ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

Θλίψη! Διοργανώθηκε παγκόσμιος έρανος για να πάνε οι Έλληνες αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο...

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015, 08:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Μπορεί να πέρασαν μόλις 11 χρόνια από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας… ωστόσο εκείνη η Ελλάδα και η σημερινή είναι δύο παράλληλες γραμμές.

Λίγα χρόνια μετά τη γιορτή ακολούθησε η οικονομική κρίση, η παρακμή κι η θλίψη.

Η εκπροσώπηση της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο δεν είναι μια εύκολη υπόθεση, δεδομένης της οικονομικής κατάστασης της χώρας.

Γι’ αυτό το σκοπό γίνεται έρανος, ώστε να προετοιμαστούν οι Ελληνες αθλητές που διεκδικούν την πρόκρισή τους στη διοργάνωση, αλλά και για να μπορέσουν να μεταβούν στη Βραζιλία όσοι έχουν προκριθεί.

Έστω και δύσκολα η ελληνική σημαία θα είναι και πάλι η πρώτη που θα μπει στο στάδιο κατά την παρέλαση των αποστολών στην τελετή έναρξης.

Αυτό το αναγνωρίζουν όλοι και η Pledge Sports που κινεί τον διαδικτυακό έρανο για τους Έλληνες αθλητές, τονίζοντας ότι είναι αδιανόητο να απουσιάσει από τους Ολυμπιακούς Αγώνες η χώρα, στην οποία η υφήλιος χρωστά την ύπαρξη του αθλητισμού.

Η πλατφόρμα που υποστηρίζει ότι ασχολείται με την εξεύρεση χορηγιών στους αθλητές αναφέρει ότι η Ελλάδα, η «μήτρα» των Ολυμπιακών Αγώνων, ήταν πάντα παρούσα σε όλες τις διοργανώσεις και εξηγεί: «Η οικονομική ταραχή καθιστά αναγκαία την εξεύρεση πόρων, ώστε προετοιμαστούν οι αθλητές για να διεκδικήσουν την πρόκρισή τους». Έπειτα, η Pledge Sports ρωτά: «Μπορείς να βοηθήσεις ένα έθνος που έχει προσφέρει τόσα στον αθλητισμό όσα κανένα άλλο;».

Ο οργανισμός τονίζει πως στόχος είναι να βοηθήσει στην προετοιμασία και την παρουσία των Ελλήνων στη Βραζιλία και υποστηρίζει ότι όσα χρήματα συγκεντρωθούν από τον διεθνή διαδικτυακό έρανο θα δοθούν στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Το σύνθημα της προσπάθειας -που θα διαρκέσει 48 ημέρες- είναι «Get Greece to the Olympics»! Τα ποσά της δωρεάς προς την ελληνική ομάδα κυμαίνονται από 5 έως 50 ευρώ.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/koinonia/item/97424-thlipsi-olimpiakoi/97424-thlipsi-olimpiakoi

loading...
Σημείωση
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Πιστεύετε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα βγάλει το καλοκαίρι;;;:
Σαν Σήμερα (18 Ιουλίου)
  • 1203: Οι Λατίνοι της Δ΄ Σταυροφορίας ανεβάζουν στον ελληνικό θρόνο τον Αλέξιο Δ΄ Άγγελο.
  • 1826: Στο χωριό Μεχμέταγα της Αρκαδίας, 400 αιγύπτιοι αποκρούονται από τους επαναστατημένους Έλληνες.
  • 1913: Ο Ελληνικός Στρατός ανακαταλαμβάνει το Παντζάρεβο και φθάνει μέχρι την Τζουμαγιά.
  • 1920: Ο Ελληνικός Στρατός νικά και εκδιώκει από το Ντεμιρτζί της Μικράς Ασίας τους Τούρκους ατάκτους.
  • 1951: Η Ελλάς γίνεται επισήμως μέλος του ΝΑΤΟ.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved