Σύντομα Διαθέσιμο!
Επικοινωνία
Καλώς Ήλθατε στο Έλευσις Ελλήνων,
ένα site αυστηρά μόνο για Έλληνες!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]
Ροή Ειδήσεων

ΘΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΕΙΤΕ: Διπλοθεσίτισσα στο Δημόσιο σύζυγος πρώην υπουργού με τις ευλογίες Κουντουρά! – Χωρίς τα κατάλληλα πτυχία εισπράττει μισθούς διευθυντή!

18 Ιαν, 19:00
από GPapado
Εκτύπωση Άρθρου
του Σταύρου Ζαγκανά

Πρώτα ήταν ο ξάδερφος του πρωθυπουργού, ακολούθησε η γυναίκα του, ήρθε η σειρά των συγγενών του ράπερ γραμματέα του κόμματος, αλλά ποιος θα περίμενε ότι μέσα στην βασική έννοια τους θα ήταν το να βολέψουν και μάλιστα σε καίριες θέσεις και με άκρως ικανοποιητικούς μισθούς (δύο τον αριθμό) την πρώην σύζυγο του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη!

Ναι, καλά ακούσατε! Το πρώην έτερον ήμισυ του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη -και όχι μόνο- επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ…

Και μάλιστα βολεύτηκε όχι από κάποιον μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, που εν πάσει περπτώσει θα πει κάποιος τα δύο κόμματα είναι κοντά ιδεολογικά, αλλά από τους ΑΝΕΛ…

Ναι, καλά ξανακούσατε! Τους ΑΝΕΛ και την Ελενα Κουντουρά! Την γνωστή αναπληρώτρια Υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του briefingnews, η κα Κουντουρά, φρόντισε να λύσει το επαγγελματικό πρόβλημα της κας Αγγελικής Χονδροματίδου, τοποθετώντας την αρχές Μαϊου του 2015 στην θέση της αντιπροέδρου του ΕΟΤ, ενώ λίγο μετά, τον Νοέμβριο, την πήρε και στο πολιτικό της γραφείο, ως διευθύντρια με μισθό διευθυντού!

Το περίεργο βέβαια σε αυτή την περίπτωση είναι ότι η κα Χονδροματίδου, όπως αναφέρεται και στο ΦΕΚ είναι υπάλληλος κατηγορίας Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ενώ για να αμοιφθεί με μισθό διευθυντού πρέπει να είναι κατηγορίας Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης!



Οπως καταλαβαίνετε οι δύο θέσεις, έχουν κάποια σχέση, αφού όπως θα δείτε παρακάτω σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του briefingnews, Κοντουρά και Χονδροματίδου κάνουν συχνά πυκνά μαζί ταξίδια στο εξωτερικό με έξοδα του ελληνικού κράτους, νομίμως βέβαια, αφού η κα υπουργός φρόντισε να την βάλει στις απαραίτητες θέσεις!










  Κατηγορίες   Πηγές
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
loading...

Στην ίδια κατηγορία

Σχόλια

Επικαιρότητα

Δείτε επίσης

Δημοφιλέστερα

Δημοσκόπηση

 
Εκπομπές με τον Γεώργιο Ρεντετάκο

Σαν Σήμερα

  • 842
    Πεθαίνει ο τελευταίος εικονομάχος αυτοκράτορας Θεόφιλος.
  • 1782
    Θάνατος στην Πάτρα του νεομάρτυρα Ζαχαρία από την Άρτα.
  • 1827
    Ο Γ. Καραϊσκάκης επιτίθεται νύκτα κατά τουρκικού στρατοπέδου στην Βελίτσα. Τούρκοι πολιορκούν την εκκλησία της Λαμπρινής Ρεθύμνου και σφάζουν όλους τους χριστιανούς.
  • 1854
    Επαναστατικά σώματα επιτίθενται και απελευθερώνουν το Πέτα.

Φίλοι - Συνεργάτες