάου και τρις ουάου!

Για τη μάστιγα της λαθρομετανάστευσης στην Ελλάδα σίγουρα δεν φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν τους έφερε δηλαδή εδώ όλους αυτούς τους δυστυχισμένους εν πολλοίς ανθρώπους, και θα ήταν άδικο να περιμένουμε να λύσει το πρόβλημα! Ε, τουλάχιστον, ας μην το κάνει ακόμα χειρότερο και πιο περίπλοκο με ατυχείς ιδεοληπτικούς χειρισμούς που μπορεί να του γυρίσουν μπούμερανγκ! Γιατί όσο απεχθές είναι το εμπόριο μίσους κατά των αλλοδαπών και της ξενοφοβίας, άλλο τόσο υποκριτικό και άκρως απωθητικό είναι το ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΓΑΠΗΣ προς οποιονδήποτε λαθρομετανάστη, είτε είναι πάτερ φαμίλιας με πεινασμένα παιδάκια, είτε εκπαιδευόμενος νεαρός πυρήνας του ISIS.

Αντί να τους αφήσουν ελεύθερους στις πλατείες, λέγοντας ψέματα μάλιστα δεξιά και αριστερά μεταξύ τους (ποιος πιστεύει ότι ένας υποστράτηγος έβγαλε μόνος του ολόκληρη διαταγή για το Λαθρομεταναστευτικό;), ας έπαιρναν ο καθένας δοκιμαστικά από έναν λαθραίο δυστυχισμένο σπίτι του! Να δουν από κοντά τη «μαύρη» αλήθεια, αφού και σε αυτό το ζήτημα, όπως και σε όλα τα άλλα, είναι μόνο θεωρία. Εμπρός, λοιπόν, και είπαμε: ΔΙΚΑ ΜΑΣ τα τροφεία! Επιτέλους, έστω κι αν έχουν δει ότι η «μπαρούφα» είναι πολύ της μόδας, ας σταματήσει να λέει ο καθένας ό,τι κουλαμάρα τού κατέβει, πότε για την μπάλα, πότε για την Παιδεία, πότε για την Εφορία στην παραλία και τώρα για τη Σένγκεν... Θα θέλουμε διαβατήρια για να πάμε ακόμα και στη Λευκωσία!

Αν είναι τόσο εύκολο να λυθεί το όλο ζήτημα με... peace, freedom, αγάπες και προδέρμ, αντί να βγούμε όλοι μαζί από τη Σένγκεν ας πάρει κάθε σωστός Συριζαίος, όπως η «αρμόδια υπουργός», η κυρία Χριστοδουλοπούλου, από έναν λαθραίο σπίτι του να τον θρέψει. Ιδού λοιπόν πεδίον δόξης λαμπρόν, άμα θες να ’σαι Συριζαίος με πατέντα και πιστοποιητικό αριστερών κοινωνικών φρονημάτων. «Υιοθέτησε» κι εσύ ένα λαθρομεταναστάκι, όπως κάνουν με τα αφρικανάκια μέσω της UNICEF και της άλλης συμπαθούς διεθνούς οργάνωσης, όπου είναι μια καλή κόρη Μητσοτάκη. Αλλά με τα αφρικανάκια είναι εύκολο, δίνεις 5 ευρώ, κάνεις και κάνα Skype ή αλληλογραφία και καθαρίζεις τη συνείδησή σου - χωρίς να μειώνουμε σε τίποτα την αξία και τη σημασία του έργου των εν λόγω οργανώσεων. Με τον λαθρομετανάστη σε θέλω, Συριζαίε, κυρία Χριστοδουλοπούλου, ή όποιος άλλος μας λέει να βγούμε από τη Σένγκεν, να γίνουμε δηλαδή τριτοκοσμικοί. Να τον πάρει, να τον έχει και να ζει μαζί του ΜΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ του, να μοιράζεται την καθημερινότητά του, κι εν ανάγκη εμείς οι υπόλοιποι οι «ξενοφοβικοί» να τους πληρώνουμε κι από πάνω τα έξοδα με ειδικά ΤΡΟΦΕΙΑ (κάτι σαν τη ΔΕΗ, άστε το στον Φωτόπουλο, κάτι θα βρει!).

Οχι να τους αμολάμε σε κάθε πλατεία ή, ακόμα χειρότερα, νύχτα μες στην κρεβατοκάμαρα του καθενός, αφού ο χειρότερος σύμβουλος είναι η απελπισία. Αυτή η δήθεν πολιτική ανθρωπισμού και αξιοπρέπειας προς τους ξένους συνιστά και διπλό ρατσισμό, αφού τους στέλνουν -θέλουν δεν θέλουν- στις πιο φτωχές και υποβαθμισμένες περιοχές της Αθήνας, να συμβιώσουν με τους πιο κατατρεγμένους από τα μνημόνια Ελληνες! Δεν είδα τους απελευθερωμένους λαθρομετανάστες να συχνάζουν στον Λαιμό Βουλιαγμένης, στο Ψυχικό ή στην Κηφισιά, παρότι σιγά-σιγά θα φτάσουν κι εκεί!

Αλλά ας μην μπερδευόμαστε. Να τελειώνει το επικοινωνιακό παιχνίδι: επειδή πάμε «πάσο» θέλοντας και μη στους γερμανούς και στους δανειστές, κάνουμε τους καλούς στους λαθροϊρακινούς; Διότι με τις συριζαίικες, ελευθεριακές λογικές που αναπτύσσονται, η γενική εικόνα, THE BIG PICTURE που λένε και στα μέρη του Τσακαλώτου, είναι η εξής: μια χώρα απ’ όπου φεύγουν τρέχοντας τα νέα ΔΙΚΑ ΜΑΣ παιδιά, και δη τα πιο καλά μυαλά, ενώ μπαίνουν τρέχοντας επίσης τα πιο κατατρεγμένα, αδύναμα και κακοποιημένα άτομα της μισής Ασίας. Τι να τον κάνουμε τέτοιο ισολογισμό στην τελική; Μια κοινωνία που ΔΙΩΧΝΕΙ επενδυτές και καταθέτες και προσελκύει αποκλειστικά κατεστραμμένους και επαίτες. Διότι στα μάτια του κάθε δυστυχισμένου μοιάζουμε σαν να ’μαστε το Μονακό της περιοχής, αφού μπορούν όλοι να μπουν από κάθε πλευρά, να ζουν χωρίς κινδύνους, να μην τους ελέγχει κανείς και να επιβιώνουν χάρη και στη μεγαλοψυχία του απλού πολίτη. Αυτού που οι... διανοητές αποκαλούν «κοσμάκη».

Ναι, αυτός ο κοσμάκης στην πλειοψηφία του πήρε τόσα χρόνια από δίπλα τον κάποτε φτωχό Αλβανό και τον ξεβρασμένο από τη θάλασσα Σύριο, τους έδωσε ένα κομμάτι ψωμί, δουλειά και ό,τι μπορούσε. Αυτό έκανε η πλειοψηφία των Ελλήνων! Γέμισαν τα σπίτια στα χωριά με Γεωργιανές που προσέχουν γιαγιάδες και παππούδες! Ελάχιστα ήταν αναλογικά τα φαινόμενα μαζικής εκμετάλλευσης ή ρατσιστικής βίας σε σύγκριση με το πόσα εκατομμύρια ξένοι βρήκαν σανίδα σωτηρίας στην Ελλάδα. Αυτή η μεγάλη αλήθεια συσκοτίστηκε επίτηδες, χρόνια τώρα, από την προπαγάνδα της Αριστεράς, που «ήθελε» τον μέσο Ελληνα ρατσιστή και εκμεταλλευτή! Ακριβώς όπως μας «διαφημίζει» στο εξωτερικό η κάθε κυβέρνησή μας ως συλλήβδην τεμπέληδες και διεφθαρμένους.

Οχι δα! Δεν είναι έτσι. Ποτέ δεν ήταν έτσι, παρά σε ελάχιστες εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα. και τώρα που ήρθαν στην εξουσία οι «αριστεροί»,  ιδού η Αμυγδαλέζα, ιδού και το πείραμα. Αντί να τους αφήσουν ελεύθερους στις πλατείες, λέγοντας ψέματα μάλιστα δεξιά και αριστερά μεταξύ τους (ποιος πιστεύει ότι ένας υποστράτηγος έβγαλε μόνος του ολόκληρη διαταγή για το Λαθρομεταναστευτικό;), ας έπαιρναν ο καθένας δοκιμαστικά από έναν λαθραίο δυστυχισμένο σπίτι του! Να δουν από κοντά τη «μαύρη» αλήθεια, αφού και σε αυτό το ζήτημα, όπως και σε όλα τα άλλα, είναι μόνο θεωρία.

Εμπρός, λοιπόν, και είπαμε: ΔΙΚΑ ΜΑΣ τα τροφεία! Επιτέλους, έστω κι αν έχουν δει ότι η «μπαρούφα» είναι πολύ της μόδας, ας σταματήσει να λέει ο καθένας ό,τι κουλαμάρα τού κατέβει, πότε για την μπάλα, πότε για την παιδεία, πότε για την εφορία στην παραλία και τώρα για τη Σένγκεν. Αν είναι δυνατόν να απεμπολήσουμε το δικαίωμα της ελεύθερης εργασίας και εγκατάστασης όλων των Ελλήνων στο εξωτερικό επειδή εδώ δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν το μεταναστευτικό με αληθινούς όρους και όχι με βάση τα θολά και ασαφή προγράμματα Θεσσαλονίκης, Καλαμαριάς και Αρετσούς! Θα θέλουμε διαβατήρια για να πάμε ακόμα και στη Λευκωσία! Γιατί μέχρι και η Κύπρος έχει αρχίσει να μας «τη λέει» - αν αυτό σας λέει κάτι

Πηγή: http://www.protothema.gr/blogs/blogger/post/457481/meta-tis-luseis-parodia-gia-tin-podosfairiki-via-kai-tin-eforia-me-magio-stin-paralia-tragika-lathi-kai-sto-metanasteutiko/

Σημείωση
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα βγάλει το καλοκαίρι;;;:
Σαν Σήμερα (27 Μαρτίου)
  • 1821: Ο Αθανάσιος Διάκος κηρύσσει την Επανάσταση στη Βοιωτία.
  • 1854: Τουρκικές δυνάμεις καταλαμβάνουν το Μέτσοβο και προβαίνουν σε λεηλασίες, καταστροφές και πυρπολήσεις σπιτιών.
  • 1919: Η Ελληνική ΙΙ Μεραρχία διέρχεται το Δνείστερο ποταμό και συγκεντρώνεται στην περιοχή Παλάγκας Βεσσαραβίας.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved