Πρωτόκολλο συνεργασίας Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων εργολάβων!

Αναρτήθηκε Από: Gpapado
Σχόλια
A- A+
Εν όψει μιας πιθανής λύσης του κυπριακού προβλήματος...

Πρωτόκολλο συνεργασίας υπέγραψαν εκπρόσωποι της Ένωσης Τουρκοκυπρίων Εργολάβων και της Ελληνοκυπριακής Ομοσπονδίας Συνδέσμων Εργολάβων Κύπρου (ΟΣΕΟΚ) για συνεργασία στο έργο της ανοικοδόμησης, εν όψει μιας πιθανής λύσης του κυπριακού προβλήματος.

Η συμφωνία, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, υπεγράφη στο Σπίτι της Συνεργασίας στην νεκρή ζώνη, στην Λευκωσία, από τους προέδρους των δύο οργανώσεων, Τζαφέρ Γκιουρτζαφέρ και Κώστα Ρουσιά.

Στο πρωτόκολλο εκφράζεται στήριξη στην διαδικασία των διαπραγματεύσεων και ελπίδα για λύση σύντομα, ενώ διατυπώνεται η πεποίθηση, ότι η λύση θα φέρει στο νησί ευημερία.

Οι δύο οργανώσεις αποφάσισαν, όπως αναφέρεται στο πρωτόκολλο, κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων και μετά, τυχόν προβλήματα που προκύψουν στον οικοδομικό τομέα, να τα αντιμετωπίσουν από κοινού, να εργαστούν για τη συνεργασία των ντόπιων εργολάβων και να συμβάλουν στην επαναπροσέγγιση μεταξύ των δύο κοινοτήτων.
Ποιός είναι ο λόγος που επισκέφθεστε το
Επικαιρότητα
Αρχαία Ελλάδα
Τυχαία
Φίλοι - Συνεργάτες
  • 1462: Ο Γενουάτης Νικόλαος Gattilusi παραδίδει υπό όρους το κάστρο της Μυτιλήνης στον σουλτάνο Μεχμέτ Β΄.
  • 1669: Ο Ενετός Φραγκίσκος Μοροζίνης παραδίδει το Ηράκλειο της Κρήτης στους Τούρκους.
  • 1828: Τουρκική επίθεση κατά των ανδρών των Ε. Μακρυγιάννη και Ι. Φαρμάκη στην θέση Μυρμηγκάρι Ναυπάκτου. Δύναμη 600 Τούρκων επιτίθεται στα Καστέλλια Φωκίδος εναντίον των Ελλήνων.
  • 1905: Τα ανταρτικά σώματα Μακρή και Βλαχογιάννη συγκρούονται και σχεδόν διαλύουν το κομιτατζήδικο τμήμα του βοεβόδα Ναούμ.
  • 1918: Υπογράφεται στην Θεσσαλονίκη ανακωχή μεταξύ Βουλγαρίας και Συμμάχων.
  • 1922: Ορκίζεται νέα κυβέρνηση, υπό τον Σωτήριο Κροκιδά, ενώ ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος αναγκάζεται να εγκαταλείψει την Ελλάδα.
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας!

Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]
© 2013 eleysis-ellinwn.gr all rights reserved - Web Hosting by Netplanet