ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ SITE
Σύντομα Διαθέσιμο!
Έλευσις Ελλήνων

ΣΟΚ! Ο Σαμαρας ζητούσε από τον Γιουνκερ να μην βοηθήσει την Ελλαδα!!!

GPapado
Αναρτήθηκε από: GPapado
Ημηρομηνία ανάρτησης: Κυριακή 7 Ιουνίου 2015, 20:00
Κατηγορία: Επικαιρότητα

Ο Νίκος Νικολόπουλος, Γραμματέας της Κ.Ο. των ΑΝ.ΕΛ, δήλωσε: «Ο Αντώνης Σαμαράς αντί να διαψεύσει ή να ζητήσει συγνώμη προχωρά σε υπονομευτικές δηλώσεις».

«Μετά την παρέλευση 48 ωρών από το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», ο Αντώνης Σαμαράς δεν διέψευσε ακόμη την είδηση που τον φέρει να ζήτησε από τον κ. Γιούνκερ να μην προσφέρει οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα χωρίς ισοδύναμα, επιπλήττοντας τον Πρόεδρο της Κομισιόν για την πρόθεσή του, όπως φέρεται να του είπε, να στείλει λεφτά στον Αλέξη Τσίπρα χωρίς καμία απαίτηση και ρωτώντας τον μάλιστα επί λέξει, σα να ήταν διορισμένος έπαρχος του Βερολίνου στην Αθήνα, «ποιός θα πληρώσει».

Εν τω μεταξύ, αντί συγνώμης προς τον Ελληνικό Λαό ή διάψευσης του σχετικού δημοσιεύματος, ο Πρόεδρος της ΝΔ βρήκε το θράσος να προτείνει, με συνέντευξή του στην εφημερίδα «ΑΓΟΡΑ», τη «συμφωνία-τσόντα» της δήθεν μεγάλης συνεννόησης, επιχειρώντας έτσι να υπονομεύσει για ακόμη μια φορά τη διαπραγμάτευση και να αποσταθεροποιήσει την Κυβέρνηση.

Επειδή, ο Αντώνης Σαμαράς δεν είναι ένας ακόμη κοινός «τορναδόρος», κινδυνολόγος και υπονομευτής της εθνικής διαπραγματευτικής προσπάθειας, αφού διαπράττει τις καταγγελόμενες αυτές πράξεις υπό τον θεσμικό ρόλο του Προέδρου της ΝΔ και αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, απαιτείται πλέον, η επιβεβλημένη παρέμβαση των Εισαγγελικών Αρχών».


Σημείωση
Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας του "Έλευσις Ελλήνων" παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου, GPapado με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο E-mail: [email protected] για τυχόν παράπονα ή απορίες.

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.

Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!
Σχολιάστε το άρθρο!
Δείτε Επίσης
Δημοσκόπηση
:
 
Σαν Σήμερα (9 Ιουνίου)
  • 1821: Οι Τούρκοι, υπό τον Ομέρ Βρυώνη και τον Κιοσέ Μεχμέτ, επιτίθενται στην Λιβαδειά και την παραδίδουν στις φλόγες.
  • 1824: Δύναμη 2.900 Τούρκων επιτίθεται εναντίον 700 Ελλήνων στο Ξοδάκτυλο Άρτας.
  • 1825: Άφιξη μοίρας του αγγλικού στόλου, υπό τον φιλέλληνα Χάμιλτον, στο Ναύπλιο.
  • 1920: Αρχίζει η προέλαση του Ελληνικού Στρατού στη Μικρά Ασία.
Έλευσις Ελλήνων
Email: [email protected]
Η ομάδα της Έλευσις Ελλήνων σας ευχαριστεί για την επίσκεψή σας! Ακολουθήστε μας!
Έλευσις Ελλήνων
Εάν θέλετε και εσείς να μπείτε στην ομάδα μας και να μας βοηθήσετε στο έργο μας από οποιοδήποτε πόστο, μην διστάσετε να μας το ζητήσετε στο email [email protected]

Εάν θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας και τις τλευταίες μας δραστηριότητές μας παρακαλούμε εγγραφείτε στην Mailing List του "Έλευσις Ελλήνων" και θα σας ενημερώνουμε με e-mail!
© 2014 www.eleysis-ellinwn.gr, all rights reserved