Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

Μια ζωή προδότες: Πανό αριστερών στη Σάμο για να μπουκάρουν ελεύθερα οι αλλοδαποί στην Ελλάδα...

18 Ιαν, 21:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
Έκπληκτοι έμειναν την Παρασκευή το πρωί οι πολίτες της Σάμου, όταν... αντίκρησαν αναρτημένο ένα πανό στις καπναποθήκες "Πόθα" στην περιοχή Ταμπάκικα, σε ένα σημείο όπου είναι ορατό σε όλο τον κόλπο Βαθέος!

Το πανό το ανάρτησαν άγνωστοι κατά τη διάρκεια της νύχτας παραβιάζοντας τις αποθήκες και δίπλα του είχαν τοποθετήσει και δυο σωσίβια ναυαγών από την περιοχή Μπόντρουμ της Τουρκίας.

Το πανό καταφερόταν εναντίον της Frontex με το σύνθημα Ferries Frontex και όπως φαίνεται η πράξη ανήκει σε μια οργάνωση που αναφέρεται ως NEα Διεθνηστική Αριστερά (NE.Δ.Α.) που θέλει την κατάργηση της Frontex, ζητώντας οι πρόσφυγες να έχουν ελεύθερη διέλευση προς την Ελλάδα και την Ιταλία ή να τους παραλαμβάνουν με πλοία, μεταφέροντας τους όπου επιθυμούν.

Λίγη ώρα αργότερα αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σάμου πήγαν στο σημείο όπου μαζί με τους ιδιοκτήτες των αποθηκών κατέβασαν το πανό ενώ έγιναν και μηνύσεις κατά αγνώστων.




  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 842
    Πεθαίνει ο τελευταίος εικονομάχος αυτοκράτορας Θεόφιλος.
  • 1782
    Θάνατος στην Πάτρα του νεομάρτυρα Ζαχαρία από την Άρτα.
  • 1827
    Ο Γ. Καραϊσκάκης επιτίθεται νύκτα κατά τουρκικού στρατοπέδου στην Βελίτσα. Τούρκοι πολιορκούν την εκκλησία της Λαμπρινής Ρεθύμνου και σφάζουν όλους τους χριστιανούς.
  • 1854
    Επαναστατικά σώματα επιτίθενται και απελευθερώνουν το Πέτα.

Φίλοι - Συνεργάτες