Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

EΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ: Δύο ακόμα Μεγάλες Αποχωρήσεις από την Ελλάδα που θα προκαλέσουν ΠΑΝΙΚΟ!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Tρίτη 6 Ιανουαρίου 2015, 11:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα
Πληθαίνουν τα αρνητικά μηνύματα που φτάνουν στο οικονομικό επιτελείο της απερχόμενης κυβέρνησης, σχετικά με το μέλλον ξένων επενδύσεων στην Ελλάδα, προσεχώς. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην αλυσίδα των ενδεικτικών παραδειγμάτων που προηγήθηκαν, σύντομα θα έρθουν να προστεθούν άλλα δύο, τα οποία, αν κι όποτε ανακοινωθούν θα προκαλέσουν θόρυβο.

Συγκεκριμένα:

- Πληροφορίες της αγοράς,σύμφωνα με το voria.gr, θέλουν την εδώ θυγατρική αμερικανικής εταιρείας (δραστηριοποιείται στο χώρο των ποτών και των τροφίμων) να μελετά σοβαρά το ενδεχόμενο της αποχώρησης της. Συγκεκριμένα, φέρεται να εξετάζει τη διακοπή της παραγωγικής διαδικασίας, την οποία θα εκχωρήσει σε τρίτον, διατηρώντας το εμπορικό σήμα στην Ελλάδα.

- Την ίδια ώρα, μεγάλη ευρωπαϊκή τράπεζα, η οποία ούτως ή άλλως τα τελευταία χρόνια είχε συρρικνώσει την παρουσία της στην χώρα μας, σκέφτεται να την ολοκληρωτική αποχώρηση της. Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα και αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς μπορεί η ολοκληρωτική της αποχώρηση να μην έχει ουσιαστικές επιπτώσεις, αλλά σίγουρα θα είναι σημειολογικές.

Εννοείται, βεβαίως, ότι κανείς δεν μπορεί εκ των προτέρων να ισχυριστεί ότι αυτές οι υπό σκέψη αποχωρήσεις θα είναι και οι τελευταίες από το ελληνικό έδαφος. Εννοείται ότι το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο, όταν φεύγουν παραγωγικές επιχειρήσεις, για ευνόητους λόγους (ανεργία και όχι μόνο…)
Μοιραστείτε το άρθρο!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
Τι θα ψηφίσετε στις προσεχείς εθνικές εκλογές;;;:
Σαν Σήμερα (14 Ιανουαρίου)
  • 1822: Το φρούριο της Ακροκορίνθου παραδίδεται στους Έλληνες.
  • 1878: Οι Κρητικοί υψώνουν την Σημαία της Επαναστάσεως στο χωριό Σερβιλί Χανίων.
  • 1920: Το Ανώτατο Συμβούλιο της Συνδιασκέψεως Ειρήνης στο Παρίσι αποδέχεται το σύμφωνο Τιτόνι-Βενιζέλου.
  • 1943: Φονεύεται από τους Ιταλούς ο Τχης Ιωάννης Τσιγάντες.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved