Η οργισμένη επιστολή πολύτεκνης συζύγου Έλληνα αξιωματικού και η εξοργιστική απάντηση

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Σχόλια
A- A+
ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΙΩΠΟΥΜΕ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ...

και ενα είναι σίγουρο οτι στην ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2013 δεν υπάρχει δικαιοσύνη, ούτε συνταγματικά δικαιώματα, ούτε προστασία της ελληνικής οικογένειας.

Το ξέρουν πολλοί αυτό, είμαι σίγουρη, απλά εγώ το καταγγέλω και με αποδείξεις.

Όσο για σένα  υπουργέ άμυνας σκέτο γιατί το εθνικής το πούλησες, απέδειξες ακόμη μια φορά ποσο ανίκανοι είσαστε ολοι σας!

Εγώ στο υπουργείο  έστειλα την αποστολή και απο έσας περίμενα μια απάντηση

γιατί την απάντηση απο την στρατιωτική σας ηγεσία την ήξερα,την έζησα.

Ονομάζομαι Στόγια Ελένη, είμαι μητέρα 4 παιδιών και σύζυγος αξιωματικού του  αντισυνταγματάρχη ειδικών δυνάμεων ο οποίος σήμερα είναι διοικητής στη ……..

Με την ηλεκτρονική μου επιστολή αυτή θα ήθελα να σας ενημερώσω οτι εδω και 3 χρόνια δεν έχει τηρηθεί ούτε μια φορά η νομοθεσία η οποία θέλει την υπηρεσία να προστατεύει την πολυτέκνη οικογένεια αλλά και την εξαιρετική σταδιοδρομία ενός αξιωματικού ο όποιος έχει περάσει όλα τα σχολεία μεσα στην πρώτη τριάδα και φυσικά την επιτυχία του να πάρει πτυχίο Αγγλικής μέσα απο την σχολή του στρατού.

Ο Κ. με αριθμό μητρώου  έφτασε πρίν περίπου ένα μήνα να ζητήσει την παραίτηση του απο το λειτούργημα λόγω  οτι δεν τοποθέτηθηκε όπου ζήτησε αν και είχε    αριθμών μορίων   και στη θέση του τοποθετήθηκε κάποιος με λιγότερα μόρια κάτι που γίνεται επανειλήμενα τα τελευταία χρόνια.

Εδώ σας ενημερώνω οτι πηγαινοέρχοταν  στην υπηρεσία του με δικά του έξοδα τα προηγούμενα δυο χρόνια . .

Στις 16 Οκτωβρίου του 2010 εγκρίθηκε μετάθεση του στο Αφγανιστάν με υπουργική απόφαση η οποία ανακλήθηκε σε τρεις μέρες παραβιάζοντας όλα τα συνταγματικά εργασιακά δικαιώματα Έλληνα πολίτη.

Ο Κ... προέβη σε όλες τις νόμιμες ενέργειες που προβλέπονται από τους στρατιωτικούς κανονισμούς και παρόλα αυτά  δεν   αποκαταστάθηκε  ποτέ η  αδικία  με τις απαντήσεις τους και ξεκίνησε ένας διωγμός του λογω ότι ζήτησε τα συνταγματικά του δικαιώματα, ένας διωγμός  τον οποίο βιώνει μέχρι σήμερα.

Το καλοκαίρι του 2011 και ενώ δεν έχει κάνει διοικητής το οποίο προβλέπεται στο βαθμό του αντισυνταγματάρχη λογω των αναφορών δεν το τοποθετούν σε θέση διοικητή  και παραμένει στην ταξιαρχία.

Το καλοκαίρι του 2012  τοποθετείτε ως διοικητής... την όποια δεν έχει δηλώσει  και τοποθετείτε στη θέση που ζήτησε ακόμη μια φορά κάποιος με λιγότερα μόρια.

Ενημερώνω ότι όλα τα μόρια του είναι από όλα τα σχολεία που πέρασε μέσα στη πρώτη τριάδα και το  κύρος του η πορεία του και η προσωπικότητα του είναι αδιαμφισβήτητα σύμφωνα με την απάντηση του πρώην υπουργού κου Βενιζέλου στην αναφορά του.

Με την παρούσα επιστολή δεν ζητάω τίποτα άλλο παρα μόνο την ενημέρωση του υπουργού ο όποιος δήλωσε τέρμα τα βύσματα και ελπίζω να μπορέσει να το κάνει γιατί ειλικρινά είναι πολλές οι περιπτώσεις που τους αδικεί η συμπεριφορά αυτών που τοποθετούν σύμφωνα με προσωπικά “κριτήριᔨκαι όχι με αντικειμενικά.

Ειλικρινά είναι μεγάλος ο θυμός μου και η πίκρα μου. 26 χρόνια προσφοράς να πληρώνονται με τέτοιο τρόπο. Θεωρώ οτι με όσα προσφέραμε δεν μας άξιζε και λεω προσφέραμε γιατί όλη η οικόγενεια του στρατιωτικού προσφέρει.

Η στρατιωτική “κουλτούρα” που επικρατεί που θέλει τα “δικα της παιδιά” και οι στρατηγοί που δεν τηρούν την αξιοκρατεία καθιστούν το έργο του υπουργού δύσκολο γιατί πάντα όλα παρουσιάζονται όπως κάποιοι θέλουν.

Εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη στον αγώνα σας και αν καταφέρετε έστω και ένα λιθαράκι να βάλετε στην αξιοκρατεία αλλά και στην προστασία της ελληνικής οικογένειας η οποία βάλεται ανελέητα θα είναι μεγάλο κατόρθωμα.

Αν θέλετε οποιαδήποτε άλλη πληροφορία το τηλέφωνο μου... ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Ποιός πιστεύεται ότι θα είναι ο επόμενος δήμαρχος της Αθήνας;;;
Ηλίας Κασιδιάρης
Γρηγόρης Βαλλιανάτος
Άρης Σπηλιοτόπουλος
Νικήτας Κακλαμάνης
Γιώργος Καμίνης
Φίλοι - Συνεργάτες
  • 1822: Στον Μητροπολιτικό ναό της Νάουσας ο Ζαφειράκης υψώνει την Σημαία της Επαναστάσεως.
  • 1878: Υπογράφεται η Συνθήκη του Αγίου Στεφάνου μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας.
  • 1941: Ο Ελληνικός Στρατός ολοκληρώνει την κατάληψη του χωριού Πέστανι.
  • 1959: Υπογράφεται στο Λονδίνο η τελική συνθήκη ιδρύσεως ανεξαρτήτου Κυπριακού Κράτους.
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Hosting by Netplanet