ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Διαπίστωση-σοκ: Κυκλοφορούν λαθρομετανάστες με μολυσματικές νόσους, ψυχικές διαταραχές και μεγάλο θυμό μέσα τους!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Tρίτη 17 Μαρτίου 2015, 13:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Μέρα με την μέρα πληθαίνουν οι ενδείξεις ότι το να αφήνονται στην Ομόνοια οι λαθρομετανάστες, οι οποίοι ήταν έγκλειστοι στην Αμυγδαλέζα, αποτελεί μεγάλο κίνδυνο τόσο για την δημόσια ασφάλεια όσο και για την υγεία των πολιτών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ εβδομαδιαίας εφημερίδας «Στην Αμυγδαλέζα, σχεδόν το 30% των κρατούμενων μεταναστών είχαν εντοπιστεί να είναι φορείς του βάκιλου της φυματίωσης, χωρίς οι περισσότεροι από αυτούς να έχουν εξεταστεί περαιτέρω για να διαπιστωθεί αν νοσούν». Μιλώντας, επίσης, στην ίδια εφημερίδα η γενική διευθύντρια των «Γιατρών του Κόσμου», Ευγενία Θάνου, δήλωσε ότι «Εμείς διαπιστώσαμε πολλές δερματοπάθειες και ψυχικές διαταραχές. Δεν αποκλείεται κάποιοι να πάσχουν και από φυματίωση ή άλλες μολυσματικές νόσους, αλλά για να μιλήσουμε με σιγουριά, πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις, οι οποίες δεν έγιναν πριν βγουν από τα κέντρα κράτησης».

Ενώ λίγο πιο κάτω υποστηρίζει πως «Βλέπουμε σχεδόν 100 άτομα την ημέρα. Αυτό που διαπιστώνουμε είναι ότι έχουν μεγάλο θυμό μέσα τους». Εύλογα, επομένως, γεννιούνται τα εξής ερωτήματα: α) οι άτυχοι αυτοί άνθρωποι αφέθησαν ελεύθεροι παρά το σοβαρό ενδεχόμενο να πάσχουν από φυματίωση ή άλλες μολυσματικές νόσους. Δεν σκέφτηκαν όσοι πήραν αυτή την απόφαση τι είδους υγειονομική βόμβα είναι αυτή, από την στιγμή που θα έρθουν σε επαφή με χιλιάδες άλλους ανθρώπους;

β) Πολύ χειρότερα, η διευθύντρια των «Γιατρών του Κόσμου» μιλάει για διαπιστωμένες «ψυχικές διαταραχές». Και όμως, άτομα με τέτοιου είδους επικίνδυνα συμπτώματα κυκλοφορούν ανεμπόδιστοι, με κίνδυνο την όποια έξαρση της ψυχικής τους διαταραχής να την πληρώσουν τόσο συμπατριώτες μας όσο και άλλοι αλλοδαποί γ) Η διαπίστωση ότι «έχουν μεγάλο θυμό μέσα τους» κρούει, κι αυτή, τον κώδωνα του κινδύνου, στην διόλου απίθανη περίπτωση αυτός ο θυμός να ξεσπάσει ξαφνικά εναντίον άλλων ανθρώπων.

Η τόσο «ευαίσθητη» σε θέματα ανθρωπισμού Τασία Χριστοδουλοπούλου, αντί να προκαλεί το πανελλήνιο με τις εκ του ασφαλούς δηλώσεις της, ας φροντίσει να πάρει στην οικία της όλους όσοι αφέθησαν ελεύθεροι. Και αν δεν χωράνε, ας συνδράμουν και οι υπόλοιποι «αντιρατσιστές» της πολιτικής και της δημοσιογραφίας.

Όχι, όμως, στα πλαίσια ενός ψευδεπίγραφου «ανθρωπισμού» να αφήνουν ελεύθερους ταλαιπωρημένους ανθρώπους με μεταδοτικά νοσήματα, ψυχικές διαταραχές και πολύ θυμό μέσα τους. Θα είναι οι ηθικοί αυτουργοί για οποιοδήποτε τραγικό περιστατικό μόλυνσης ή βίας συμβεί, με θύματα άλλους ανθρώπους.

Πηγή: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/diapistwsh-sok-kukloforoun-lathrometanastes-me-pithanes-molusmatikes-nosous#When:19:27:00Z

Σημείωση
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
:
 
Σαν Σήμερα (3 Ιουνίου)
  • -323: Ο Μέγας Αλέξανδρος ασθενεί αιφνιδίως στην Βαβυλώνα.
  • 1397: Ο Γιακούπ πασάς καταλαμβάνει το Άργος και το Λεοντάρι.
  • 1789: Ο Λάμπρος Κατσώνης νικά τον τουρκικό στόλο έξω από την Τήνο.
  • 1821: Σφαγές Ελλήνων σε Σμύρνη και Μοσχονήσια από τους Τούρκους.
  • 1824: Οι οπλαρχηγοί Τσόγκας και Ράγκος επιτίθενται κατά της Σκουληκαριάς Άρτας.
  • 1906: Φονεύεται στις φυλακές Μοναστηρίου ο Μακεδονομάχος Φ. Σερόνης.
  • 1941: Οι Γερμανοί εισέρχονται στην Κάνδανο Χανίων και ανασκάπτουν το χωριό εκ θεμελίων.
  • 1942: Τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής εκτελούν στο χωριό Γάζι του Ηρακλείου 62 προκρίτους της πόλεως Ηρακλείου.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved