Ρατσισμός εις βάρος των Ελλήνων: πακιστανός βίασε 10χρονο κοριτσάκι στην Κω!!!

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Σχόλια
A- A+
Απόλυτη σιωπή από τα αντεθνικά μέσα μαζικής εξαπάτησης τα οποία έθαψαν την είδηση που έχει συνταράξει την τοπική κοινωνία του νησιού: πακιστανός λαθροέποικος κατηγορείται για τον βιασμό 10χρονου κοριτσιού, σε μια υπόθεση η οποία θυμίζει έντονα την υπόθεση της Πάρου και της μικρής Μυρτούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος λαθροεισβολέας κρατείται στο αστυνομικό τμήμα του νησιού, κατηγορούμενος για τον βιασμό της 10χρονης και αναμένεται να απολογηθεί την Δευτέρα στον εισαγγελέα. Όπως ήταν φυσικό, το ρατσιστικό αυτό έγκλημα δεν συνάδει με την αντιρατσιστική γραμμή της Χούντας του Μνημονίου και των συμμοριών της διεθνιστικής αριστεράς, οπότε αποσιωπήθηκε. Πόσο μάλλον την συγκεκριμένη προεκλογική περίοδο, περίοδο κατά την οποία τα δημοσιογραφικά φερέφωνα έχουν εργολαβικά αναλάβει να κρατήσουν όρθιο το Καθεστώς των διεφθαρμένων και ξενόδουλων.

Σαφώς και δεν πρόκειται να δούμε τις συμμορίες του αντισυνταγματικού τόξου να καταδικάζουν το ρατσιστικό έγκλημα, μήτε τους πληρωμένους κονδυλοφόρους να αφιερώνουν δημοσιεύματα για το μέγεθος του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης. Κανένας Μούιζνιεκς δεν πρόκειται να ζητήσει την καταπολέμηση του ρατσισμού εις βάρος των Ελλήνων, αλλά θα βρει χιλιάδες μυθεύματα για να κατηγορήσει τους Έλληνες και την Χρυσή Αυγή για υποτιθέμενα ρατσιστικά εγκλήματα».
Πιστεύετε ότι η σύλληψη Μαζιώτη ήταν
Τυχαία
Στημένη
Προϊόν μεθοδικης έρευνας
Φίλοι - Συνεργάτες
  • 1822: Ο Χασάν πασάς καταλαμβάνει και καταστρέφει τους Λάκκους και τον Θέρισο στην Κρήτη.
  • 1826: Έλληνες επαναστάτες υπό τους Π. Ζαφειρόπουλο και Σ. Σταϊκόπουλο μαζί με σώμα Επτανησίων αποκρούουν επίθεση δυνάμεων του Ιμπραήμ.
  • 1869: Με βασιλικό διάταγμα καθιερώνεται ο Εθνικός Ύμνος της Ελλάδος.
  • 1936: Ο Πρωθυπουργός Ιωάννης Μεταξάς εγκαθιδρύει το δικτατορικό καθεστώς της 4ης Αυγούστου.
  • 1960: Απαλείφονται από γνωστό γαλλικό λεξικό οι ερμηνείες του λήμματος "grec" (Έλληνας) ως απατεώνας, λωποδύτης, παλιάνθρωπος.
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας!

Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Hosting by Netplanet