Η ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Έκτακτο: Οι Γερμανοί στέλνουν ειδική ομάδα κομμάντος να συλλάβουν όσους δίνει ο Κάντας!

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Σχόλια
A- A+
Σοκ από την Καγκελαρία!

Η γερμανική κυβέρνηση στέλνει ειδική ομάδα κομμάντος να συλλάβουν σε ελληνικό έδαφος τους μιζαδόρους που εμπλέκει ο Κάντας στην ομολογία-φωτιά.

Την αποκάλυψη έκανε πριν λίγο Γερμανός blogger στην προσωπική του ιστοσελίδα και η είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου.

Σε περίπτωση που η είδηση αποδειχθεί πραγματική και φθάσουν στο σημείο να απαχθούν, επί ελληνικού εδάφους οι μιζαδόροι, η κυβέρνηση Σαμαρά δεν θα μπορεί να σταθεί ούτε για μια εβδομάδα και μάλιστα λίγα 24ωρα πριν αναλάβει ο πρωθυπουργός της προεδρία της Ε.Ε.! Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και το πολιτικό σύστημα μοιάζει πλέον κινούμενη άμμος.

Όλα είναι ανοιχτά, μείνετε συντονισμένοι…
Ποιός είναι ο λόγος που επισκέφθεστε το
Επικαιρότητα
Αρχαία Ελλάδα
Τυχαία
Φίλοι - Συνεργάτες
  • 1462: Ο Γενουάτης Νικόλαος Gattilusi παραδίδει υπό όρους το κάστρο της Μυτιλήνης στον σουλτάνο Μεχμέτ Β΄.
  • 1669: Ο Ενετός Φραγκίσκος Μοροζίνης παραδίδει το Ηράκλειο της Κρήτης στους Τούρκους.
  • 1828: Τουρκική επίθεση κατά των ανδρών των Ε. Μακρυγιάννη και Ι. Φαρμάκη στην θέση Μυρμηγκάρι Ναυπάκτου. Δύναμη 600 Τούρκων επιτίθεται στα Καστέλλια Φωκίδος εναντίον των Ελλήνων.
  • 1905: Τα ανταρτικά σώματα Μακρή και Βλαχογιάννη συγκρούονται και σχεδόν διαλύουν το κομιτατζήδικο τμήμα του βοεβόδα Ναούμ.
  • 1918: Υπογράφεται στην Θεσσαλονίκη ανακωχή μεταξύ Βουλγαρίας και Συμμάχων.
  • 1922: Ορκίζεται νέα κυβέρνηση, υπό τον Σωτήριο Κροκιδά, ενώ ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος αναγκάζεται να εγκαταλείψει την Ελλάδα.
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας!

Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Hosting by Netplanet